FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto belaja nije ni poceo nastavak sezone. Ne dao Bog da gledamo Bekica na beku, Saban zasluzuje to mjesto i nadam se da on pocinje u Tuzli.
ZZ
Igrao je protiv Veleža i skrivio penal iz kojeg smo primili gol. Poslije se ne sjećam da je ulazio, u Antaliji.haris004 je napisao/la:Više se nadam Šabanoviću nego Bekiću na lijevoj strani. Nesto nisam ni upratio, jel igrao Bekić u ovim pripremnim utakmicama ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nadati se da stavi Šabanovića lijevo, jer ako stavi onu ublehu najebali smoMortemHz je napisao/la:Pidro neće igrati početak sezone, loža..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu se kladiti da će Bekić igrati.Denchi je napisao/la:nadati se da stavi Šabanovića lijevo, jer ako stavi onu ublehu najebali smoMortemHz je napisao/la:Pidro neće igrati početak sezone, loža..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a garant, u cvjetu mladosti pa da mu da šansu da zaradi(stakfirrullah)novi ugovorMortemHz je napisao/la:Mogu se kladiti da će Bekić igrati.Denchi je napisao/la:nadati se da stavi Šabanovića lijevo, jer ako stavi onu ublehu najebali smoMortemHz je napisao/la:Pidro neće igrati početak sezone, loža..
ja bi ipak i Letića i Subića kontaktirao za ljeto, Lučića na probu zovnut sad...dok ima fore, nije skup, a bolja rezerva od Audi-boja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jes to novi stanovnik grada Minhenabelosevic28 je napisao/la:Zovem te na kafu za 15tak dana ako si u Minkenuronaldo99 je napisao/la:HZ iz Minhena
Nego recite mi kakav je taj malac od 19 god sto je kao zadvoljio na pripremama, nisam bas imao vremena vise pratiti pa me zanima?
A sto se prvenstva i kupa tice ja sam ubjedjen u duplu krunu.![]()
Radi se o Cruzu, Brazilcu koji igra krilo a valjda moze i napadaca. Jako brz i prodoran igrac koji je najvise pokazao u utakmici protiv Olimpica.
Nedostatak mu je sto se vrlo tesko sporazumiti s njim obzirom da ne zna jezik (ni bosanski ni engleski) te konstitucija (pomrsav je haha).Moje misljenje je da ce debitovati samo u slucaju nekih vecih izostanaka te da je potpisan kako bi se prilagodio i adaptirao za naredne sezone.
ovo što pričaju za Crepulju , pustio bi ga ja za milion evrića, što je njima sića....odma hajrovat Kapića od te love i naći finog destruktivca na ljeto...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo me jedan. Znam još jednog ali nek se sam otkrijeBosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?
JURIŠ
11 iz starog grada, zasad, izvukosmo se
Vidi Ilijaša, samo jedan brat, a jaka podgrupa Jalijasha. 
Treba ih navuć na forum, Ilijaš je baš bordo-bijeli, znam kad mi dolazimo na tekme, autobuska redovno puna navijača.
Treba ih navuć na forum, Ilijaš je baš bordo-bijeli, znam kad mi dolazimo na tekme, autobuska redovno puna navijača.
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze li Lazic pokriti beka?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Niposto Bekica stavit na pidrino mjesto, saban 10x bolji od tetovaze, kad se sjetim zarije kad covjek sa ivice sesnesterca da ubaci loptu kad ono on gado relej na trebevicu.
Steta za Pidru **** mater tom igracu koji ga je povrijedio. Da nije Rahmanovic on ima te mma udarce koje primjenjuje i na svoim i tudim igracima. Stoko, majku vam J*** udarate juniore udari ahmeta krstu crnca.
Polahko trebaju nam titule kad osvoite duplu napravite kavez izubijate se i onda ponovo po titule.
Steta za Pidru **** mater tom igracu koji ga je povrijedio. Da nije Rahmanovic on ima te mma udarce koje primjenjuje i na svoim i tudim igracima. Stoko, majku vam J*** udarate juniore udari ahmeta krstu crnca.
Polahko trebaju nam titule kad osvoite duplu napravite kavez izubijate se i onda ponovo po titule.
istegnuće lože bratePitar6785 je napisao/la:Niposto Bekica stavit na pidrino mjesto, saban 10x bolji od tetovaze, kad se sjetim zarije kad covjek sa ivice sesnesterca da ubaci loptu kad ono on gado relej na trebevicu.
Steta za Pidru **** mater tom igracu koji ga je povrijedio. Da nije Rahmanovic on ima te mma udarce koje primjenjuje i na svoim i tudim igracima. Stoko, majku vam **** udarate juniore udari ahmeta krstu crnca.
tzv. hamstring
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 feb 2019, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja loža, nije to do udarca, to je povreda bez kontakta.Pitar6785 je napisao/la:Niposto Bekica stavit na pidrino mjesto, saban 10x bolji od tetovaze, kad se sjetim zarije kad covjek sa ivice sesnesterca da ubaci loptu kad ono on gado relej na trebevicu.
Steta za Pidru **** mater tom igracu koji ga je povrijedio. Da nije Rahmanovic on ima te mma udarce koje primjenjuje i na svoim i tudim igracima. Stoko, majku vam **** udarate juniore udari ahmeta krstu crnca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo, neki brat je pročitao ovaj post.skoroalen je napisao/la:Vidi Ilijaša, samo jedan brat, a jaka podgrupa Jalijasha.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Plava 'rava redovna nam gošća - HORDE ZLA VOGOŠĆAmidzuka je napisao/la:Evo me jedan. Znam još jednog ali nek se sam otkrijeBosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vogošća i Stari Grad tu negdje
Biologija mi nije uza specijalizacija, reko udarcem ga neko povrjedio, znam da rahmanovic udara slabije
Oprosti rahmanovicu **** on je nase djete ti ahmet krste niste moro sam uletjet da ga zastitim duznost je duznost
Oprosti rahmanovicu **** on je nase djete ti ahmet krste niste moro sam uletjet da ga zastitim duznost je duznost
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po imenima naš najveći konkurent se fino pojačao, zamijenili su dostojno ove što su otišli, bit će veoma zanimljivo.