Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Plumlee nebi trebao minute vidjeti, lik veze zive nema i potpuno je beskoristan u PO
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nema jarane vremena dovoljno za njega, kao da ja nebi volio da zabije 30 vecerasDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cuj još jedna I dosta. Hajmo malo da forsiraju Mirzu u stilu jj-aLloriS je napisao/la:Odlicno Mirza, ajmo jos jednu tricu i dosta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ma **** ovaj plamli je usro 7 napada najmanje on ga drka idalje daj budalo garneta kakav god da je ccc odo ja lec laka noc
Hej koji morbidi, pa kosarka mi se ogadi :S kako da kosarku igra neko ciji je iq 20, ovdje ih je 80% ccc
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 07 maj 2014, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
Samo frajer zna zakucati, ništa drugo, u odbrani je rupa nad rupama Ermin Jazvin je dobar kakav je ovaj_dreamer_ je napisao/la:Plumlee nebi trebao minute vidjeti, lik veze zive nema i potpuno je beskoristan u PO
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Plumlee ih pokopao 
Ne mogu yebeno da vjerujem, pa dodajte tu yebenu loptu covjeku sta imas davvati unutra kad niko ne zna.
Fuj!!! Jbt i Mirza me počeo nervirati. Ovi se ispucavaju, a on im ko dijeli neke asiste...šutaj, ionako je izgubljena tekma. Ali ne, radije će dati Thortonu, a ovaj će pak kroz trojicu u paintu da radi floater-e
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Oj majko draga igraca i govana Plumli , Thorton , Livingston pa dream team bi pokopali kakvi su

-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Brooklyn večeras nije onaj stari dobri Brooklyn.
legenda reala je napisao/la:Samo frajer zna zakucati, ništa drugo, u odbrani je rupa nad rupama Ermin Jazvin je dobar kakav je ovaj_dreamer_ je napisao/la:Plumlee nebi trebao minute vidjeti, lik veze zive nema i potpuno je beskoristan u PO
Ja cu ohladit od ovoga koliko me ispizde..sve vise mi je svejedno...oni se ne mjenjaju
Vala baš, kad mogu svi pametni budi i ti jednom!Vedad87 je napisao/la:Fuj!!! Jbt i Mirza me počeo nervirati. Ovi se ispucavaju, a on im ko dijeli neke asiste...šutaj, ionako je izgubljena tekma. Ali ne, radije će dati Thortonu, a ovaj će pak kroz trojicu u paintu da radi floater-e
jeb'o ovo, nije mi za nuždu gledat' panjeve
Ubili ih ljudi ko krupa paprike nema sta. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lagano ih otresli i doviđenja. Tačno se vidi da regularni dio i PO nije mjerilo.

bice ovo laganih 4 0
Ima ovdje jos igre u PO, pruzice Brooklyn bolji otpor sigurno u drugom mecuJanez je napisao/la:Lagano ih otresli i doviđenja. Tačno se vidi da regularni dio i PO nije mjerilo.![]()
Vala baš a dobro se sjecam kad je onu jednu tekmu samo suto , govorili ste nemoj Mirza forsirati . Ne moze vam niko ugoditi , da vam cojk daJanez je napisao/la:Vala baš, kad mogu svi pametni budi i ti jednom!Vedad87 je napisao/la:Fuj!!! Jbt i Mirza me počeo nervirati. Ovi se ispucavaju, a on im ko dijeli neke asiste...šutaj, ionako je izgubljena tekma. Ali ne, radije će dati Thortonu, a ovaj će pak kroz trojicu u paintu da radi floater-e
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 07 maj 2014, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ovo su sve Kidovi porazi, i njegov jbni šablon, on ako hoće išta da napravi u ovom polufinalu, mora malo korigovati ovaj šablon tj. pojedinim skratiti minutažu na minimum
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.