FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
idalje ne vidim igrača koji će zabit 10 golova u polusezoni, a 15 da ne spominjem...a eto prometno je biloMortemHz je napisao/la:Po imenima naš najveći konkurent se fino pojačao, zamijenili su dostojno ove što su otišli, bit će veoma zanimljivo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi Mujakica na beka igrao je jedno pol na pripremama izgledao jako dobro u defanzivi jak a naprijed kad krene ko tenk, nije to neka ljepota i tehnika beka al mislim da bi mogao bas dobro odigrati. A na stopera Lazic i Dupovac pa i Šofranca moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobri su vjeruj mi, sreća pa idu u Široki, tu bi x bio fantastičan.Denchi je napisao/la:idalje ne vidim igrača koji će zabit 10 golova u polusezoni, a 15 da ne spominjem...a eto prometno je biloMortemHz je napisao/la:Po imenima naš najveći konkurent se fino pojačao, zamijenili su dostojno ove što su otišli, bit će veoma zanimljivo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako se budu uklopili, oni ce biti jaci barem 25%,nego jesenas.MortemHz je napisao/la:Po imenima naš najveći konkurent se fino pojačao, zamijenili su dostojno ove što su otišli, bit će veoma zanimljivo.
Ja mislim da zrinjski nece bit isti kao dosad vec dosta slabi, drugo oni nikad nisu osvajali titule jer su bili bolji u medusobnim duelima od drugo i tece plasiranog, trce oni su uvjek kup napustali nakon prve utakmice.
Oni da bi bili prvaci moraju uzet nas na kosevu sb tamo i skretnicu na sergi . Jedino sta je realno jeste da ce im ubice pustit ovu utakmicu jer nemaju interesa da ih dobiju jer ako zrinjski bude 2 ili nedobog osvoi kup oni idu ako ovi budu u kurcu 6-7 na tabeli a zrinjski prode u kupu oni ce ih pustit da yzmu kupi sto posto sam siguran da ce zrinjski uzet sb sad za vikend, tako da mi svi moramo bit ko jedno i ocekujem 2000 ljudi u tuzli.
Oni da bi bili prvaci moraju uzet nas na kosevu sb tamo i skretnicu na sergi . Jedino sta je realno jeste da ce im ubice pustit ovu utakmicu jer nemaju interesa da ih dobiju jer ako zrinjski bude 2 ili nedobog osvoi kup oni idu ako ovi budu u kurcu 6-7 na tabeli a zrinjski prode u kupu oni ce ih pustit da yzmu kupi sto posto sam siguran da ce zrinjski uzet sb sad za vikend, tako da mi svi moramo bit ko jedno i ocekujem 2000 ljudi u tuzli.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bolest , bolesni smo brate .Pitar6785 je napisao/la:Biologija mi nije uza specijalizacija, reko udarcem ga neko povrjedio, znam da rahmanovic udara slabije
Oprosti rahmanovicu **** on je nase djete ti ahmet krste niste moro sam uletjet da ga zastitim duznost je duznost
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
@rinaldo99 posjeta aBd. Prvo u Rosenheim pa u Minhen.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mujakić je spor za beka u jednoj utakmici gdje napadamo. Hajd da idemo na Pecaru pa da nam je primarno sačuvat gol, al u Tuzli, gdje idemo samo na tri boda, trebaju nam ofanzivniji igrači. Bekić ili Šabanović, svejedno.bordobijeli je napisao/la:Ja bi Mujakica na beka igrao je jedno pol na pripremama izgledao jako dobro u defanzivi jak a naprijed kad krene ko tenk, nije to neka ljepota i tehnika beka al mislim da bi mogao bas dobro odigrati. A na stopera Lazic i Dupovac pa i Šofranca moze
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moje misljenje je da ce zrinjski ozbiljan konkurent i ozbiljna ekipa biti tek naredne sezone dok se sve poklopi i igraci uklope u ekipu. Otisli su im igraci koji su bili okosnica zadnje 3 sezone. Dolaze nedokazani, mladi igraci od kojih neki ni pripreme nisu prosli, a od ovih starijih vazda kazu ocekuju da konacno upadnu u formu, zbog toga gomilanje na svakoj poziciji, pa mole Boga da neko proradi. Ja u njihovoj ekipi ne vidim igraca koji jednim potezom rjesava utakmicu sto je do sad radio bilbija.
