FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 02 nov 2019, 15:42

Ja vise ne znam kad ce doci normalni ljudi u klub, ljudi s parama a ne sve paraziti. Ovi prosli potrosili brdo novca iz kluba od prihoda koji napravljeni ranije, molili navijace da daju pare za gradnju, a oni svoje cuvali i trosili tudje.
Dosli sad ovi pricaju nam bajke o jugu, a danas poslije Cas. Cim to uradis na taj nacin jasno je da se pokusavas izvaditi.
Dosta mi je bilo onih ublehasa s ustaljenim procedurama, sad mi dosli drugi.

De mi nabrojite ljude koji se zalazu za klub, daju pare, a ne samo za svoje licne interese i neku crkavicu na racunu..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 15:56

Bezideja je napisao/la:
02 nov 2019, 15:42
Ja vise ne znam kad ce doci normalni ljudi u klub, ljudi s parama a ne sve paraziti. Ovi prosli potrosili brdo novca iz kluba od prihoda koji napravljeni ranije, molili navijace da daju pare za gradnju, a oni svoje cuvali i trosili tudje.
Dosli sad ovi pricaju nam bajke o jugu, a danas poslije Cas. Cim to uradis na taj nacin jasno je da se pokusavas izvaditi.
Dosta mi je bilo onih ublehasa s ustaljenim procedurama, sad mi dosli drugi.

De mi nabrojite ljude koji se zalazu za klub, daju pare, a ne samo za svoje licne interese i neku crkavicu na racunu..
Rijetki su takvi u Bosni sto si naveo gore u prvoj recenici. Ja imam osjecaj da bi puni pogodak bili neki mladi, mladji ljudi koji imaju ambiciju da napreduju, da se dokazuju, koji imaju ideja, kreativnost i slicne stvari. Ovo kod nas cim je neko povezan sa nekom strankom, firmom ni na sta ne lici. Kad je Nihad bio predsjednik desio se taj propust za licencu, nasa greska pa lazi po novinama da nas sabotira neko drugi da je to sve na vrijeme i lafo on ode. I klinac opet taj isti se mota oko kluba. Isto sad da dodje Misimovic da se nesto opet mota. Odyebite. Jeste li nas syebali? Jeste, voz od kluba na hiljade i hiljade km, a ne jos oprema, majice gluposti i sl.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 nov 2019, 16:17

Ja se apsolutno slažem da ovi sadašnji mogu ići iz kluba sutra što se mene tiče ako ima neko bolji ko bi preuzeo ovaj klub. Ali ko su ti bolji? Imenom i prezimenom. Ne kažem nema boljih od sadašnjih, samo nemam ideje ko, baš me interesuju vaši prijedlozi.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 nov 2019, 16:41

braco je napisao/la:
02 nov 2019, 16:17
Ja se apsolutno slažem da ovi sadašnji mogu ići iz kluba sutra što se mene tiče ako ima neko bolji ko bi preuzeo ovaj klub. Ali ko su ti bolji? Imenom i prezimenom. Ne kažem nema boljih od sadašnjih, samo nemam ideje ko, baš me interesuju vaši prijedlozi.
Postoji vise problema u cestom mijenjanju uprava. Ukratko, luda kuca, nece se znati ko pije a ko placa. Pored toga ubrzanim tempom trosimo ljude, samo u zadnjim godinama nekih pedesetak ljudi u svim tijelima. Vrlo brzo ili cemo se morati vratiti na neke stare opcije, ili ce nam ponestati solventnih osoba koje uopste zele da se uhvate u kostac sa izazovom kakav je vodjenje kluba. Naravno u silnoj zbrci povecane su sanse da nabasamo na nekoga sa ne bas "najcistijim" namjerama.

Malo je ta konstatacija "sto se mene tice mogu ici" pregruba i dosta nezahvalna. Nije bas da nisu nista uradili, postoje naznake da bi se cak mogli i proslaviti. Konkretno mislim na jug. Da ne bude branim ih, sigurno nisu savrseni.

Idealna opcija je pokusaj sklapanja nekog mocnog tima, zamjena nedoraslih i istrosenih, novim i boljim karikama. Mislim da ce i se desiti nesto slicno.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 nov 2019, 16:45

Treba naci investitore kojo ce uloziti u klubu. Pa dosta je vise nekih likova parazita koji su u klubu, samo laprdaju a niko da unese marku u klubu. Preko kluba hajraju koju hiljadu, boli njih tuki za klub.

Pa ovo ne lici uopce na upravu, ovo su politicki paraziti. Sve isto preslikano kao Misimovic samo sto je on prodavao muda za bubrege par godina.

Pita neko imena i prezimana, sta to treba da znaci? Ako nemamo imena, treba da ostanu ovi pariziti koji su nam unistili jednu godinu ne igranjem u evropi, ostetili klub za par miliona maraka. Nikom nista, sve dobro..

Pri tom nas lagali kako nas je savez ostetio, zamisli...

