FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

register
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la register » 06 jul 2010, 19:42

Drugi tim protiv iskre 0:0, igralo se 1 sat...
Prvi tim nakon prvih 15min 0:0...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jul 2010, 19:48

Nekako mi se lako predajete unaprijed..vec racunate na neke dostojanstvene poraze...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 jul 2010, 20:36

Ma kakve predaje! Vec tamo cemo zavrsit poso! Nekih 0:3, pa onda Na Grbavici nek druga postava vidi kako je igrat ligu prvaka! ;) ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jul 2010, 20:48

EdinTM87 je napisao/la:Samo molim Boga da Enyeama ode negdje, ako ostane, k'o da gledam, branit ce nam umrle zicere!
Zavisi ako dodemo do ti zicera on je imao ogroman motiv da brani Messiu nemoze se njegov kvalitet zakljucit zbog jedne tekme i to na SP.
Mislim sve u svemu treba biti pozitivac sto se tice toga svega kosto i sami igraci kazu igrace rasteretnije nego u PL.Pustite gluposti da ce mo izgubit 7-0 ili dobit 3:0.Okrenimo se malo u realnsot oni su finasiski mocni i jace od ekipe iz BIH.Njih gura jedna od najutjecajni zemalja na svjetu.Samo je vazno da igraci odigraju svojim srcem i da ginu za loptu i za dres.Tako se ja sjecam na nekom turniru u svedskoj mi prvu tekmu 9:0 izgubili a onda druga protiv podmlatka Werdera izgubimo 2:0 vise se veselimo od njih:).Vazno je srce na teren i strast u igri to svaki zaljubljenik fudbala moze prepoznat a ne pljuvat po igracu koji je donio i titulu i evropu i koi je glupo izgubio kup.Realnost ovog svega je da smo mi slabi i igracki a i finansiski.Tako ja se samo nadam jednoj pristojnom i dobrom otporu uz kontre.I sto boljem nasem predstavljanju i pristojnom,nerazocravajucem rezultatu uz veliki doprinos novca od sponzora sto je najbitnije da se zeljo digne finasiski na noge
svoj ti pos'o !

skilaci
Kontakt:

Post Postao/la skilaci » 06 jul 2010, 21:02

sa iskrom danas zavrseno 1:1 Stanic dao za nas

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 06 jul 2010, 21:07

skilaci je napisao/la:sa iskrom danas zavrseno 1:1 Stanic dao za nas
e jadni mi kad iskru pobjedit nemožemo,o čemu pričamo i čemu se nadamo :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jul 2010, 21:19

Blagoje Bratić je napisao/la:
Nismo mogli ni Famosa kako treba pred početak prošle sezone, pa postadosmo šampioni. 8-)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 jul 2010, 21:19

Novi "zmaj" u Bundesligi
Štilić pred prelaskom u “Mainz”
Poljski šampion “Lech” umjesto da se pojača za nastup u Ligi prvaka, on slabi, piše poljski portal "Futbol News".
U Bundesligu (“Borussia Dortmund”) im je već otišao Robert Lewandowski, a sada će istim putem i bh. internacionalac Semir Štilić, koji je, kako se navodi, u pregovorima s “Mainzom”.

Već se špekuliše o tome ko bi mogao biti dostojna zamjena za Štilića, pa se kao najozbiljniji kandidat spominje nogometaš "Dinama" iz Minska, Sergej Kislak.

U prilog svojoj tezi da je Štilić pred potpisom za “Mainz”, "Futbol News" navodi da naš internacionalac nije u nedjelju igrao pripremnu utakmicu protiv zagrebačkog “Dinama”.

Zanimljivo je da je donedavno Štilić izjavljivao kako bi mogao ostati u Poljskoj, no čini se da su Nijemci ipak u ovom trenutku puno bolja opcija za našeg nogometaša.

