FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Postoji li mogucnost da se pomjeri termin utakmice kupa?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba vrsiti pritisak na ove iz kluba da se ovo rijesi i da se spominje u izjavama. Klali su nas i kolju nas dok sutimo, golovi iz ofsajda, sumnjivi penali, kartoni i sve na nasu stetu. Ne treba da Hus govori Boze moj, ne komentarisem sudjenje i td. U kost sa stokom. Uvijek cista obraza. Treba ganjatio da nam Bjelica ne sudi vise.Vanja8 je napisao/la:Neko napisa da se Džakma jos uvijek ne osjeca dobro...
Ono je horor sto smo doživjeli u Mostaru,medjutim ne vidim nigdje reakciju kluba prema N/F Savezu BiH,za sudiju Bjelicu...Oni se usutili kaznili ga sa 500 KM,sto je nesto,cini mi se pogresno upisao...
Sramota,klub mora stiti svoj interes,hocemo li to opet ugledati ovog lika na nekoj važnoj tekmi...O tim stvarima treba razgovarati,a ne o Crnkicu...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, nije ovo konačno.BordoSarajevo je napisao/la:Postoji li mogucnost da se pomjeri termin utakmice kupa?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Pa normalno da ne valja termin, u svakoj normalnoj evropskoj zemlji ovaj termin je sulud, u svim ligama peticama, a ponajvise u Spaniji se navijaci bune sto igraju petkom ili ponedjeljkom. Kako cu naci nacin da dodjem ako radim kod fu*kin' privatnika ?Lecler je napisao/la:Raja jedva čeka da nešto kritikuje. Te ne valja termin,ne valja ovo,ne valja ono a prosjek nam 2.000 gledalaca. Sramota ! Koji god termin da stave nekom ne odgovara. Korisnije bi nam bilo da malo više idemo na utakmice nego što svaku odluku kluba komentarišemo i kritikujemo. Kome se ide naći će način, sve ostalo su izgovori.
19k 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Termin je preloš, znači doći će na tekmu besposličari i djeca iz škole iz prve smjene. Svako radi u firmi barem do 3, još dok se probiju do stadiona u onoj gužvi, doći će u 70. minuti. Ako ostane ovaj termin neće nas ni 1000 bit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U istom terminu, čak mislim da je termin bio 13.30. Oko 2 milje, s tim da je ulaz bio besplatanskoroalen je napisao/la:Termin je preloš, znači doći će na tekmu besposličari i djeca iz škole iz prve smjene. Svako radi u firmi barem do 3, još dok se probiju do stadiona u onoj gužvi, doći će u 70. minuti. Ako ostane ovaj termin neće nas ni 1000 bit.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kažem braco općenito da u zadnje vrijeme navijači Sarajeva puno zuje a malo meda daju. A termin ove utakmice bi bio idealan u 17 h. Ovako svi koji rade neće stići sigurno.belosevic23 je napisao/la:Pa normalno da ne valja termin, u svakoj normalnoj evropskoj zemlji ovaj termin je sulud, u svim ligama peticama, a ponajvise u Spaniji se navijaci bune sto igraju petkom ili ponedjeljkom. Kako cu naci nacin da dodjem ako radim kod fu*kin' privatnika ?Lecler je napisao/la:Raja jedva čeka da nešto kritikuje. Te ne valja termin,ne valja ovo,ne valja ono a prosjek nam 2.000 gledalaca. Sramota ! Koji god termin da stave nekom ne odgovara. Korisnije bi nam bilo da malo više idemo na utakmice nego što svaku odluku kluba komentarišemo i kritikujemo. Kome se ide naći će način, sve ostalo su izgovori.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ova je utakmica na Bajram bila ako se ne varam? Bila parola Hordi za Vedrana, natezanje s policijom oko nje.Mokes je napisao/la:U istom terminu, čak mislim da je termin bio 13.30. Oko 2 milje, s tim da je ulaz bio besplatanskoroalen je napisao/la:Termin je preloš, znači doći će na tekmu besposličari i djeca iz škole iz prve smjene. Svako radi u firmi barem do 3, još dok se probiju do stadiona u onoj gužvi, doći će u 70. minuti. Ako ostane ovaj termin neće nas ni 1000 bit.
Jest, al tad nam je prosječna posjeta bila preko 4.500. Na jačim tekmama bilo po 7-8 hiljada redovno. A danas nam je vikendom po idealnom vremenu plafon 3000. Ako se vrijeme pogorša, ni hiljadu neće doć 100%.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel savez odredjuje ove termine, odigravanja ?
Meni odgovara termin jel mogu zamjeniti smjenu,da je u 17 bilo bi mi ni tamo ni ovamo.Nista ne dirat 
Vogosca beton na anketi.Dje' ce ko
Vogosca beton na anketi.Dje' ce ko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stop majorizaciji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U svrhu intenzivnijeg druženja među našim članovima i navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo, te potrebe da se one nalaze na nešto pristupačnijem mjestu, prostorije UNFKS od sada možete posjetiti na Ciglanama, na adresi Husrefa Redžića 11.
