FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel moguce da nema linka? kad sutra budu igrali oni futavci nece im sekunde prekinuti, mrtve im hebem iz telekoma
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Raonffa jedini normalan forumaš tamo. Čuj izgovora, svi nam se naguze. Pa jes, svi redom, a najdraže mi je bilo kad su se oni naguzili.MaroonBjelave je napisao/la:Kome nije mrsko nek ode kod futavaca na pdf. Da vidite tu kuknjavu
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jest da mi je oSov'o tetku al meni je Osim 13 onako gotivan.skoroalen je napisao/la:Raonffa jedini normalan forumaš tamo. Čuj izgovora, svi nam se naguze. Pa jes, svi redom, a najdraže mi je bilo kad su se oni naguzili.MaroonBjelave je napisao/la:Kome nije mrsko nek ode kod futavaca na pdf. Da vidite tu kuknjavu
paulus je napisao/la:JEL RESIC NA KLUPI ?
Klupa: Dizdarević, Dupovac, Šabanović, Šišić, Halilović, Handžić i Kapić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakva mitomanijaskoroalen je napisao/la:Raonffa jedini normalan forumaš tamo. Čuj izgovora, svi nam se naguze. Pa jes, svi redom, a najdraže mi je bilo kad su se oni naguzili.MaroonBjelave je napisao/la:Kome nije mrsko nek ode kod futavaca na pdf. Da vidite tu kuknjavu
Čitam maloprije kaže lik, Radnik se naoštri protiv njih, a Sarajevu i Zrinjskom puste. A najjače što sa nama u zadnje četiri utakmice imaju dvije pobjede i dva poraza.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koliko kukaju ko da su bod iza nas , onaj jedan spominje faul nad golmanom lol
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jah, njega sam zaboravio. On mi dođe k'o naš, tamo na Prepucavanjima dominira.MaroonBjelave je napisao/la:Jest da mi je oSov'o tetku al meni je Osim 13 onako gotivan.skoroalen je napisao/la:Raonffa jedini normalan forumaš tamo. Čuj izgovora, svi nam se naguze. Pa jes, svi redom, a najdraže mi je bilo kad su se oni naguzili.MaroonBjelave je napisao/la:Kome nije mrsko nek ode kod futavaca na pdf. Da vidite tu kuknjavu
@HordasOdMalena ja ba, još ono valjanje na Koševu, seljakluk Žižovića... Baš nas puštaju.
Tri kornera u nastavku, sva tri pravo u ruke golmanu. Yebo ga korner. Moramo to popravit, s ovakvim skakačima nam treba bit pola gola a ne ovako.
Kapic umjesto Rahmanovica usao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da se ko ne povrijedi do kraja...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@Osim13 zna ujest , ali je gotivna FGR. Volim ga pratiti na reprezentativnimMaroonBjelave je napisao/la:Jest da mi je oSov'o tetku al meni je Osim 13 onako gotivan.skoroalen je napisao/la:Raonffa jedini normalan forumaš tamo. Čuj izgovora, svi nam se naguze. Pa jes, svi redom, a najdraže mi je bilo kad su se oni naguzili.MaroonBjelave je napisao/la:Kome nije mrsko nek ode kod futavaca na pdf. Da vidite tu kuknjavu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ahmeteeee
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najgluplje pravilo mi je ovo izvođenje navijača u 75. minuti.
Merso najavio dobro proljeće, Tatar druga asistencija. MELJI!
Merso najavio dobro proljeće, Tatar druga asistencija. MELJI!
Fuj ! Ne možeš ni proslaviti prvu pobjedu u nastavku sa svojim igračima. Čemu ovo tjeranje navijača da napuste utakmicu prije kraja? Bez navijača izmišljenog kluba, bez ikakvih peoblema, ali naša posla...
GOOOOOOOOOOL, Ahmetović pogađa za 0:3.
Ove godine, nema polena
Ove godine, nema polena
Ljudi koji su rekli da ce padati kisa danas su bili u pravu
Kisa select lopti u golu domacina ne prestaje
Kisa select lopti u golu domacina ne prestaje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače