Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Alfa legendo, nemoj da nas opet napustis na ovako dug period. 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@alfa, pa gdje si ti olujo Bozija?
Imam ja tiketa, ako hoces kupiti. 1500 dinara komad. 
Ma znam...alfarouqaminu je napisao/la:salim se ba, ma dobri ste... nego jel imas neki tiket?
Nego,nemam.
Ne igram baš u posljednje vrijeme nešto puno ali spremam se za naredni vikend.
FK Pjetlovi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma zavrsio sam sa tim neko vrijemealfarouqaminu je napisao/la:nema nista,kod tebe kako napreduje kosarka jer si se prijavio za NBA draft?Samo F.K.S !! je napisao/la:alfa romeo moj te pomeo sta ima brate ?![]()
Nego sto te nije bilo ?
šta ste se okupili oko tog alfe kod je bog ,a on obični kanadski papak

jel ima neko ko se razumije u matematiku da mi izračuna koja je permutacija po redu riječ ČEVAPĆIĆ u Lekskografskom redosljedu (a,č,ć,ć,e,i,p,v) ne treba mi postupak nego rješenje da provjerim. Hvala Unaprijed
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Kako mislis koje je permutacija....???Frutek je napisao/la:jel ima neko ko se razumije u matematiku da mi izračuna koja je permutacija po redu riječ ČEVAPĆIĆ u Lekskografskom redosljedu (a,č,ć,ć,e,i,p,v) ne treba mi postupak nego rješenje da provjerim. Hvala Unaprijed
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
po redu jel 7818 je ono što mene interesujeadis.p je napisao/la:Kako mislis koje je permutacija....???Frutek je napisao/la:jel ima neko ko se razumije u matematiku da mi izračuna koja je permutacija po redu riječ ČEVAPĆIĆ u Lekskografskom redosljedu (a,č,ć,ć,e,i,p,v) ne treba mi postupak nego rješenje da provjerim. Hvala Unaprijed![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Hoce
Edin TM87
da vam nesto kaze!!
Edin TM87
da vam nesto kaze!!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Joj k'o da ti to znaš.adis.p je napisao/la:Kako mislis koje je permutacija....???Frutek je napisao/la:jel ima neko ko se razumije u matematiku da mi izračuna koja je permutacija po redu riječ ČEVAPĆIĆ u Lekskografskom redosljedu (a,č,ć,ć,e,i,p,v) ne treba mi postupak nego rješenje da provjerim. Hvala Unaprijed![]()
FK Pjetlovi
primjetio sam da se nesto dosaptavate al neam vremena vježbam madafakin matematiku pa ne mogu pofatat sveJimmy from the hood je napisao/la:Hoce
Edin TM87
da vam nesto kaze!!
Da, hajmo se skupit 10 iz Sarajeva i da rezervisemo termin u FIS-u preko vikenda, javite se ovde, jimmy castiJimmy from the hood je napisao/la:Hoce
Edin TM87
da vam nesto kaze!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
može da tebi antitalentu pokažem gdje ti je mjestoEdin TM87 je napisao/la:Da, hajmo se skupit 10 iz Sarajeva i da rezervisemo termin u FIS-u preko vikenda, javite se ovde, jimmy castiJimmy from the hood je napisao/la:Hoce
Edin TM87
da vam nesto kaze!!
EDIN JE ANTITALENAT
J.Goerges je napisao/la:može da tebi antitalentu pokažem gdje ti je mjestoEdin TM87 je napisao/la:Da, hajmo se skupit 10 iz Sarajeva i da rezervisemo termin u FIS-u preko vikenda, javite se ovde, jimmy castiJimmy from the hood je napisao/la:Hoce
Edin TM87
da vam nesto kaze!!![]()
![]()
EDIN JE ANTITALENAT
evo, papak gorazdanski dolazi na termin...
LEGENDA JE PAPAK
Roger Federer the greatest of all time!
Cuj @legenda papak,to je papcina.
p.s Bio sam vam danas u Seheru sto vi kazete,nista se nije promenilo od poslednjeg puta,osim sto je Kosevo i dalje ruzno.
p.s Bio sam vam danas u Seheru sto vi kazete,nista se nije promenilo od poslednjeg puta,osim sto je Kosevo i dalje ruzno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pi.cko neces grb da stavis neka nekaDevil je napisao/la:Cuj @legenda papak,to je papcina.![]()
![]()
Pa jbmt u glavu,rek'o sam ti da mi sve namestis i velicinu i dimenzije i stavljam,mrzi me da se ja cimam za to.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pi.cko neces grb da stavis neka nekaDevil je napisao/la:Cuj @legenda papak,to je papcina.![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
šta ti klocu pričaš jel ,e čobane jedanDevil je napisao/la:Cuj @legenda papak,to je papcina.![]()
![]()
sastala se dva najveća antitalenta Štefan i Edin iz ekipe Bolida
EDIN I ŠTEFAN SU ANTITALENTI
Kad navratiš u zlaTu imaš pivu od meneDevil je napisao/la:Cuj @legenda papak,to je papcina.![]()
![]()