JURIŠ
-
Pitaristok
- Kontakt:
jedan igrac ne cini tim, ja mislim da ce hus naci adekvatnu zamjenu za te 4 utakmice...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sve ispod 7 bodova u ove 3 utakmice za nas je neuspjeh! A oni 9 ne mogu uzeti ni u crtanom. Čak mislim da Mladost ima ozbiljne šanse da ne izgubi od njih, uz Široki naravno.MortemHz je napisao/la:Dobri su vjeruj mi, sreća pa idu u Široki, tu bi x bio fantastičan.Denchi je napisao/la:idalje ne vidim igrača koji će zabit 10 golova u polusezoni, a 15 da ne spominjem...a eto prometno je biloMortemHz je napisao/la:Po imenima naš najveći konkurent se fino pojačao, zamijenili su dostojno ove što su otišli, bit će veoma zanimljivo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
BosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 20 feb 2019, 17:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Ako zelimo , a zelimo biti klub iznad ove barustine,onda moramo dobijati sve. Ne podcjenjivati nikog , ali demonstrirati silu od starta.Pitar6785 je napisao/la:Ja mislim da zrinjski nece bit isti kao dosad vec dosta slabi, drugo oni nikad nisu osvajali titule jer su bili bolji u medusobnim duelima od drugo i tece plasiranog, trce oni su uvjek kup napustali nakon prve utakmice.
- +5 bodova ne treba zanemariti. Ne ovisimo ni od koga,a svaka pomoc(los rezultat konkurenta) je dobro dosla. Imamo i mec loptu na Kosevu.
- Jasno da ce Lazni stimulisati svaku ekipu , pa i Tuzlu . I te kako oni to znaju . Pa Krupa ispusi Evropu dobijajuci Zelju
- Nece Listica skinuti gace Laznim namjerno. Kako objasnjavas remi u Mostaru. Listica ni blizu nije obezbjedila ono sto zeli . Poraz protiv Laznih, pa Zvijezdi 09 i onda mi na Pecari (mora jednom pasti , pa i X ih dovodi u nezavidnu situaciju). Izbacivanjem Laznih iz Kupa , mi postajemo ekipa koju Listica treba gurati prema Tituli(iz svojih interesa). Lijepo se poslozio raspored.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
+ svim jačim igračima istiće ugovor na ljeto, tako da ne treba očekivati neko ludilo na terenu od istih glede trke, zalaganja itd.midzuka je napisao/la:Moje misljenje je da ce zrinjski ozbiljan konkurent i ozbiljna ekipa biti tek naredne sezone dok se sve poklopi i igraci uklope u ekipu. Otisli su im igraci koji su bili okosnica zadnje 3 sezone. Dolaze nedokazani, mladi igraci od kojih neki ni pripreme nisu prosli, a od ovih starijih vazda kazu ocekuju da konacno upadnu u formu, zbog toga gomilanje na svakoj poziciji, pa mole Boga da neko proradi. Ja u njihovoj ekipi ne vidim igraca koji jednim potezom rjesava utakmicu sto je do sad radio bilbija.
Bekić im se nametnuo kao prvi izbor...to dovoljno govori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kada je u pitanju zdravstveno stanje igrača, Starčević za utakmicu sa Sarajevom može računati na sve igrače, osim Kostića, Nukića i Širanovića koji su povrijeđeni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba se čuvat Stojčeva. Znamo kako nam svaki naš bivši igrač zabiberi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma kakav Stojčev, mene je više strah Zlatkovićaskoroalen je napisao/la:Treba se čuvat Stojčeva. Znamo kako nam svaki naš bivši igrač zabiberi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sta se desava sa Bayernovijem igracem, jel ga Hadzija sarno.
Uglavnom treba uc u utakmicu sto posto pozrtvovano bez nervoze, i sa ciljem da se uzmu bodovi nije bitno u kojoj minuti. Drugo moraju znat ovih par prvi kola sve su ekipe pune snage energije znaci mora se igrat i mudro pametno navuc sisinu najac na tanak led i onda pumpat.
Uglavnom treba uc u utakmicu sto posto pozrtvovano bez nervoze, i sa ciljem da se uzmu bodovi nije bitno u kojoj minuti. Drugo moraju znat ovih par prvi kola sve su ekipe pune snage energije znaci mora se igrat i mudro pametno navuc sisinu najac na tanak led i onda pumpat.
E šteta za Pidru ali što bi rekao naš trener "šta je tu je",nadam se da će igrači stisnuti zube i ispuniti naša očekivanja.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.