E onda nafataj nekog drugog,nisam znao secko da si s druge strane zakona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
M4kaveli je napisao/la:Greska.BavaracZenica je napisao/la:Ova linija njihova zadnja djeluje dosta jako, ali to u utakmici se sve prelomi.
Sanga-Mert-Koscielny-Vermalen ...Nadam se samo da necemo zijanit kakav jeftin gol, a da cemo se borit kao i uvijek hocemo, i naravno ova linija prema napadu Walcot-Cazorla-Podolski iza njih na sredini ovaj Wilshere
sta reci imaju dobar sastav, al sto je Wenger rekao nisu mentalno jaki i jos dorasli tom nivou recimo koji imaju igraci Bayerna, a kak ce i imat kad vec sljedece sezone mozda 2-3 igraca iz ove postave Arsenala nece bit tu, vazda mjenja nest.
moja prognoza neka 1-1
Njihova zadnja linija djeluje veoma slabo, da ne kazem smijesno.
Sagna davno ispao iz forme, Mertesacker veoma trom, Koscienly nikada nije bio neki stoper a Vermaelen koji je klasicni stoper igra beka jer su im Gibbs i Monreal povrijedjeni.
Ribery bi trebao iskoristiti ovo a s druge strane Robben kada uleti i ako uleti u 2. poluvremenu.
i ja to mislim...ali nadam se da smo u krivu....volio bi vidjet mandju u ovoj utakmici...mora mu se otvort i u ligi prvakaproFCB je napisao/la:Ljudi neznam zasto,ali ja imam osjecaj da ce veceras Mario Gomez istrcati medju prvih 11. Koliko god Mandzukic bio dobar i zabio golova,mislim da se u ligi prvaka nije pokazao i da je to za njega potpuno novo iskustvo.
S druge strane Gomez ovakvih utakmica ima na pretek u svojim nogama.
:
Slažem se za Gomeza ali mislim da i Jupp to ima u planuproFCB je napisao/la:Ljudi neznam zasto,ali ja imam osjecaj da ce veceras Mario Gomez istrcati medju prvih 11. Koliko god Mandzukic bio dobar i zabio golova,mislim da se u ligi prvaka nije pokazao i da je to za njega potpuno novo iskustvo.
S druge strane Gomez ovakvih utakmica ima na pretek u svojim nogama.
I ostaje jos pitanje kada ce Robben dobiti svoju priliku? Ko hoce sa mnom da se kladi, na 20+minuta igre Robben ce imati gol ili asistenciju. Prihvatam sve vrste opklada
Dobro je neko se i sjetio !!!dr.adnan je napisao/la:IIIIDDDDEEEEEMMMMMMOOOOOO !!!!!!
dr.adnan je napisao/la:Jedna kopi-pejst akcija
Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Arsenal - Bayern. I naravno, svi mogu osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
- Nećete vjerovati, ja sjedim na kauču, kad mi neko pokri oči...
Kad ono moja žena, prozirna spavaćica, ispod ništa, grudi iskočile, štikle, našminkana, namirisana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: "Zaveži me za krevet."
Ja je zavežem i ona mi kaže: "A sad radi što poželiš!"
.... i evo me, ja doš'o...
nije idemo, flopedr.adnan je napisao/la:IIIIDDDDEEEEEMMMMMMOOOOOO !!!!!!
necemo, adminov pulenu.DevilS je napisao/la:X2 bavarci nemojte me razocarati...
secer je napisao/la:fascinira te admin, a?![]()
da je forumski cak noris, jeste.
al, ako ti nakon svega() ne nabci titulu glavnog moderatora, onda je stvarno luzer.
Gospodin realni.GospodinBuha je napisao/la:Arsenal-Bayern 0:4 Muller 2x Mandžukić 2x
Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Da ne bi tih ćevapa ko zna šta bi bilo s Bayernom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.