FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam nek nam je Bog na pomoci. Kompletna odbrana je problem i problem sto tu zamjenu nemas dobru. Izbaci Kemu npr. ubaci Bogicevica samo gore napravis ili bilo koji bek. U velikom k kompletna odbrana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
On je bio direktor kluba. Uprava ga izabrala. On je bio zaposlenik kluba, uprava nije.Bezideja je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:58Eric nista nije pokazao do sada. Visok golman a toliko nesiguran odavno nije branio kod nas. Na pocetku sam mislio da smo doveli dobrog golmana al talasika zesca.
https://sportsport.ba/fudbal/sa-grbavic ... kog/339496
Koje nama sve bio u upravi![]()
- MocMahale444
Ljudi **** vas uprave sve od do.
Otvorite temu "uprava fkZ" pa rokaj.
Ima vas taman da mozete oziviti tu temu.
Pustite ovu temu za te glupe price, tim nam super slab vi samo pametujete o upravama.
Pustite ovu temu za te glupe price, tim nam super slab vi samo pametujete o upravama.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 02 nov 2019, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Neka mozda hoce da se uvali tamo njima. Ima nasu podrsku. Samo naprijed, Siljak! 

Pusti pricu nego sutra se mora dobit a to je najgore kad nesmijes kiksat ali sami smo krivi.
Pogresno sam formulisao recenicu. Treba napomenuti kako redovno pije cajeve po zabacenim kaficima s nasim takoder uposlenicama kluba. Bas me zanima sto? Itekako kod nas jos ima kukolja zaposlenih u klubu, al tek kad nam dodju glave vidjet cemo..samoposmatram je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:10On je bio direktor kluba. Uprava ga izabrala. On je bio zaposlenik kluba, uprava nije.Bezideja je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:58Eric nista nije pokazao do sada. Visok golman a toliko nesiguran odavno nije branio kod nas. Na pocetku sam mislio da smo doveli dobrog golmana al talasika zesca.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ako se mota Selimovic cudo bi bilo da se i ovaj ne motaBezideja je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:18Pogresno sam formulisao recenicu. Treba napomenuti kako redovno pije cajeve po zabacenim kaficima s nasim takoder uposlenicama kluba. Bas me zanima sto? Itekako kod nas jos ima kukolja zaposlenih u klubu, al tek kad nam dodju glave vidjet cemo..samoposmatram je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:10On je bio direktor kluba. Uprava ga izabrala. On je bio zaposlenik kluba, uprava nije.Bezideja je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:58Eric nista nije pokazao do sada. Visok golman a toliko nesiguran odavno nije branio kod nas. Na pocetku sam mislio da smo doveli dobrog golmana al talasika zesca.
Poslušajte gospodina.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:13Ljudi **** vas uprave sve od do.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kako to mozes reci pa oni su ovdje zbog uprava, a ne zbog Zelje.Rokoko87 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:49Poslušajte gospodina.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:13Ljudi **** vas uprave sve od do.
Hajdee Veseli jedan golcic sutra
- Fareus1921
- Kontakt:
Štilić Semir unosi NEMIR!!!Sutra barem 2-3 asistencije i 1 gol.

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Zanima me uprava ako me ista pravi budali. Ne pravi samo mene nego sve navijace koji prate klub.
Izgubili smo milion ponavljam po ko zna koji put, izgubili greskom ljudi koji su u klubu i neko treba odgovarati za to. Al ce se kod nas sve zataskati kao da nije nista bilo, sto je van svake pameti.
S ovim pristupom i ponasanjem pojedinaca u klubu nikad necemo ici naprijed.
Realno nikako ovi ljudi nece moci ispratiti Amar, jer mora biti neko ko ce ulagati, a kako meni stvari izgledaju koliko su sposobni opet ce Amar morati davati pare iz svog dzepa.
Danan, avlami su pravi primjer kad klub napravi parazite i oni su stari paraziti. Poslije toga hadzija napravi jos kojeg parazita poput laznog vijecnika i njegovih pajdas...
To je izgledo jedino da dobro pravimo parazite..
Izgubili smo milion ponavljam po ko zna koji put, izgubili greskom ljudi koji su u klubu i neko treba odgovarati za to. Al ce se kod nas sve zataskati kao da nije nista bilo, sto je van svake pameti.
Realno nikako ovi ljudi nece moci ispratiti Amar, jer mora biti neko ko ce ulagati, a kako meni stvari izgledaju koliko su sposobni opet ce Amar morati davati pare iz svog dzepa.
Danan, avlami su pravi primjer kad klub napravi parazite i oni su stari paraziti. Poslije toga hadzija napravi jos kojeg parazita poput laznog vijecnika i njegovih pajdas...
To je izgledo jedino da dobro pravimo parazite..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 02 nov 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja se slazem da neko treba odgovarati. Tezina greske je ogromna, ne smije se dopustiti da bude tretirano kao neki beznacajni lapsus. U skladu sa pravilnikom kluba analizirati kompletan slucaj i pokrenuti disciplinske, krivicne i sve druge raspolozive legalne procese.Bezideja je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:29Zanima me uprava ako me ista pravi budali. Ne pravi samo mene nego sve navijace koji prate klub.
Ovo se treba rijesiti na narednoj skupstini.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Aj mrs iz kadra
Pozdrav plava nacijo
Ovih dana Želji ne trebaju neprijatelji ni dušmani sa strane kada imamo one koji sebe na sav glas predstavljaju navijačima najvećeg i najtrofejnijeg bh kluba a rade kontra njega na sve moguće načine vidljivo je to na svakom mogućem primjeru ne znam imaju li ti nazovi navijači obraza i stida samo
Sitne i prodane duše zarad ličnog interesa spremni su popljuvati i udariti na sve samo da bi opravdali svoju licnu sujetu i poriv da nekome u društvu dokažu da su neko i nešta, primjera i imena na pretek, samo se pitam do kada, moje licno misljenje do onog trenutka dok ne osvojimo titulu i svima njima kolektivno začepimo usta za sva vremena
Danas 4:1 za novu pobjedu i popravljanje gol razlike
Ovih dana Želji ne trebaju neprijatelji ni dušmani sa strane kada imamo one koji sebe na sav glas predstavljaju navijačima najvećeg i najtrofejnijeg bh kluba a rade kontra njega na sve moguće načine vidljivo je to na svakom mogućem primjeru ne znam imaju li ti nazovi navijači obraza i stida samo
Sitne i prodane duše zarad ličnog interesa spremni su popljuvati i udariti na sve samo da bi opravdali svoju licnu sujetu i poriv da nekome u društvu dokažu da su neko i nešta, primjera i imena na pretek, samo se pitam do kada, moje licno misljenje do onog trenutka dok ne osvojimo titulu i svima njima kolektivno začepimo usta za sva vremena
MIHAJLOVIĆ !
Nedjelja je porodični dan, SVI NA GRBAVICU!
Nazalost je klub napravio parazite a ti paraziti idu od violine, danana, storm, a onda sad imaju novije generijacije. Tipa student, izlija, prijatelji foruma i tako dalje.Radmilo87 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 09:02Pozdrav plava nacijo
Paraziti (grč. para = pored i sitos = hrana) su organizmi koji se hrane na račun drugog organizma (nazvanog domaćin) u toku dužeg vremenskog perioda. Kao posljedica specifičnog načina života kod parazita se javlja niz adaptacija koje se ogledaju u tome da neki organi zakržljaju ili nestanu, dok se na njihov račun razvijaju drugi.