FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

kinone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kinone » 06 jul 2010, 12:25

patkica je napisao/la:Sta bi sa oficijalnom rokose za 2-3 dana pa nish, tako je i prosli put bilo paa za mjesec je napravili ?!?!
niko nije rekao da ce biti gotova za 2-3 dana.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 06 jul 2010, 12:51

kad se počinje s prodajom karata u koliko sati???????????????????????? :x :x :x

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 06 jul 2010, 12:53

na dan utakmice u 12 najvjerovatnije.Prije nece 100%

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 jul 2010, 12:53

iskreno ne da mi se ici nazad po stranicama, pa mozel neko reci tacno kad i u koliko je prijateljska sa cibalijom

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jul 2010, 13:07

Sanjao sam da smo izgubili 1:0 i Forlan nam dao gol sa centra.Jasno mi je zašto sa centra(jer ste pricali da Hapoel ima jake sutere) ali odakle Forlan u Hapoelu.Zna li iko protumačiti ovaj moj san xD
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 06 jul 2010, 13:07

sta je sa stranicom fkzeljeznicar.ba....??

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2010, 13:24

slikaslika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 06 jul 2010, 13:27

flaster na Šehtera i vozdra
ako se bude koprcao opalit ga po koljenima i opet vozdra
:mrgreen:
gore 1:1
kod nas 1:0
i
naravno vozdra
Semper Fidelis

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 06 jul 2010, 13:36

Dovzon je napisao/la:Fino ste rekli prije 4-5 dana da ce fkzeljeznicar.com biti gotova za 2-3 dana. Evo jos nije. STAY TUNNNEEEDD :S
kad bude pustena vidjeces, sta imas postavljati takava pitanja
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 06 jul 2010, 13:44

Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

Prelijep dan je napolju, bolje se zavaliti u neku hladovinu i malo se opustiti nego klikati ovdje forum ocekujuci neku informaciju i stalno se prepirati oko svega i svacega. Pustite ljude na miru za stranicu, nama ni u dzep ni iz dzepa ako stranica bude i za mjesec, ali neka bude kako treba, a nije na odmet razmisliti malo i o podatku da ljudi to rade besplatno i kad imaju slobodnog vremena i normalno je ako uleti nesto za pare da se odradi da ce se prioritet dati tome.

Lakapo, lijep je dan, jos ljepsi dolaze obojeni u plavu boju.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jul 2010, 13:55

Avanes je napisao/la:Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

Prelijep dan je napolju, bolje se zavaliti u neku hladovinu i malo se opustiti nego klikati ovdje forum ocekujuci neku informaciju i stalno se prepirati oko svega i svacega. Pustite ljude na miru za stranicu, nama ni u dzep ni iz dzepa ako stranica bude i za mjesec, ali neka bude kako treba, a nije na odmet razmisliti malo i o podatku da ljudi to rade besplatno i kad imaju slobodnog vremena i normalno je ako uleti nesto za pare da se odradi da ce se prioritet dati tome.

DRUG TREBA NAM HEPEK :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2010, 13:56

Avanes je napisao/la:Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

davno je novi web zavrsen...bice pusten uskoro...ko je nestrpljiv nek popije kamilicu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 jul 2010, 13:59

Hamo je napisao/la:Sanjao sam da smo izgubili 1:0 i Forlan nam dao gol sa centra.Jasno mi je zašto sa centra(jer ste pricali da Hapoel ima jake sutere) ali odakle Forlan u Hapoelu.Zna li iko protumačiti ovaj moj san xD
da mozda nisi sanjao urugvaj holandija..hehe..posto i urugvaj ima plave dresove..doduse svijetlo plave..al nije mi opet logicno ako kaze "vi" izgubili to se onda misli da su plavi izgubili..a forlan igra za plave :p haha..salim se malo..ne zamjerite

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 06 jul 2010, 14:01

theprodigy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Sanjao sam da smo izgubili 1:0 i Forlan nam dao gol sa centra.Jasno mi je zašto sa centra(jer ste pricali da Hapoel ima jake sutere) ali odakle Forlan u Hapoelu.Zna li iko protumačiti ovaj moj san xD
da mozda nisi sanjao urugvaj holandija..hehe..posto i urugvaj ima plave dresove..doduse svijetlo plave..al nije mi opet logicno ako kaze "vi" izgubili to se onda misli da su plavi izgubili..a forlan igra za plave :p haha..salim se malo..ne zamjerite
i ja sam sanjao da hamo nekad ness pametno napisee :o

salim se hamo ti si ljudina :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2010, 14:14

Hoće li biti na sajtu 'Grbavica 360°' ?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jul 2010, 14:15

lottdogg je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:
i ja sam sanjao da hamo nekad ness pametno napisee :o

salim se hamo ti si ljudina :D
Desilo se to par puta.Ma nisam ja ljudina ja sam kar***.Nije drug Željo 100%,Ćulum mi dres bacio 8-) ali mi velik bio koda mi je jorgan dao ne dres i bio neki veliki lik pored mene i ja njemu dao :D .Nisam odavno Želju sanjo biće nešto od nas u Europi :!:

