Opet onNail for Real je napisao/la:Van Reala nadam se.anonymousHD je napisao/la:Gde će Kaka?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Fin rezultat.
jos bolja igra.
jos bolja igra.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kaka odličan.
- Nail for Real
- Kontakt:
Super, bolje ce se prodat.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
KAKA must stay ,ovakav je trebao biti kada je dolazio al su ga povrede sprijecile, kakva 3 asista veceras 
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 09 avg 2012, 04:08, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
3 asistencija majstora, Kaka ostaje!
3 asistencije Kake
Možda ga nisu htjeli kupit?
Jbt kako smo jaki
Ozil-Kaka,Di Maria-Calleti,Ronaldo-Morata,Higuain-Benzema
Očekujem da srušimo rekord golova u primeri ovdje nema lošeg igrača jbt
Jbt kako smo jaki
Ozil-Kaka,Di Maria-Calleti,Ronaldo-Morata,Higuain-Benzema
Očekujem da srušimo rekord golova u primeri ovdje nema lošeg igrača jbt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kaka protiv Milana koji ne igra presing u prijateljskoj utakmici. Kazem vam, uvijek on odigra 'svoje' u ovakvim tipovima utakmica, ali njega nema kada igramo protiv jakih defanzivaca. Bolje da Morata dobija vise minuta ili Granero nego Kaka.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Odlicna igra.
vec smo spremni za superkup dvije sedmice prije istog.
da niko ne dodje preko ovog se ne moze
a ako stvarno niko ne dodje e onda Kaka mora ostati dakako.
vec smo spremni za superkup dvije sedmice prije istog.
da niko ne dodje preko ovog se ne moze
a ako stvarno niko ne dodje e onda Kaka mora ostati dakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KapioFootball
- Kontakt:
Kako su uspjeli rasturiti rasturenu ekipu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
nanek
Real Madrid C.F.
Ja kazem da cemo ih natrpati
A niko ne spominje lassovu igru, bio je odlican samo joa tu treba malo sigurnosti kod njeg nikako ne moze da se navikne i igra dobro dok mu Khedira puse za vratom. A Kaka?Majstor ostaje majstor.
[youtube][/youtube]

El Real Madrid C. F. y Ángel di María han alcanzado un acuerdo para la ampliación del contrato del jugador, que queda vinculado al club hasta el final de la temporada 2017-18.

El Real Madrid C. F. y Ángel di María han alcanzado un acuerdo para la ampliación del contrato del jugador, que queda vinculado al club hasta el final de la temporada 2017-18.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ovaj Carlos ni blizu nije pružao partije u Real Madridu kao u repki..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma šta mi reče?DonVito je napisao/la:Ovaj Carlos ni blizu nije pružao partije u Real Madridu kao u repki..
Šta je trebao, trpati svake sezone, sa pozicije LB-a, po 40 golova i držati procenat učinkovitosti iz slobodnjaka na 90%?
Bi li onda bio dovoljno dobar?
Kamo sreće da Real danas ima jednog Carlosa...(nemam ništa protiv Marcela)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Nije trebao trpati, nije on napadac.. mozda je do slabije Realove odbrane pa je cesto ispadao dok u Brazilu je bio alfa i omega kako u napadu tako i def.raul-zakon je napisao/la:Ma šta mi reče?DonVito je napisao/la:Ovaj Carlos ni blizu nije pružao partije u Real Madridu kao u repki..
Šta je trebao, trpati svake sezone, sa pozicije LB-a, po 40 golova i držati procenat učinkovitosti iz slobodnjaka na 90%?
Bi li onda bio dovoljno dobar?![]()
Sto se tice Marcela def. najbolji lijevi bek u Real Madridu, portugalac je zalutao u Real Madrid.. svi znamo razlog.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa ne znam, po toj tvojoj konstataciji stekoh dojam da je možda trebao trpati po 40, iako nije napadač.DonVito je napisao/la:Nije trebao trpati, nije on napadac.. mozda je do slabije Realove odbrane pa je cesto ispadao dok u Brazilu je bio alfa i omega kako u napadu tako i def.raul-zakon je napisao/la:Ma šta mi reče?DonVito je napisao/la:Ovaj Carlos ni blizu nije pružao partije u Real Madridu kao u repki..
Bi li onda bio dovoljno dobar?![]()
Sto se tice Marcela def. najbolji lijevi bek u Real Madridu, portugalac je zalutao u Real Madrid.. svi znamo razlog.
Lično mislim, da je Carlos teško mogao bolje od ovog što je uradio u Realu tokom svih tih godina. Jednostavno, jedan od najkonstantnijih igrača te generacije.
Slažemo se za Marcela, definitivno najbolji LB u Realu, a možda i šire.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Meni je bolji onaj go iz mrtvog ugla.
Taj nije puno ni razmisljao, samo je opali i ubi nekog, na golu ili u zivom zidu
Taj nije puno ni razmisljao, samo je opali i ubi nekog, na golu ili u zivom zidu
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.