FoSte95 je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:44
Kad neće država da kažnjava ubice i kriminalce već ih nagradi slobodnim vikednima, onda ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke
Smijesno, cuj to ubijes nekog i imas slobodan vikend, nije vikend nego mjesec dana dobio odmora

momak koji je sinoc ubijen jeste u mutnim poslovima koliko ja znam i trebao je biti u zatvoru davno ali sto se tice tog ubojstva koje je uradio prije dvije godine i zbog kojeg je sinoc smaknut ja mu ne bi dao dana zatvora.
Isti taj kojeg su braca sinoc osvetila je glumio mangupa sa jos jednim, ubijenom od sinoc je pucao na kucu, na auto i trazio pare tj reketari ga, zato i jest ubijen a drugi kolega mu je ostao invalid nakon sto ga je covjek ranio sa 6 metaka, takodjer trpio reketarenje i maltretiranje od navedenog dvojca.
Ovoj braci sto su se osvetila bi bilo pametnije da su smirili brata nego ga pustili da radi sto je radio, nije dzaba ubijen.
Uglavnom sve su to slicni ljudi pa glupo i zvuci pravdati nekoga, kako god dvije budale manje, jedna u zatvor druga pod zemlju, sreca da niko nevin nije stradao jer se to desilo ispred kafica.