Champions League 2015/16

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Greivis
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2016, 23:10

Pogba je napisao/la:Šta reći za Arsenal, ne kažem da ne bi neki drugi tim stalno gubio u duelima s ovom Barcom, ali Wenger je jednostavno nesposoban naučiti iz poraza. Taj da ima kristalnu kuglu i da vidi unaprijed golove ne bi znao promijeniti i pripremiti ekipu. Taj pattern je prisutan već dugo. Lik banalne stvari ne vidi dugi niz godina, neki dan je to Henry negdje lijepo rekao. Počeo je skupljati igrače koji nemaju nikakve fizikalije, koji je Vieiru, Henrya i Sola zamijenio igračima koji ne prelaze 175 cm, koji DM-a da valja nema već godinama, koji sakuplja nekakva krila od 160 cm od kojih nijednog nije pretvorio u klasu.

Lik jednostavno mora napustiti Arsenal.
Pogledaj fizikalije Barceloninih igraca. Meni se cini da on bas zeli da kopira njihov stil igre ali nema tako kvalitetne igrace.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 feb 2016, 23:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:volim Juve samo jer su navijači objektivni.
Pitaj im kolege sa pdf-a Serie A jesu li objektivni :mrgreen:
Elaboriraj ili zauvijek suti u svojim vezirskim odajama. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba

Post Postao/la Pogba » 23 feb 2016, 23:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:volim Juve samo jer su navijači objektivni.
Pitaj im kolege sa pdf-a Serie A jesu li objektivni :mrgreen:
Nije ok da nas godinama prati ista etiketa. :mrgreen:

Uvijek smo bili realni :kafa: , pogotovo kada pričamo o sopstvenoj snazi. To se primijetilo zadnjih godina, pogotovo kada smo pričali da je Juve top ekipa pa bili ismijavani da bi to godinu po godinu bilo već očigledno.

A, za ostalo, jbg, nekad smo bii čopor, sada je splasnulo, smjena generacija. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2016, 23:12

Eee kako su Žiru i Velbek silovali Mascherana u skoku :damn: 2-3 šanse su stvorili tkao, nadskoce ga i spuste loptu saigracima, to je bilo preofirno kako Wenger ide na to i koristi tu slabu kariku u skoku....kako ce covjek od 174 cm skakati i nositi se sa jablanima 20 cm visocijom od njega :shock: ne može.... daj ba dovedite više normalnog stopera, a Masche je svakako beton na DMF.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 feb 2016, 23:14

Arsenal je dobro postavio igru u prvih 45 minuta, ali je i Barca krajnje mirno usla u susret, nisu ni ulazili u 16. Mislio sam fkt da ce Arsenal dati bar jedan gol , jer uvijek da protiv Barce. Wenger se zayeb'o sa zamjenama , al je takticki dobro postavio igru, ali prelomio je opet taj trojac, po ko zna koji put. I to setkanjem skoro svu tekmu. Nevjerovatno.

Prognozirao sam 1-3, ali ovo je jos bolji rezultat i mislim da cemo ih na Nou Campu masakrirat.
27.10.2020

Pogba

Post Postao/la Pogba » 23 feb 2016, 23:15

Greivis je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Šta reći za Arsenal, ne kažem da ne bi neki drugi tim stalno gubio u duelima s ovom Barcom, ali Wenger je jednostavno nesposoban naučiti iz poraza. Taj da ima kristalnu kuglu i da vidi unaprijed golove ne bi znao promijeniti i pripremiti ekipu. Taj pattern je prisutan već dugo. Lik banalne stvari ne vidi dugi niz godina, neki dan je to Henry negdje lijepo rekao. Počeo je skupljati igrače koji nemaju nikakve fizikalije, koji je Vieiru, Henrya i Sola zamijenio igračima koji ne prelaze 175 cm, koji DM-a da valja nema već godinama, koji sakuplja nekakva krila od 160 cm od kojih nijednog nije pretvorio u klasu.