Ako nece Džeko hoće Štilić, :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 06 jul 2010, 21:20

iste su vake price kruzile po forumu kad nas je prosle godine famos uzeo pa Amar lijepo uze titulu ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 06 jul 2010, 21:21

neki ne kontaju ... igru... skauti - folovi...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jul 2010, 21:21

Koliko ja pratim Želju, jedna stvar je konstantna, više-manje. Kada prijateljske igramo dobro redovno fasujemo u prvenstvu. Kada prijateljske igramo loše, dobri smo u prvenstvu. Naime, nas je Famos dobijao na početku prošlogodišnjeg prvenstva. Na zimskoj pauzi smo gubili također, pa šampioni.
Nit znaš šta se desilo na utakmici, nit znaš jesu li imali trening pa odigrali utakmicu(kao što Amar ima običaj da radi) ;) Prijateljske, barem što se Želje tiče, veze nemaju sa stvarnim stanjem ekipe.
Mani se ba defetizma.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jul 2010, 21:25

ovo za Stilica bi bilo dobro za nas...da se bar jedan od njih dvojice proda,mada mislim da ce obojica :mrgreen: ...a prijateljska sa iskrom je ok,neka se igraju utakmice,kakav rezultat,nema to veze sa stvarnoscu kao i obicno...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 06 jul 2010, 21:27

hehe jos treba ginuti i na prijateljskim da bi pojedinci sa foruma bili zadovoljni i hvalili se kako nas ŽELJO dere guzove svima redom, a kad odigra nerjeseno pojedini odma krenu u paljbu i pljuvanje... sve sami stručnjaci!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jul 2010, 21:29

boccaccio je napisao/la:@nikad_izvini
:mrgreen: pa gdje si ti banovicu :mrgreen: ,nedostajes,malo malo pa zaglibis po onim drugim dijelovima foruma,a trebas nam ovde :) ...hvala ti sto si izanalizirao,ovaj moj dugi post,bar da po necemu osjetim da neko cita duge postove :mrgreen: ,obicno kontam kako kada neko vidi onoliko recenica,pita se kakav sam ja smarac i jednostavno preskoci... :mrgreen:
Nemam fakat namjeru da opet smaram,niti da repliciram,jako si lijepo ono sve napisao i mnogo stvari tu stoji...u cijelom onom velikom postu moja je namjera bila ne da kritikujem trenutnu upravu i njihov rad,mi smo dobili sasvim dobra 4 pojacanja i kad sagledas ekipu,to bi bilo to,nema ni neke velike potrebe nagomilavati igrace,a napomenuo sam da smo skratili kadar i da je to za budzet dobro...
Ja ovde kritikujem samo momenat koji prozivljavamo kao klub...i mislim da taj sampionski momenat nismo iskoristili kako treba,ni po pitanju sponzorstva(moze se desiti da nesto nadju,ali za sada nema nikoga ko bi bio ozbiljan generalni sponzor),ni po pitanju pregovora sa pojedinim igracima...sada kad smo na tronu svi ce gledati da nas obore i to je prirodno,nece niko sjediti i gledati kako mi prekucavamo ligu,nego ce se pojacavati i pokusati da nas obore...sa odlaskom desetak igraca i dolaskom 4 igraca,napravili smo ok stvar,oporavljamo troskove,zabili smo i prilicno love u plate za ova 4 nova igraca,sve je to u redu...ali mi nesto fali...mislim da se uprava zaletila na imidz i brend koji jos nemamo ni priblizno dobar i da kontaju da ce svi poletiti kod nas...ne treba 10 mladih igraca,ali ove godine nije uspio nijedan da se nametne iz juniora,a nijedan nije pronadjen sa strane...to nije dobro...i masa stvari nije dobro,ali vjerujem da smo na pravom putu...u ovom trenutku ja mislim da smo trebali uci u malo veci rizik sa poslovanjem,ali to bi povlacilo definitivno puno vise para,a kad nasa uprava nije u stanju do sada naci sponzora,svjestan sam da to nije moguce u ovom trenutku...e sad,imati ambicije,a nemati mogucnost naci sponzora je nesto sto u ovim sampionskim momentima meni nema logike...neko je tu nesposoban,a ko necu da ulazim...kada cemo naci ako necemo sada...u nekim stvarima smo napravili nove standarde za sve klubove,a u nekim stvarima smo godinama daleko za pojedinim klubovima,te dvije stvari se moraju pomiriti i to je sve...znaci kritikujem momenat i mislim da je trebalo uci u veci rizik...sto ne znaci da sam ja u pravu ako ovo napisem,taman posla :mrgreen:
Zalutam pomalo kod anamo onih :lol: Neću više, dok se ne odrone :mrgreen: Jašta ću nego čitati. Šta treba da čitam, one što imaju 60 postova a od toga 40 + postova tipa, kada se prodaju karteeeeeeeeeeeeeee, neću biti tu :lol: :mrgreen: i slične gluposti.

