Pa ja upravo i hvalim kalulua, potpuno si fulao moju poentu.
Pores igraca koje smo platili masno, sezonu iznose igraci koji su 0 ili 10 ili 20 miliona u odnosu na ove od 45,60,80...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kaluluova prirodna pozicija je stoper, on je tek kod nas zaigrao na desnom boku i radi to maestralno. Kad je tek stigao igrao je u tandemu s Bremerom prije nego ce se ovaj povrijediti i igrao odlicno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 17:32Ne može on štopera igrati, premal je i premršav, idealan je na desnom beku.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:43Kalulu je igrac svjetske klase, svejedno da li pricamo o beku ili stoperu.
Inače ovi zapeli za Alisona yebo ih on, lik bolnica sa 34. godine. Dovedite Svilara mlađi i bolji golman.
Gdje sam ja napisao da ti ili bilo ko kritikujete Kalulua?
Pa prebačen je na beka radi golova što smo primali gdje nije mogao nikoga nadskočiti niti procijeniti let lopte pa je Gati vraćen u prvu dok Kelija nismo doveli.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑29 apr 2026, 20:09Kaluluova prirodna pozicija je stoper, on je tek kod nas zaigrao na desnom boku i radi to maestralno. Kad je tek stigao igrao je u tandemu s Bremerom prije nego ce se ovaj povrijediti i igrao odlicno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 17:32Ne može on štopera igrati, premal je i premršav, idealan je na desnom beku.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:43Kalulu je igrac svjetske klase, svejedno da li pricamo o beku ili stoperu.
Inače ovi zapeli za Alisona yebo ih on, lik bolnica sa 34. godine. Dovedite Svilara mlađi i bolji golman.
A to "mrsav i nizak"...Cannavaro i Montero su bili sitniji od Kalulua pa su bili brutalni stoperi. Ta pozicija nema veze s tjelesnom građom, uostalom kao ni bilo koja druga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.