Ne diraj ih jer nema niko drugi. E bas smo se usrecili..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 16:56

Za citavu ligu je spas neki investitor, ali ne ovo kao kod Sarajeva i Zenicana. Kod Sarajeva ovaj daleko i na svim bitnim pozicijama nasi ljudi, a kod Celika mutan ko Miljacka. Vec investitor koji ce sa svojim ljudima biti vecinom ovdje i da prati situaciju. Klinac bi njega mogle poljuljati ove neke struje te onaj na onog, onaj na onog drugog.
A sto se tice Uprave trenutno volio bih sto vise ljudi koji su profil kao Vukotic ili slicni tom profilu. Neki dan udjoh na ovu temu za skupstinu i vidim da je neko nekad napisao za onog Emira sto je bio lijepe stvari. I onda se sjetim da njega vidjam svaku tekmu na Jugu otkad je otisao iz kluba. Ne znam ga ovako licno, ali vala njegov rad je 10x bio bolji nego sadasnjeg PR tima.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 nov 2019, 16:56

Recimo da si u pravu @Bezideja, a nisi ako mene pitas, ne mozes ljude tek tako prekriziti. Dobar dan, vi ste meni pravo bezveze i zato dovidjenja i prijatno. Ponavljam, nije da nisu nista uradili, posebno u ovako izrazito teskim i napetim uslovima. Tu su manje od godinu dana, cak tehnicki ni pola godine. Prejednostavno posmatramo stvari, svi su se nahorozili i reze, napravis jednu gresku i za vecinu si jednom nogom vec bivsi.

To nije dobro. Gredic je imao vise vremena, Misimovic je imao vise vremena. Ovi od starta "ne valjaju".
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 nov 2019, 17:02

Mi smo ne igranjem u evropi izgubili minimalno milion. Ti ljudi koji su trenutno u upravi su nam objasnili kako je savez kriv, i kako cemo sve na CASU dokazati da smo trebali ici u evropu. Ljudi presudili da su nasi nesposbni i ko ce odgovarati za ne igranje u evropi i ko ce od njih donijeti milion?

Sve paraziti tipa avlami, danan,onaj neki na s, ovaj lobotomac sto ublehari satro vjecnik itd. Ustamujic i kompanija, sve ista grupa ljudi..

Al svi fol vole Zelju, veliki stari navijaci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 17:10

Da se ovo desilo npr. proslo ljeto u to doba kad je bio Misimovic tu i ta Uprava ja sam siguran da bi 90% vas koji niste trenutno da ode ova Uprava i lakse prelazite preko ovog trazili svim mogucim silama da ta Uprava ode. Sto je i ispravno jer je ovo prevelika greska za nas. Ovdje vrijeme igra manju ulogu jer hajde da je i igracki bilo to nismo izborili, teska sezona i sta ja znam pa bi nekako presli, ali ovo je vec dokaz ili nesposobnosti ili nekog namjernog cina. Sta god da je nije dobro za nas klub. Bilo je dosta ovih ljudi i tad u Upravi kad se to sve desilo.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 02 nov 2019, 17:18

Cist crveni za Rahmanovica ne svira.Dokle vise ?
23

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 02 nov 2019, 17:37

Crveni karton,ofsajd sad pa dokle vise ?Skoro im protiv celika dali pobjedu sad opet.Do kada ce im sudija biti djed mraz ?
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 18:32

Nasi veceras u Bristolu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2019, 18:51

Morali su petari dobiti ovu tekmu protiv ekipe iz listice.
Savez gotivi petare.

Jos samo da dodam Celik je favorit protiv nas. :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 18:53

Takvo nešto bi se moglo promijeniti već sutra. Kjosevski 'opasno' konkuriše za mjesto startera, te neće biti iznenađenje ako sutra 'zaduži' rukavice od prve minute.

Navijači i struka nadaju se da će Kjosevski uz određenu minutažu biti onaj stari i pokazati zbog čega je ranije bio pozivan i u našu reprezentaciju.

Oj :crazy: :crazy:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2019, 18:53

Osim trenutno ima jednu nedoumicu. Ona se zove pozicija golmana.

Filip Erić se baš i nije proslavio u proteklim utakmicama. Dobro je krenuo, no kasnije znao i zadati glavobolje navijačima.

Eric treba na klupu. Nek se dohaviza.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 18:57

Ma realno nije ovo samo do golmana vec do kompletne odbrane koja je losija i nesigurna. Filip do sad nije pokazao da je neki aman-zaman golman, ali mislim da je mrvicu bolji i sigurniji od Vedrana.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 nov 2019, 18:58

Eric nista nije pokazao do sada. Visok golman a toliko nesiguran odavno nije branio kod nas. Na pocetku sam mislio da smo doveli dobrog golmana al talasika zesca.

https://sportsport.ba/fudbal/sa-grbavic ... kog/339496

Koje nama sve bio u upravi :tokralju:
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 02 nov 2019, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 02 nov 2019, 19:01

Kad smo koristili krizu u Slobodi mi uzimali kostice,asime a pitari uzeli ahmetovica.Grande miske :bow:
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2019, 19:02

Sve to stoji, ali nije ni Kjosevski klasa pa da kazes hajde neka. Nista mi nazad sigurniji biti necemo. Ko je bio protiv Mladosti sad u kupu vidio je da je to isto i kad je Kjosevski tu i kad je Eric. Samo raja opravdano kao i ja ima neki veci strah kad brani Kjosevski zbog svega onog tacnije zbog svih gresaka. Krupnih.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2019, 19:05

LjoZee je napisao/la:
02 nov 2019, 18:57
Ma realno nije ovo samo do golmana vec do kompletne odbrane koja je losija i nesigurna. Filip do sad nije pokazao da je neki aman-zaman golman, ali mislim da je mrvicu bolji i sigurniji od Vedrana.
Sigurniji? Nikako.
Kao strasilo za ptice stoji. Onda krene pa stane :urnebes:
Lik katastrofa zadnjih tekmi iskreno.
Nije los toliko koliko je preplasen jer igra za Zelju i nikako da se nosi s pritiskom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jadnimi, Pablo11, svemalim1 i 39 gostiju.