Lik jednostavno mora napustiti Arsenal.
Pogledaj fizikalije Barceloninih igraca. Meni se cini da on bas zeli da kopira njihov stil igre ali nema tako kvalitetne igrace.
Ma Barca je iznimna situacija. Iskreno, vjerujem da imaju i sve crnce od 2 metra i bez mozga (nisam rasista :mrgreen: ) i Messia da bi to bilo dovoljno. Da ne govorim o Neymaru i Suarezu još, jednostavno dovoljno, najbolje se vidjelo odlaskom Xavia i onom groznom sezonom Inieste i Alvesa, opet su bili vrh.

Govorim o Arsenalu u globalu, ne protiv Barce, tu neko mora podvući crtu jer Arsene sam nikada neće otići.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 feb 2016, 23:16

let3 je napisao/la:Eee kako su Žiru i Velbek silovali Mascherana u skoku :damn: 2-3 šanse su stvorili tkao, nadskoce ga i spuste loptu saigracima, to je bilo preofirno kako Wenger ide na to i koristi tu slabu kariku u skoku....kako ce covjek od 174 cm skakati i nositi se sa jablanima 20 cm visocijom od njega :shock: ne može.... daj ba dovedite više normalnog stopera, a Masche je svakako beton na DMF.
Istina sve. Mashce je betno na DMF, ali ne u Barci. Nikada. Vidjeli smo to protiv Bilbaa, gdje nismo loptu iznijeli kako treba. Stoper se MORA dovesti. Laporte ili Marquinos, svejedno.
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 feb 2016, 23:19

'ajd kad završite na ovoj temi prešaltajte se na ljubav&sex pa i tamo pišite 1000 puta prežvkanu temu o Barceloni i stoperu.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2016, 23:23

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Eee kako su Žiru i Velbek silovali Mascherana u skoku :damn: 2-3 šanse su stvorili tkao, nadskoce ga i spuste loptu saigracima, to je bilo preofirno kako Wenger ide na to i koristi tu slabu kariku u skoku....kako ce covjek od 174 cm skakati i nositi se sa jablanima 20 cm visocijom od njega :shock: ne može.... daj ba dovedite više normalnog stopera, a Masche je svakako beton na DMF.
Istina sve. Mashce je betno na DMF, ali ne u Barci. Nikada. Vidjeli smo to protiv Bilbaa, gdje nismo loptu iznijeli kako treba. Stoper se MORA dovesti. Laporte ili Marquinos, svejedno.
Još u revanšu nece biti Piquea, koji je dobio sve i jedan vazdušni duel veceras sa svojim protivnicima :tokralju:
Šuko veli da je namjerno dobio žuti pred kraj da ocisti kartone.

yebu nas Žiru i Velbek u skoku, to je ocito bilo veceras u par navrata :? šta da se radi :?: nemocni smo po tom pitanju, jer jednostavno ekipi fali centimetara :urnebes: i to je Wenger koristio kad god je mogao...imaju visinu, plus skok, spuštaju lopte i stvaraju šanse- stara ostrvska fora.

Laporte :pray: :pray: smiluj nam se

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 feb 2016, 23:24

Pogba je drugi najbolji igrac svijeta poslije Messija. Cast Ronaldu, Ibrahimovicu, Robbenu ili koga tu vec ubrajaju ali vremena se mijenjaju.
Lik je nenadjebiv veznjak
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2016, 23:33

JohnCleese je napisao/la:Juventus bio blizi pobjedi nego Bayern
Ako se šalis uredu, ako si ozbiljan onda si u najmanju ruku na sihirima. :mrgreen:
JohnCleese je napisao/la:Pogba je drugi najbolji igrac svijeta poslije Messija.
Oduševio te protiv Bayerna? :D

Rezultati (donekle) očekivani i favoriti su na pragu sljedećeg kruga.
Vom Jäger zum Gejagten

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Evander » 23 feb 2016, 23:35

JohnCleese je napisao/la:Pogba je drugi najbolji igrac svijeta poslije Messija. Cast Ronaldu, Ibrahimovicu, Robbenu ili koga tu vec ubrajaju ali vremena se mijenjaju.
Lik je nenadjebiv veznjak
Ni medju 10, ako cemo realno ;)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2016, 23:37

