a vjerovatno je zadnji vezni, znas da ovi mogu trcati 24h
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
nije stoper ja mislim, jer ganjamo drugog stopera trenutno... nije crn
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo iz TK i srednja bosnablue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Orton je napisao/la:Samo iz TK i srednja bosnablue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakav crni Hebib, pa lik je dogovorio sa Zeljom, toliko o divovima... Nije mu se svidjalo sto mu Ajfel nece uzimat procenat, pa dosao kod ublehe Ibraka, da ga on muze... Doduse nezz odakle cemo mu davati platu ili sta god na ruke, kad Tan ne postoji... A ko ne postoji, ne moze imati pare, jel tako oci moje lijepe, gladne, napacane...
E cuj ono se brine o Hebibu, a penzioner Jankovic im pobjeze
E cuj ono se brine o Hebibu, a penzioner Jankovic im pobjeze
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Oploditelj
- Kontakt:
blue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
Vidi pasha nervozni , Ibrak uzima procenat od svega. Tan mu dao to pravo. Isto tako vidim da opet bjezanija , opet dugovi...vidim nema pitara na vasem pdf-u ...znaci , opet smo 3 koraka ispred vas. A ti uzivaj , pa cemo vas ponovo oploditi kada pocnes bacati lazi o djeci tipa Zeljkovic , Antolovic , Bucan , Kokot i jos njih 3-4
Nego da te pitam kada si tako pametan. Boga ti sta bi sa lovom od Sehica i dokle se stiglo sa statutom i veliki investitorima. Izgleda da ce Mr Tan docekati i 10 godina upravljanja u nasem klub dok vama ne dodje Ugarak Visoko za generalnog sponzora
Oploditelj ko Ibrak hebe i ne vadiOploditelj je napisao/la:blue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
Vidi pasha nervozni , Ibrak uzima procenat od svega. Tan mu dao to pravo. Isto tako vidim da opet bjezanija , opet dugovi...vidim nema pitara na vasem pdf-u ...znaci , opet smo 3 koraka ispred vas. A ti uzivaj , pa cemo vas ponovo oploditi kada pocnes bacati lazi o djeci tipa Zeljkovic , Antolovic , Bucan , Kokot i jos njih 3-4
Nego da te pitam kada si tako pametan. Boga ti sta bi sa lovom od Sehica i dokle se stiglo sa statutom i veliki investitorima. Izgleda da ce Mr Tan docekati i 10 godina upravljanja u nasem klub dok vama ne dodje Ugarak Visoko za generalnog sponzora![]()
![]()
Pa vama je Amaw i gace s g.uzice uzeo pa sad ni za vode nemate,koga ce te vi prozivati za nekakve procenteblue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
Ne razumijem samo odakle tolika mržnja prema Ibrakoviću? Posebno simpatizera drugih klubova. Pa eto, kažete pljačka nas. Zašto vas je to briga? Nema prste u vašoj kasi, nas su svi krali pa može i on. Ali bitna je razlika, da igrači koje je on doveo utrpaju dvicu na grbavici.
4.10.2009.
I oni bi voljeli ibrakadabru u svom klubu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dokle god sarajevo ima koris i napreduje neka uzme malo sta fali..kamp tan.turci.kup.titula pa zasluzio je covjek..covjek je sa saradnicima u zadnje dvije godine u sarajevo isposlovao 10 mil km plus turkish plus kamp.treba im dati 100 milja da se pocaste onako..
zar se jos palite na banana split navijace haha
radite ba poso i pustite ih da se koprcaju.samo im to i ostaje da placu haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Dokle god sarajevo ima koris i napreduje neka uzme malo sta fali..kamp tan.turci.kup.titula pa zasluzio je covjek..covjek je sa saradnicima u zadnje dvije godine u sarajevo isposlovao 10 mil km plus turkish plus kamp.treba im dati 100 milja da se pocaste onako..
4.10.2009.
Znaci placem kolika ljubomora
Sta ce tek bit ak mi zavrsimo ispred njih sledece sezone 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Aerodromsko
- Kontakt:
Nema tu akoDoeTz je napisao/la:Znaci placem kolika ljubomoraSta ce tek bit ak mi zavrsimo ispred njih sledece sezone
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Mislim (nadam se) da su svi u upravi dobili debele bonuse za titulu, ZASLUŽILI SU !
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Pare od Sehe davno stigle, statut zavrsen investitora jos nema. A sto se tice ekipe kombinacija starih i mladih kao i u vecini ekipa sirom svijeta nismo ni mi izuzetak. Jos nesto?Oploditelj je napisao/la:blue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
Nego da te pitam kada si tako pametan. Boga ti sta bi sa lovom od Sehica i dokle se stiglo sa statutom i veliki investitorima. Izgleda da ce Mr Tan docekati i 10 godina upravljanja u nasem klub dok vama ne dodje Ugarak Visoko za generalnog sponzora![]()
![]()
Nebudi pacenik, idi na svoj dio foruma, o svom klubu. Zdravo ba.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
ostao/la Elegant » 11 jun 2015, 09:41blue36 je napisao/la:Pare od Sehe davno stigle, statut zavrsen investitora jos nema. A sto se tice ekipe kombinacija starih i mladih kao i u vecini ekipa sirom svijeta nismo ni mi izuzetak. Jos nesto?Oploditelj je napisao/la:blue36 je napisao/la:Jel Ibrakovic ima procenat od ovog Hebibovica na platu ili on uzima procenat od plate samo ovim iz tuzlanskog kantona? Ovim Bekicima i itd
![]()
Choks je napisao/la:
Samo čekamo pare od Džeke i Mersina godinama .
Pa ako Dzeko sad na ljeto ne promjeni klub ili se Bajic ne proda za pola tone klikera ja ne znam kako ce klub prezivjeti ? A mi ovdje pisemo i prizeljkujemo pojacanja.
Od Sehica pare necemo nikad dobit to zaboravi, eto ti jos jedan propust pravnog tima kluba.
Evo love od Šehića
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Nego da te pitam kada si tako pametan. Boga ti sta bi sa lovom od Sehica i dokle se stiglo sa statutom i veliki investitorima. Izgleda da ce Mr Tan docekati i 10 godina upravljanja u nasem klub dok vama ne dodje Ugarak Visoko za generalnog sponzora
[/quote]
Pare od Sehe davno stigle, statut zavrsen investitora jos nema. A sto se tice ekipe kombinacija starih i mladih kao i u vecini ekipa sirom svijeta nismo ni mi izuzetak. Jos nesto?[/quote]
ostao/la Elegant » 11 jun 2015, 09:41
Choks je napisao/la:
Pa ako Dzeko sad na ljeto ne promjeni klub ili se Bajic ne proda za pola tone klikera ja ne znam kako ce klub prezivjeti ? A mi ovdje pisemo i prizeljkujemo pojacanja.
Od Sehica pare necemo nikad dobit to zaboravi, eto ti jos jedan propust pravnog tima kluba.
Evo love od Šehića
[/quote]
Kakav pravni propust nema tu pravnog propusta
Pare od Sehe davno stigle, statut zavrsen investitora jos nema. A sto se tice ekipe kombinacija starih i mladih kao i u vecini ekipa sirom svijeta nismo ni mi izuzetak. Jos nesto?[/quote]
ostao/la Elegant » 11 jun 2015, 09:41
Choks je napisao/la:
Evo love od Šehića
Kakav pravni propust nema tu pravnog propusta
Tačno.Nećete ni dobiti te pare, prema tome sve regulara

Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.