Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Kakve veze koje je vjeroispovjesti, majko moja maknite mi ovu budalu s očiju ... igraju najbolji i tačka.
. - evo je, tačka
. - evo je, tačka
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- bosanac723
- Kontakt:
Posavino ti nemas pojma sta pricas. Kakve veze ima koliko u Repki ima Katolika, Krscana, Ili Muslimana?? NAJBOLJI trebaju da igraju, a ne da se stavljaju igraci samo radi reda. Mene boli ona stvar ako igra 2 muslimana i ostali igraci nek su Katolici i Krscani. Bitno je da repka igra dobro, i da najbolji sto imamu igraju. Oni sto su dobri od Krscana i Katolika idu igrat za Srbiju i Hrvatsku.Posavina je napisao/la:ovdje cu ti samo kulturno odgoviti da si ti jedna umobolna budaletina koja nzna citati. majmuncino jedna glupa ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba. ljudi moji pa to je realnost, ovo je mjesana zemlja. sta ces ti meni reci da ja idem negdje seljacinoPauk je napisao/la:Ti si bolesni kreten!Posavina je napisao/la:ovaj spisak je jad i bijeda. gdje su na spisku baotic, lakic, bilbija, alispahic, stilic? zalosno je da od 20 igraca samo trojica nisu muslimani. morao je pozvati jos bajica, radeljica, blatnjaka i malica kako bi ovo izgledalo kao bh reprezentacija. ovo je jako ruzno.![]()
Idi u Vatikan gdje nema muslimana kod ih tako mrzis, tamo su ti braca katolicka.
Za BiH repku trebaju igrati samo najbolji, bez obzira dali bili muslimani, pravoslavci, katolici ili nesta cetvrto.
Kad bi na primjer katolici iz BiH kao Petric, Corluka, i Lovren igrali za BiH a ne susjednu zemlju onda bi bilo i vise katolika u BiH repki.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ode tema u mp3 

ja nepricam o prvih 11 ukojima moraju biti najbolji. ja nisam reka oda je pandzi mjesto ispred spahe, nego da na klupi mora biti po koji hrvat ili srbin. samo to
i dobra nam je zemlja kada neki ne znaju sta znaci katolici a sta kršćani, molio bih bez odgovora. neka se prvo malo raspitaju
ja mislim da baotic, radeljic, lakic i bilbija imaju mjesta kao sto pandza, damjanovic i vladavic nemaju. isto tako bi uvijek zvao alispahica i stilica
- BlueSharks
- Kontakt:
@Posavina
Jedno pitanje za tebe
Haj mi napiši 22 igrača koja bi ti pozivao u BiH repku
Jedno pitanje za tebe
Haj mi napiši 22 igrača koja bi ti pozivao u BiH repku

Strauss Junior
- bosanac723
- Kontakt:
Za bilbiju se slazem, za ostale ne. Baotic je zasluzio poziv zbog svojih igra za mladu repku, a sta je ucinio u zadnje vrijeme? Ja bi volio vidjeti Malica iz Mattersburga...al onda pomislim da je Mravac igrao u Mattersburgu...i onda mi se nekako ta ideja zgadi. Kad mali predje u jaci klub u Austriji(Salzburg, Bec) onda se moze pricat kao ozbiljan kandidat za repku.Posavina je napisao/la:ja mislim da baotic, radeljic, lakic i bilbija imaju mjesta kao sto pandza, damjanovic i vladavic nemaju. isto tako bi uvijek zvao alispahica i stilica
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa mogao si jednostavno reci da smatras da Baotic ili Radeljic zasluzuju poziv, koji qrac ubacujes vjeroispovjest u pricu?Posavina je napisao/la:ja mislim da baotic, radeljic, lakic i bilbija imaju mjesta kao sto pandza, damjanovic i vladavic nemaju. isto tako bi uvijek zvao alispahica i stilica
ne mislis valjda da Susic (ili Ciro prije njega jer ovo je ista ekipa) po tom kriteriju biraju igrace?
u reprezentaciji treba da se biraju igraci samo po zaslugama, nikakve kvote me ne interesuju, pogotovo nacionalne ili vjerske.
ma ja treba zvati jocu s pala da igra zato sto je srbin a neka se ne poziva medunjanin ili neko drugi
hahahha cuj kloca radeljica da pozove
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Stvar u tome sto ''Posavina'' kaze da se moraju pozvati igraci kao Radeljic, Baotic, Blatnjak, samo zato sto se zovu Ivan, Zdenko i Dragan, znaci nema veze kakvi su igraci ali moraju biti pozvani Ivan, Zdenko i Dragan.calcio je napisao/la:pa mogao si jednostavno reci da smatras da Baotic ili Radeljic zasluzuju poziv, koji qrac ubacujes vjeroispovjest u pricu?Posavina je napisao/la:ja mislim da baotic, radeljic, lakic i bilbija imaju mjesta kao sto pandza, damjanovic i vladavic nemaju. isto tako bi uvijek zvao alispahica i stilica
ne mislis valjda da Susic (ili Ciro prije njega jer ovo je ista ekipa) po tom kriteriju biraju igrace?
u reprezentaciji treba da se biraju igraci samo po zaslugama, nikakve kvote me ne interesuju, pogotovo nacionalne ili vjerske.
Pogledaj njegove postove o ovome i sve ce biti jasno, samo u ovom postu sto si ti citirao ''Posavina'' je poceo da se vadi malo, pa je govorio da neki ''imaju mjesta''.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma nije on kloc, puno nam je pomogao protiv Irana.tax je napisao/la:ma ja treba zvati jocu s pala da igra zato sto je srbin a neka se ne poziva medunjanin ili neko drugi