Al kako je onaj Muller smijesan igrac a uvijek pogodi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 23 feb 2016, 23:40

Gluma Albe pobjedila sve hahahah Barsina skola :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 feb 2016, 23:41

Greivis je napisao/la:Al kako je onaj Muller smijesan igrac a uvijek pogodi.
ne možeš mu kretnju predvidit zato ga je teže čuvat od Ronalda, čak mu ni karijeru nisi mogo predvidit, jer 2009. kad je debitovo za Bayern kod Van Gaala da mi je ko reko da će čovjek do 25. godine osvojit SVE osim Europskog prvenstva s Njemačkom svaki pratilac Bayerna i fudbala bi te tad pljuno u oko laadno.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2016, 23:42

Pogbu sam gledao masu puta ove sezone i nije me pretjerano oduševio ali lik fakat ima fizikalije s kojima može da dominira a uz to je i dobar na lopti,,

Ono što mu je zamjerka je pretjerano soliranje ali valjda mu je to dopušteno u Juveu,nije on neki vrhunski kreator da se ne lažemo ali kao box to box veznjak je jedan od najboljih na svijetu,.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 23 feb 2016, 23:44

Kakvu je golčinu dao Robben, kao na igrici. Čovjek igra kao navijen bez obzira na godine i povrede.
''Neka me mrze samo da me se boje''

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2016, 23:49

Generalno Atkinson uvijek slabo sudi u Evropi. Veceras dosta situacija diskutabilno, meni para oci ona situacija kada Lewandovski obara Bonuccija na centru i nakon toga pada gol. Dosta ocitih prekrsaja nije sudio, uglavnom kriterij je da nema kriterija.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2016, 23:51

tuzlak1987 je napisao/la: Generalno Atkinson uvijek slabo sudi u Evropi. Veceras dosta situacija diskutabilno, meni para oci ona situacija kada Lewandovski obara Bonuccija na centru i nakon toga pada gol. Dosta ocitih prekrsaja nije sudio, uglavnom kriterij je da nema kriterija.

Nisi ga gledao kako sudi u domacem prvenstvu :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 feb 2016, 00:04

geronimo je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Juventus bio blizi pobjedi nego Bayern
Ako se šalis uredu, ako si ozbiljan onda si u najmanju ruku na sihirima. :mrgreen:
JohnCleese je napisao/la:Pogba je drugi najbolji igrac svijeta poslije Messija.
Oduševio te protiv Bayerna? :D

Rezultati (donekle) očekivani i favoriti su na pragu sljedećeg kruga.

Nije iskljuceno da sam pod sihirima, gdje god odem zakuham, prvi simptom :mrgreen:

Nervira me igra Bayerna, njegovi napadi koje sam slikovito nazvao buffering-video napadi. Izgradi se pozicija, dodju na pristojnu distancu sa koje mogu ugroziti gol protivnika kako zele; da li sut, ubacaj , zadnji pas... eh onda se desi taj buffernig koji traje 2-3 sekunde (naravno za onog sto se brani i
njihove navijace to je vjecnost) poslije kojeg se u vecini slucaja ne desi nista vec se video poslije bufferinga vrati na start i tako napad ponovo krece.... :lol: :lol:

Opsti dojam jeste da je Bayern izdominirao Juventus svakako, medjutim kad bi malo prodiskutovali o regularnost postignutih golova ( drugi kod Bayerna nakon prekrsaja na Bonucciem) i broju prilika ali onih cistih za gol (kod Bayerna Millerova, kod Juventusa visenjih poslije datog drugog gola) dobijem nekako drugaciju sliku
--------------------------------------------------------

Iskreno odusevio me protiv Bayerna, jer me ne moze oduseviti u prvenstvu serie a lik se tamo 90 % prvenstva zayebava i nervira se sto mu nekad ne uspije finta ili sto mu sut sa 40 m iskosa nije isao po golu :cool: i povrh tih zayebancija Juve pobijedi. Ovako, na najtezem ispitu poznaju se sampioni
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []