@mohikanac12 vidis?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav je ovaj francuz sto je napustio slobodu zna li iko?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Svi znamo šta znači biti “bot”, ali pravi je fenomen kako je danas “botovanje”, postalo zapravo zanimanje. Ljudi, ili ti armija svojim komentarima kako na društvenim mrežama, tako i ispod tekstova u stvari zavaravaju javno mnjenje.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
https://sportsport.ba/fudbal/celik-nema ... ici/339369
Cim se slicni tekstovi objavljuju nase sanse da ispusimo se povecavaju
Cim se slicni tekstovi objavljuju nase sanse da ispusimo se povecavaju

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo tako. Pa mamu **** bezobraznu novinarsku. Pa Vrbanjusa bi imala sanse, a ne Celik kojem gori pod nogamaLjoZee je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:22https://sportsport.ba/fudbal/celik-nema ... ici/339369
Cim se slicni tekstovi objavljuju nase sanse da ispusimo se povecavaju![]()
Sponzorski tekst.LjoZee je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:22https://sportsport.ba/fudbal/celik-nema ... ici/339369
Cim se slicni tekstovi objavljuju nase sanse da ispusimo se povecavaju![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da ce Veseli biti u prvih 11. Momak nije za klupe nikako
Slažem se.
Isto tako nije ni za 90 minuta.
Nema kuveta, od 50-e uspuše se ko gusak.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Nakon 11 mjeseci sejemi ,skupili muda da osude pljuvanje najtrofejnijeg trenera Sejo
minjore forumas godine mislim da vise nakon ovoga neces biti
zamisli kad te dovedu da u oktobru jedva cekas zimsku pauzu kako bi se pricalo o sportskom segmentu
Brate svi ce otici Senad,Amar ,uprave ostati ce Zeljo i Manijaci a Vi cete ostati smetljari koji ste od Januara pljuvali po najtrofejnijem treneru, nasladjivali se porazu od rivala i stavljali slike semafora ,svakog neistomisljenika ste grupno napadali i ismijavali VI STE BIJEDNICI NAJVECI Paprika smetljaru pa Ivica je javno rekao da njegov sin ulaze negdje gdje nebi trebao sve ti ****

De ba @Curva, mani ih se svega ti. Smetljari, tjeraj ih u p.m. svu trojicu, cetvoricu koji pisu sa par nickova. Ostaci Misketivih pusikuraca. Na utakmici nisam cuo nijednog naseg navijaca da Amara naziva morzom, kamatarom... Jedino pitari. Onda ti bude jasno kakav je to soj ljudi. Nesorta. Da ga samo hraknes.KANA je napisao/la: ↑02 nov 2019, 13:09Nakon 11 mjeseci sejemi ,skupili muda da osude pljuvanje najtrofejnijeg trenera Sejominjore forumas godine mislim da vise nakon ovoga neces biti
zamisli kad te dovedu da u oktobru jedva cekas zimsku pauzu kako bi se pricalo o sportskom segmentu
Brate svi ce otici Senad,Amar ,uprave ostati ce Zeljo i Manijaci a Vi cete ostati smetljari koji ste od Januara pljuvali po najtrofejnijem treneru, nasladjivali se porazu od rivala i stavljali slike semafora ,svakog neistomisljenika ste grupno napadali i ismijavali VI STE BIJEDNICI NAJVECI Paprika smetljaru pa Ivica je javno rekao da njegov sin ulaze negdje gdje nebi trebao sve ti ****
Ona mutava faca s ulica bi opet u klub
Grob te yebo ja mu ne bi dao da ovce cuva, a ono bi nesto da odlucuje, dovodi i tjera.
Veci mu broj cipela od iq
Ona slovenska lopina je posebna prica
Ovi sad kakvi god da su kad vidi covjek ko ih pljuje i proziva zaasluzuju najvecu mogucu podrsku. Bar nisu bolesnici i placenici poput onih tamo. Podrska samo ako su oni u klubu i ako imaju neku korist, cim su zavrnute pipe ne biraju sredstva da napadaju klub.
Nakon rata najvece zlo koje je pogodilo klub. Nikad vise.