A Baotic isto ne moze na klupu radi Hasagica i Begovica. A i Burica.
E sad da je Subotic htio da igra za nas, ili Petric itd itd. To bi bila druga stvar.
Svako ko zeli ovoj drzavi dobro reci ce da treba da igraju naj, a ostale gluposti batali.
- bosanac723
- Kontakt:
Cuj tebe, sto nebi trebao pozvat Radeljica!?!? Znas da Radeljic igra za....tax je napisao/la:ma ja treba zvati jocu s pala da igra zato sto je srbin a neka se ne poziva medunjanin ili neko drugi

Posavina, idi ubij se i učini nam uslugu! Pa više smisla ima da ja kažem da je Damjanović pozvan prije Cocalića samo da se malo zadovolje i nacionalisti kao što si ti. E čuj Radeljić, Baotić i Lakić?! Sve velika imena evropskog fudbala! Pa, paćeniče jedan, prvo nađi JEDNOG igrača koji eto ima hrvatsko ili srpsko ime, a da bar neko drugi misli da je nepravedno izostavljen. Evo ja ću ti odmah reći jednoga koji ima ime po tvojoj volji, a za kojeg i sam znaš da je nepravedno pozvan. Dario Damjanović. Nije zanemarljivo ni to da je Pandža izgubio mjesto u prvih 11 velikog Hajduka, koji ŽELJI ne može prilike da napravi. A eto i on je dobio poziv nauštrb nekih koji imaju raspored slova u imenu, koji ti se puno manje sviđa. I shvati jedno, ti pojma nemaš ko jeste, a ko nije musliman. Možda znaš ko je Bošnjak, ali to nema mnogo veze s islamom.
Ah da, Baotić prije Burića, pa i Šehića
Ima dobrih i sa hrvatskim i srpskim imenima, samo što se oni radije odlučuju za znaš već koje države.
Ah da, Baotić prije Burića, pa i Šehića

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 25 feb 2010, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zbog tog usranog nacionalnog kljuca i jesmo tamo gdje niko ne voli da bude.
Da nebi se Posavina i takvi ljutili,krhali su nam Jakirevice,Kerkeze i ostale musmulje.I to u najbitnijim mecevima.
Ja bi iskreno volio da bude sto vise nacija u repci.Ali kad pogledas tri normalna igraca drugih nacionalnosti i nema kako onaj nabroja.Niko njima nije kriv sto bjeze u druge repke a ostali kvalitetom ne zasluzuju.
Da nebi se Posavina i takvi ljutili,krhali su nam Jakirevice,Kerkeze i ostale musmulje.I to u najbitnijim mecevima.
Ja bi iskreno volio da bude sto vise nacija u repci.Ali kad pogledas tri normalna igraca drugih nacionalnosti i nema kako onaj nabroja.Niko njima nije kriv sto bjeze u druge repke a ostali kvalitetom ne zasluzuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zbog cega prvite raspravu kad je spisak pravljen samo da se pozovu oni igraci koji su bili na zadnjem okupljanju,
a sto se tice Radeljica koliko god lose odigrao protiv Irana ipak je standardniji u Genclerbirligiju od Berberovica i Nadrevica koji igraju u Turskoj ligi a i igra u odbrani
a sto se tice Radeljica koliko god lose odigrao protiv Irana ipak je standardniji u Genclerbirligiju od Berberovica i Nadrevica koji igraju u Turskoj ligi a i igra u odbrani
Nemam ništa protiv igranja igrača u repci bilo koje vjere, ali moramo biti realni i reći da hrvati i srbi koji vrijede igraju za Hrvatsku i Srbiju, a nama ostanu polovnjaci (čast izuzecima bilo je i solidnih, dobrih igrača). Ja bih npr. bio sretan da jedan Ćorluka igra za nas, pa i da je potomak samog poglavnika
, ali on je odabrao i to treba poštovati. Ima još primjera, ne trebamo nabrajati 

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 26 feb 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
moj posavina kad bi igrali svi najbolji igrači iz bosne i hercegovine u našoj reprezentaciji "muslimana" kako ti kažeš bi bilo 7-8 a ne 20, ali jesmo li mi krivi što ovi koji bi kvalitetom mogli igrati biraju nege druge, odnosno treće reprezentacije, spisak pozvanih manje-više realan, jedino bilbiju je još mogao zvati, al vjerovatno će za neku drugu utakmicu, a onda ćemo vidje hoće li se on uopšte odazvati, blatnjak dok je bio u kakvoj takvoj formi je igrao, grlić da je koju godinu mlađi sigurno, topić je igrao i bio beton, ali trenutno najkvalitetniji su upravo ovi pozvani
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Posavina je napisao/la: ovdje cu ti samo kulturno odgoviti da si ti jedna umobolna budaletina koja nzna citati. majmuncino jedna glupa ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba. ljudi moji pa to je realnost, ovo je mjesana zemlja. sta ces ti meni reci da ja idem negdje seljacino
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pomakni se sa mjesta kad o Radeljicu pricas.To vise majka ne radja.Ned'o bog nikomesantos je napisao/la:Zbog cega prvite raspravu kad je spisak pravljen samo da se pozovu oni igraci koji su bili na zadnjem okupljanju,

Veceg kloca na ovim prostorima odavno nije bilo.Bio je standardan i u BL pa ocjenjen kao najgori igrac u cijeloj ligi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: kakarut, sirBobbyMoore i 19 gostiju.