Mislim da bi mogli odraditi nesto,a da se ne opterecuje tribina.Da se uz tribinu naprave nosivi stubovi koji bi nosili taj krov .I u jednom interviju je direktor stadiona rekao da sa krovom hoce da produze vijek trajanja tribine(sve vam je jasno sa time na cemu smo sto se tice istoka).Mada je sve to iskreno bezveze na ovakvu tribinu.Al bolje ista nego nista zbog starijih navijaca.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel to 100% ?TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:52Subota u 19h, zovite amidziće, dajdziće i svu ostalu rodbinu. Red je da slavimo braćo!![]()
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Utakmica je u nedjelju 17 i 30
Damk1008 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 16:20Jel to 100% ?TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:52Subota u 19h, zovite amidziće, dajdziće i svu ostalu rodbinu. Red je da slavimo braćo!![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Steta samo za navijace da su ovako u malom broju.
Protiv Toska i protiv Bratstva ocajan broj, mogao sam prebrojati.
Nadam se da ce se malo potruditi za koreografiju, zastave i dr. Crveno-crne male zastavice svima dijeliti na ulazu da je sve u crveno-crnoj boji na tribinama.
Protiv Toska i protiv Bratstva ocajan broj, mogao sam prebrojati.
Nadam se da ce se malo potruditi za koreografiju, zastave i dr. Crveno-crne male zastavice svima dijeliti na ulazu da je sve u crveno-crnoj boji na tribinama.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Pa možda na oficijalnoj stranici nogometnog saveza piše nedjelja 17 i 30 jedino ako nisu promjenili meni vise godi da je u nedjelju
-
- Kontakt:
Na stranici saveza piše 9.6 u 17:30
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Jbo nigdje zvanične informacije kad je tekma tačno ovo nigdje nema
Vjerivatno jer nema zvanicne potvrde iz saveza, de malo mozga sto odma neka negativa
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Pozivamo sve naše vjerne navijače da nam se pridruže na velikom druženju u Fan Zoni povodom naše posljednje utakmice u Prvoj ligi Federacije BiH i plasmana u WWIN Premijer ligu BiH!
Dođite da zajedno proslavimo naš uspjeh i osiguramo najbolju atmosferu za našu ekipu pred početak utakmice koja počinje u 19:00 sati! Vaša podrška nam znači sve, budimo glasni i ponosni!

Dođite da zajedno proslavimo naš uspjeh i osiguramo najbolju atmosferu za našu ekipu pred početak utakmice koja počinje u 19:00 sati! Vaša podrška nam znači sve, budimo glasni i ponosni!

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Super stvar !!! Da bude sto veci odziv i da se prihoduje sta od ove proslave. Svi smo mi prolazni samo je Slobodna vjecnaSlobodas je napisao/la: ↑05 jun 2024, 13:49Pozivamo sve naše vjerne navijače da nam se pridruže na velikom druženju u Fan Zoni povodom naše posljednje utakmice u Prvoj ligi Federacije BiH i plasmana u WWIN Premijer ligu BiH!
![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Eto ga momci, svi u subotu na stadion na crveno-crnu zayebanciju! 

SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Ko god moze, na trg s Fukarama.
Po meni puno bitnije je da se tu pokusava ponovo ozivit stara tuzlanska ultra furka i mozda da bude prvi korak za bolje dane.
Nek sjever vrati koliko-toliko stari sjaj.
Zapad ce svakako imat ko napunit.
Po meni puno bitnije je da se tu pokusava ponovo ozivit stara tuzlanska ultra furka i mozda da bude prvi korak za bolje dane.
Nek sjever vrati koliko-toliko stari sjaj.
Zapad ce svakako imat ko napunit.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ma vratit Fukare na D tribinu kao nekad
na Istoku staviti 7KM kartu, Zapad 10 KM u PL.
Zasto Sjever 7KM? Zbog neuobnosti tribine prije svega.
Mislim, naravno da jema nista od premjestanja Fukara i zbog gostujucih navijaca jer ih nemas gdje smjestiti onda, ali onako ja to nostalgicno malo
Zasto Sjever 7KM? Zbog neuobnosti tribine prije svega.
Mislim, naravno da jema nista od premjestanja Fukara i zbog gostujucih navijaca jer ih nemas gdje smjestiti onda, ali onako ja to nostalgicno malo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
gdje se imaju karte kupiti ? imal sta u predprodaji
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sta bi znacila recenica " Sloboda ako bude igrala PL" ? Jel to imaju neki problemi sa licencom
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.