Treba kritikovati Žuju&co ; Neka se malo potrude, potpuno se slažem. Ne slažem se sa rizicima :mrgreen: Prelazni rok traje još skoro mjesec dana. Ima fore, ne sekiram se, barem ne trenutno :mrgreen: Ima vremena za sekiraciju. Isto tako mislim da nema šanse da prođemo Hapoela. Kad ja to mislim, moglo bi biti kontra,. Obično tako bude. Primjer je Litex, bio sam ubijeđen da ih prolazimo :lol: Ili ova titula, bio sam ubijeđen da je nećemo uzeti :lol: Dok sam kontra, dobro je :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jul 2010, 21:35

Samo da objasnim "nelogičnosti" u odgovorima bratiću i boccaccio-u :mrgreen:

Defetizam je kada misliš da prijateljska sa Iskrom realno stanje ekipe i da zbog toga nemamo šanse protiv Hapoela.
Realnost je kada misliš da će te sudija pokopati u Tel Avivu i da ćemo zbog toga ispasti. Jedva, na guzove, al ispasti :mrgreen:
Znajući mene i "moja predviđanja" il ćemo doživjeti debakl ili će biti vrlo zanimljivo :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jul 2010, 21:40

Ništa od ove teme bez člana pod nickom nikad_izvini. Iako je nekad radikalan ( :mrgreen: ), većinom djelimo stavove, tj. pesimizam. Nemojte ga više banovati, za Haga ste!

I da, izbacuju nas jevreji 100% :lol: :lol:

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 06 jul 2010, 22:04

Sta ovo cujem Nijaz Brkovic od danas nije vise u klubu!!!!!!!!!!!!!!!!steta ako je istina!!!!!!1

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jul 2010, 22:07

droba je napisao/la:Sta ovo cujem Nijaz Brkovic od danas nije vise u klubu!!!!!!!!!!!!!!!!steta ako je istina!!!!!!1
Bilo je priče i o tome ovdje na forumu. Nikad zvanično nije ni bio u klubu, na jednom intervjuu Osim kaže da je on spoljni suradnik i da nema razloga da ne ostane isto to. Neka me ispravi neko ako griješim.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 06 jul 2010, 22:10

Sad se izgleda definitivno povukao! Valjda zbog pojedinih ljubomornih likova u klubu!Velika steta ako je istina

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 06 jul 2010, 22:13

Dovzon je napisao/la:Mozetel mi reci kakva je razlika izmedju Culuma i Svrake?
Odjednom ste poceli zvocat o tom momku koji je vrlo solidno odigrao. Nista vise od njeg Culum nije pruzio !
potpunosti se slazem s' tobom
po meni Svraka vise zasluzuje iz vise razlogaa kao sto su da je dijete Zeljee,Culum jes' malo nafurao rajuu svojim izjavamaa i raja ga je zavolilaa dok vecinu napadaa usporavaaa ma i gresaka sjetite se Borcaa itd ....
Ne osporavam da nije los ali i da je dobar kao sto vi govorite po meni nije...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.