Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Lep gol
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Chico jos da gol zna zabiti bio bi najbolje krilo svijeta ...jbt sve ce pogoditi osim mreze
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Yebem ti fudbal i majku, trebalo je biti 1-3 nakon šest minuta, od tada bez prilike prave.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta, trebalo se više voditi, Vlahoviću ne zmajeram ovu fulu, hrđav je lik još uvijek, valjda zabijemo još jedan, ovi su baš loši.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hvalla Allahu nakon 200 šuteva

Ipak ofsajd, majku ti yebem
Ipak ofsajd, majku ti yebem
MANIJACI JUG 1987
kakav ofdejd majku ti hahahah
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma smjesna ekipa ...koliko ameterski gresaka prave da nije normalno ...
Ovaj VAR je komedija, kakvo selektivno koristenje hahahahah
Hoćemo li ga primiti do kraja
Pazi ti ovog Kosovara gdje on loptu dodaje, a Boga sam. Jos jedna sezona za zaborav.
Imamo i bijelog Davida!! Treba mu pojačati platu da potpiše novi ugovor!!
- Burberry46
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mi smo šampioni promašenih šansi, nevjerovatno. I onaj poništeni gol Kalulua je komedija, samo u Italiji.
Jedino pozitivno je tri boda i 11 utakmica bez poraza ja mislim.
Jedino pozitivno je tri boda i 11 utakmica bez poraza ja mislim.
MANIJACI JUG 1987
kad napadamo znam da nije gol kakvi invalidi
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Raduje dobra predstava Kambijaza, Kelija, Kalulua i Čika, kao i Dušana koji nam je donio 4 boda zadnje dvije tekme.
Loše je što se Kenan nije vidio drugo poluvrijeme, trebao ga je ranije izvaditi, treba nam zadnja dva kola.
Loše je što se Kenan nije vidio drugo poluvrijeme, trebao ga je ranije izvaditi, treba nam zadnja dva kola.
MANIJACI JUG 1987
Od dolaska spaletija imamo tu rutinu napada iz izvodjenja lopte s centra i zaista je nekoliko puta bilo blizu gola, jednom cini mi se nakon 40 sekundi gol, evo sinoc nakon 15s. Bilo je jos dosta opasnih situacija, lijepo za vidjeti.
Luciano Spalletti speaking to SKY SPORT:
"We've felt the absence of Vlahovic like a slice of bread because he's a player with different qualities. You can't play football without someone who has that kind of potential. A team that has to win needs that physical reference, strong, maybe not as tall but more dynamic, with physical impact, someone who holds up in duels, protects the ball, scores a goal here and there; we need that. With Vlahovic it becomes something else because he has qualities different from the others; there are qualities you have to have in the squad."
Spalleti o Vlahoviću nakon utakmice, sve je jasno šta želi od uprave.
"We've felt the absence of Vlahovic like a slice of bread because he's a player with different qualities. You can't play football without someone who has that kind of potential. A team that has to win needs that physical reference, strong, maybe not as tall but more dynamic, with physical impact, someone who holds up in duels, protects the ball, scores a goal here and there; we need that. With Vlahovic it becomes something else because he has qualities different from the others; there are qualities you have to have in the squad."
Spalleti o Vlahoviću nakon utakmice, sve je jasno šta želi od uprave.
Zadnja izmjena: Voland, dana/u 10 maj 2026, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.