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 06 jul 2010, 15:44

ja mislim da bi bogicevic mogao igrati flastera na sahteru ili kako se vec zove :) dosta toga ce zavisiti od culuma i savica,koliko oni uspiju zaustaviti njihove napade toliko cemo uspjeti odbraniti svoj go,culum i savic su nas prvi bedem

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jul 2010, 15:50

Samo Željo je napisao/la:ja mislim da bi bogicevic mogao igrati flastera na sahteru ili kako se vec zove :) dosta toga ce zavisiti od culuma i savica,koliko oni uspiju zaustaviti njihove napade toliko cemo uspjeti odbraniti svoj go,culum i savic su nas prvi bedem
Slazem se za ovaj dvojac u sredini,utakmica i nas rezultat ce mnogo ovisiti od toga sta Savic i Culum uspiju uraditi na sredini terena na defanzivnom planu i presijecanjem njihove sredine...Zeba i Visca onako omaleni i dobri tehnicari bi mogli probati da ih malo provrte,a Beslija ce sigurno istaci svoju brzinu...odbrana nam je dobra,malo me je strah defanzivne strane Radovanovica,ali valjda ce biti dobro...al fakat se slazem da ce najveci pritisak morati izdrzati Savic i Culum,puno toga ce ovisiti o njihovom uspjehu oko centra ...ako oni ne uspiju ,Mesic i Bogicevic ce dobro morati da ginu...nadam se raspolozenom Sehicu,i nadam se da ce Lazo uspjeti opet dvojicu njihovim pronosati na ledjima,gdje bi se otvorio prostor vjerovatno za Zebu i Viscu da probaju poentirati
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jul 2010, 16:34

boccaccio je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:ja mislim da bi bogicevic mogao igrati flastera na sahteru ili kako se vec zove :) dosta toga ce zavisiti od culuma i savica,koliko oni uspiju zaustaviti njihove napade toliko cemo uspjeti odbraniti svoj go,culum i savic su nas prvi bedem
Slazem se za ovaj dvojac u sredini,utakmica i nas rezultat ce mnogo ovisiti od toga sta Savic i Culum uspiju uraditi na sredini terena na defanzivnom planu i presijecanjem njihove sredine...Zeba i Visca onako omaleni i dobri tehnicari bi mogli probati da ih malo provrte,a Beslija ce sigurno istaci svoju brzinu...odbrana nam je dobra,malo me je strah defanzivne strane Radovanovica,ali valjda ce biti dobro...al fakat se slazem da ce najveci pritisak morati izdrzati Savic i Culum,puno toga ce ovisiti o njihovom uspjehu oko centra ...ako oni ne uspiju ,Mesic i Bogicevic ce dobro morati da ginu...nadam se raspolozenom Sehicu,i nadam se da ce Lazo uspjeti opet dvojicu njihovim pronosati na ledjima,gdje bi se otvorio prostor vjerovatno za Zebu i Viscu da probaju poentirati
Ma kakvi crni flasteri na nekom debilu za kojeg svi po prvi put cujemo??? Pa Osim nije stavljao flastera na daleko jace napadace poput Alana Sheerera a da stavi flastera na tom sahteru i samim tim oslobodi prostor i napravi rupu u odbrani za ostale igrace Hapoela koji su po meni podjedanko opasni ako ne cak i opasni od ovog Sahtera...i gdje vam je logika da jedan robusni stoper poput Bogicevica igra flastera na tom igracu Hapoela hahaha kakva bi se tu samo rupa stvorila, ljudi bi nam s gola na go sutali i davali golove. Iskreno ne vjerujem da ce ni jedan igrac Hapoela imati neku posebnu paznju tokom obje utakmice, a Amarov recept je jasan samo snagom udariti pa gdje pukne neka pukne.. Srce na teren i uz malo srece AKO BOG DA mozemo do dobrog rezultata.... I slazem se u ovome da ce Culum i Savic biti na udaru tokom obje utakmice jer ce on biti ti koji ce ujedno presjecati i prekidati napade Hapoela i aktivirati nase kontra-napade sa nase polovine... Pozdrav ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 06 jul 2010, 16:48

Ma zna se kakva ce to utakmica biti, ova ekipa sto se i uigrava samo sto ce neki imati malo defanzivnije zadatke i slazem se da ce culum i savic trpjeti najvise i da ce dosta zavisiti od njih i od odbrane, a mi cemo na kontre i imati 2-3 sanse i ako se iskoriste i damo go dobro, ako ne tesko se moze sta traziti u uzvratu...
Realno ne treba previse ocekivati pa se razocarati jer su oni po svemu ispred nas, meni je bitno samo da se muski odigra i da se ne predaje kako god bude...
Ono sto je bitno je da smo se digli u odnosu na prosle godine i sada samo treba nastaviti lagano, svake godine evropa i borba za titulu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Emindoks20, haklamas, MisterBlue, Nuuq i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []