E onda nafataj nekog drugog,nisam znao secko da si s druge strane zakona
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@secer
Nije to frka napraviti 
- BavaracZenica
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Greska.BavaracZenica je napisao/la:Ova linija njihova zadnja djeluje dosta jako, ali to u utakmici se sve prelomi.
Sanga-Mert-Koscielny-Vermalen ...Nadam se samo da necemo zijanit kakav jeftin gol, a da cemo se borit kao i uvijek hocemo, i naravno ova linija prema napadu Walcot-Cazorla-Podolski iza njih na sredini ovaj Wilshere
sta reci imaju dobar sastav, al sto je Wenger rekao nisu mentalno jaki i jos dorasli tom nivou recimo koji imaju igraci Bayerna, a kak ce i imat kad vec sljedece sezone mozda 2-3 igraca iz ove postave Arsenala nece bit tu, vazda mjenja nest.
moja prognoza neka 1-1
Njihova zadnja linija djeluje veoma slabo, da ne kazem smijesno.
Sagna davno ispao iz forme, Mertesacker veoma trom, Koscienly nikada nije bio neki stoper a Vermaelen koji je klasicni stoper igra beka jer su im Gibbs i Monreal povrijedjeni.
Ribery bi trebao iskoristiti ovo a s druge strane Robben kada uleti i ako uleti u 2. poluvremenu.
Dobro slazem se ja buraz sa tim, samo kazem da djeluje sto je vec neko rekao na papiru .. Nisam nest gledao u zadnje vrijeme Arsenal. ALi eto vidjecemo
FC Bayern !!!!!
Tata šta znači kada primiš gol u fudbalu?
Ne znam sine, mi smo navijači Bayerna.
samo promo je beton
[youtube][/youtube]
Ne znam sine, mi smo navijači Bayerna.
samo promo je beton
[youtube][/youtube]
Metropole
Ljudi neznam zasto,ali ja imam osjecaj da ce veceras Mario Gomez istrcati medju prvih 11. Koliko god Mandzukic bio dobar i zabio golova,mislim da se u ligi prvaka nije pokazao i da je to za njega potpuno novo iskustvo.
S druge strane Gomez ovakvih utakmica ima na pretek u svojim nogama.
I ostaje jos pitanje kada ce Robben dobiti svoju priliku? Ko hoce sa mnom da se kladi, na 20+minuta igre Robben ce imati gol ili asistenciju. Prihvatam sve vrste opklada
I ostaje jos pitanje kada ce Robben dobiti svoju priliku? Ko hoce sa mnom da se kladi, na 20+minuta igre Robben ce imati gol ili asistenciju. Prihvatam sve vrste opklada
Stern des Südens
i ja to mislim...ali nadam se da smo u krivu....volio bi vidjet mandju u ovoj utakmici...mora mu se otvort i u ligi prvakaproFCB je napisao/la:Ljudi neznam zasto,ali ja imam osjecaj da ce veceras Mario Gomez istrcati medju prvih 11. Koliko god Mandzukic bio dobar i zabio golova,mislim da se u ligi prvaka nije pokazao i da je to za njega potpuno novo iskustvo.
:
Slažem se za Gomeza ali mislim da i Jupp to ima u planuproFCB je napisao/la:Ljudi neznam zasto,ali ja imam osjecaj da ce veceras Mario Gomez istrcati medju prvih 11. Koliko god Mandzukic bio dobar i zabio golova,mislim da se u ligi prvaka nije pokazao i da je to za njega potpuno novo iskustvo.
Čak mislim da će i Arjen početi od prve minute
Moja pretpostavka:
Neuer
Lahm DvB Dante Alaba
Javi Basti
Robben Kroos Ribery
Gomez
Iako ne gubimo mnogo i ako drugi Mario ili Muller budu starteri
Dobro je neko se i sjetio !!!dr.adnan je napisao/la:IIIIDDDDEEEEEMMMMMMOOOOOO !!!!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jedna kopi-pejst akcija
Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Arsenal - Bayern. I naravno, svi mogu osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
- Nećete vjerovati, ja sjedim na kauču, kad mi neko pokri oči...
Kad ono moja žena, prozirna spavaćica, ispod ništa, grudi iskočile, štikle, našminkana, namirisana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: "Zaveži me za krevet."
Ja je zavežem i ona mi kaže: "A sad radi što poželiš!"
.... i evo me, ja doš'o...
Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Arsenal - Bayern. I naravno, svi mogu osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
Kad ono moja žena, prozirna spavaćica, ispod ništa, grudi iskočile, štikle, našminkana, namirisana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: "Zaveži me za krevet."
Sent from my Philips Smart TV.
- supermario
- Kontakt:
dr.adnan je napisao/la:Jedna kopi-pejst akcija
- Otkud ti? - pitaju ga.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Pu.pu,pu ne mojte mi Monreala baksuzirati. Covjek ne moze da igra LS zato sto je vec igrao ove sezone!
I ja vama da pozelim srecu i da bude dobra utakmica bez nekih sumnjivih situacija! Ko god prodje bice moj daljni favorit za osvajanje kao i prosle godine. Tako da ako prodjete u ovome dvomecu bolje da osvojite!
I ja vama da pozelim srecu i da bude dobra utakmica bez nekih sumnjivih situacija! Ko god prodje bice moj daljni favorit za osvajanje kao i prosle godine. Tako da ako prodjete u ovome dvomecu bolje da osvojite!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Veceras konacno utakmica.Arsenal je dobar pogotovo kod kuce, ali s pravom igrom kao dosada pozitivan rezultat ne bi smio izostat.I vjerujem u pobjedu.
Naravno da Đilkos zabija
Naravno da Đilkos zabija
X2 bavarci nemojte me razocarati... 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
nije idemo, flopedr.adnan je napisao/la:IIIIDDDDEEEEEMMMMMMOOOOOO !!!!!!
aaaaaajjjjjjmmmmmooooooooooooooooooooooo
necemo, adminov pulenu.DevilS je napisao/la:X2 bavarci nemojte me razocarati...
Zadnja izmjena: secer, dana/u 19 feb 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Eno sad adminov odakle ti to..?

fascinira te admin, a?
da je forumski cak noris, jeste.
al, ako ti nakon svega(
) ne nabci titulu glavnog moderatora, onda je stvarno luzer.
al, ako ti nakon svega(
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
secer je napisao/la:fascinira te admin, a?![]()
al, ako ti nakon svega() ne nabci titulu glavnog moderatora, onda je stvarno luzer.
Po ovim izjavama igraca sa obje strane da se zakljucit da se postuju i ne podcjenjuju jedni druge i slazu kao i mi da ce prva utakmica bit presudna za prolaz,stoga pobjeda veceras kakva takva i na miru docekati uzvrat

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- GospodinBuha
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Gospodin realni.GospodinBuha je napisao/la:Arsenal-Bayern 0:4 Muller 2x Mandžukić 2x
Inace,previdjam 2-1 za Bayern.
Keep walking.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne bi tih ćevapa ko zna šta bi bilo s Bayernom.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.