Veci mu broj cipela od iq
Ona slovenska lopina je posebna prica
Ovi sad kakvi god da su kad vidi covjek ko ih pljuje i proziva zaasluzuju najvecu mogucu podrsku. Bar nisu bolesnici i placenici poput onih tamo. Podrska samo ako su oni u klubu i ako imaju neku korist, cim su zavrnute pipe ne biraju sredstva da napadaju klub.
Nakon rata najvece zlo koje je pogodilo klub. Nikad vise.
Cuva Bog Zelju svog!
Znam bruda ali vidis kako su raja izmanipulisana,ovdje Alen Ramic se pljuje tamo sam se ja pljuvao a zivimo Zeljeznicar. Svi su prolazni uprava ,treneri ali se nije smjela desiti ova podijeljenost vjeruj mi da je to nas najveci poraz **** sve .Majke mi tri godine sam bio ponosan na onaj forum akcije uplacivao pare , hodao po firmi skupljao pare od drugih ljudi samo da poguramo ,zajebancija i onda vidis da su to sve sami smetljari a ne navijaci Zelje i ono sto ima dobrih likova ili su izmanipulisani ili sute i kad se pobune to je tako blago da te bude sramota.voltron30 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 13:53De ba @Curva, mani ih se svega ti. Smetljari, tjeraj ih u p.m. svu trojicu, cetvoricu koji pisu sa par nickova. Ostaci Misketivih pusikuraca. Na utakmici nisam cuo nijednog naseg navijaca da Amara naziva morzom, kamatarom... Jedino pitari. Onda ti bude jasno kakav je to soj ljudi. Nesorta. Da ga samo hraknes.KANA je napisao/la: ↑02 nov 2019, 13:09Nakon 11 mjeseci sejemi ,skupili muda da osude pljuvanje najtrofejnijeg trenera Sejominjore forumas godine mislim da vise nakon ovoga neces biti
Bas steta onog poraza od Zrinjskog u proslom kolu, bezveze smo ih vratili u zivot i sebe skinuli s prvog mjesta. Ukoliko ovdje ne preokrenu Vukas je vjerovatno bivsi. Ko zna koga ce onda dovesti na klupu, ali njima je ocigleno onaj prolaz Utrechta uzeo pola ekipe. Nikako da se rijese povreda i umora. Trebalo je to iskoristiti i malo se odlijepiti jer oni imaju dobrih pojedinaca.
Cuva Bog Zelju svog!
U jako nezgodno vrijeme smo pali u formi. Bruku ekipa je u bod,dva, tri i jedan los ili negativan rezultat syebe te dobro. Koliko nas nije syebalo ono proslo sezone kad smo gubili haman svako kolo, a uvijek nekako treci bili sad nas svaki los rezultat vraca dobro nazad. Ne bude li zalaganja sutra syeb u startu.
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobar je Zrinjski. Kako mi sami sebe osakatimo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Od koga mi izgubismo tri boda yebala nas i lopta i utakmica
Bas sam na to i mislio. Da krenemo prvo pol. dobro, pa ga vaditi i nakon prvih 45 min. Ja bih isto probao i sa Mujezinovicem od prve
Pohvale za trud. Samo je pitanje kad će nestati ta psihoza? Još će se dodatno pojačati ukoliko skupština ne prođe po volji određenih pojedinaca. Da li će ukoliko titula se osvoji ove sezone i kad krene gradnja infrastrukture u narednom periodu sve to nestati ili postoji nešto dublje?
@KANA,ja sam prozvao A.R.i to ću sve činiti dok mu je mentor"Faca sa ulica",ako te takav ugur izmanipuliše,nek se ubije,odmah!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 48 gostiju.