Novost je ta da ćete u novim prostorijama, osim uobičajene kupovine artikala i uplata za gostujuće utakmice, od sada moći provoditi vrijeme i piti piće sa najdražim društvom i braćom po bordo boji. Radovi teku punom parom, a "svečano" OTVORENJE će biti u PETAK, 22.02. u 19h. U prodaji će biti i novi artikli, za koje će više informacija biti dostupno sutra.
Horde zla kao nekada, jedini moj san, za njega živim ja!

Novost je ta da ćete u novim prostorijama, osim uobičajene kupovine artikala i uplata za gostujuće utakmice, od sada moći provoditi vrijeme i piti piće sa najdražim društvom i braćom po bordo boji. Radovi teku punom parom, a "svečano" OTVORENJE će biti u PETAK, 22.02. u 19h. U prodaji će biti i novi artikli, za koje će više informacija biti dostupno sutra.
Horde zla kao nekada, jedini moj san, za njega živim ja!

-
Samozdravlje
- Kontakt:
sa 28 je degutantno da on igra bilo šta više u našoj ligi....Denchi je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Meni je taj lik teška enigma. Smotan al i zabija, nazad loš al igra svaku kod 4 različita trenera, kad lani nije igrao 3-4 utakmice zbog povrede, nismo se sastavili s loptom... Ne znam, on mi je postao simbolom ove ekipe, vala će mi teže past kad Hebib ode nego recimo Velkoski. Znam da sam lud, al niko ne dobije ovacije onako iz srca kao Hebibović, kad cijeli stadion zagrmi "oni ti ga puše Hebibeee". Sigurno je jedan od najomiljenijih igrača raji bez obzira na sve, znači siguran sam.
kad se rješimo igrača poput njega, Bekića, Halilovića, Dupovca pa i Krste i dovedemo zaista ozbiljne i kvalitetne igrače prestat ćemo biti mahalski klub...i takvi nam ne mogu biti ni rezerva poslije, samo Akademci i suhi Kvalitet...
Nije vrijeme za talasanje . Ako smijem reci dva igraca ala Dulja i Catakovic i mi sa ovim srednjim redom , Akademcima , odlicnom fizickom pripremom i pojacanim finansijama smo spremni za grupe EL . Vjerujem da ce Hadzija raditi u tom smjeru.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Aktivirati i jednu kapiju na jugozapadu ,. Molim Vas . 
19000-ta stranica .
19000-ta stranica .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Halalite na dužem postu unaprijed!
Mislim da se za termine utakmica najviše pitaju čelnici saveza koji odlucuju o tome zajedno sa policijom koja treba da obezbjedi sigurnosnu situaciju u gradu i prostoru gdje se igra utakmica. I klubovi imaju rijec al cini mi se da na kraju moraju da prihvate ono sto im se daje. To je makar moje mišljenje, isprsvite me ako grijesim.
Dalje, mislim da je srijedom nerealno teško naći bilo koji termin u gradu Sarajevu da bude dobar svima. I bez utakmice sami znate koja je gužva na potezu raskrsnica Skenderija - Vogošća u poslijepodnevnim satima nepodnosljiva + dolazak gostujicih igraca, navijaca, dolazak nas(navijaca) koji dolazimo autom, tu ne pikam sebe, ali vjerujem da makar pola od ovogodisnje posjete dolazi autima. Meni je svejedno koji ce termin biti, ali daj Bože da se išta promjeni.
Mislim da se za termine utakmica najviše pitaju čelnici saveza koji odlucuju o tome zajedno sa policijom koja treba da obezbjedi sigurnosnu situaciju u gradu i prostoru gdje se igra utakmica. I klubovi imaju rijec al cini mi se da na kraju moraju da prihvate ono sto im se daje. To je makar moje mišljenje, isprsvite me ako grijesim.
Dalje, mislim da je srijedom nerealno teško naći bilo koji termin u gradu Sarajevu da bude dobar svima. I bez utakmice sami znate koja je gužva na potezu raskrsnica Skenderija - Vogošća u poslijepodnevnim satima nepodnosljiva + dolazak gostujicih igraca, navijaca, dolazak nas(navijaca) koji dolazimo autom, tu ne pikam sebe, ali vjerujem da makar pola od ovogodisnje posjete dolazi autima. Meni je svejedno koji ce termin biti, ali daj Bože da se išta promjeni.
JURIŠ
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj Brazilac trenira sa ovim od 15 godina, sta je to...
@miky_hz koji dio vg si tacno
@miky_hz koji dio vg si tacno
Sabrine mi moje!
Tuspas mene na 19000
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Na Facebooku na eventu piše da je utakmica Sarajevo Zrinjski 27.2 u 16.00h.
ISTINA ZA VEDRANA!
Uvijek smo bili jaki k'o zemlja!miky_hz je napisao/la:Vogosca beton na anketi.Dje' ce ko
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.