Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar im je takve komplekse nabio da žive u paranoji. Yebo njih, gori su mi neki naši što se žetonišu s pitarima dok oni pišu onakve gadosti.
Gle Slavko i Miske na istom mjestu, jesul' proćaskali oko dugova prema Slavki?lijevapolutka je napisao/la: ↑07 nov 2019, 09:13https://www.f.okus.ba/sport/fudbal/novi ... rYLh9T4rIM
e najebali smo kad mega miške preuzme klub
Samo tako. Suociti ih jedne sa drugima i trecima pa neka svi preuzmu krivicu i odgovaraju. Klubu je nanesena ogromna steta finansijski a o ugledu da ne pricam. A oni samo nestali sa mape. Pa ovo ni u Hondurasu nema. Samo navijaci ispastaju vec decenijama jer su LOPOVI u upravi kluba
Salis se? provociras? radije biram jednog Amara nego deset Misimovica
tatastrumf je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:32Pa ovi koji su tuzili su jednako krivi kao i njihovi prethodnici, prvenstveno jer i jedni i drugi su trebali isplatiti Petrovica, a ovi prvi nisu bili tu kada je otisla tuzba, sto automatski znaci da je za novonastalu situaciju striktno kriva sadasnja garnitura Uprave.
Oni su nam izbili milion maraka zbog ne igranja Evrope, oni su poslali tuzbe i ispusili pred CAS-om i sad ce ga ispusiti pred Savezom.
Ko ce izvuci deblji kraj, naravno sam klub, jer ovi ce otici kao sto je otisao i Selimovic, bez ikakve materijalne i krivicne odgovornosti, klubu su nanijeli stetu, a mi navijaci cemo opet to nijemo posmatrati.
Nadao sam se da ce ovi napraviti neki iskorak i pokrenuti klub, ali su nas zavalili momacki i to sve svojim greskama. Vrijeme ce sve pokazati
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Laudrup, Merhaba, Pablo11 i 48 gostiju.