FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 07 nov 2019, 13:45

kako neće određivati kad je lom u savezu napravio. čovjek sve porazbijao :lol: :lol:
moSa ljoŽe

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 nov 2019, 15:12

mentalni patuljci, kako vas nije sram nazivati se navijačima Željezničara? fuj
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 nov 2019, 15:15

Mamlaz je napisao/la:
07 nov 2019, 13:10
Svako kolo kompletnoj ligi Amar sudije odredjuje
Amar im je takve komplekse nabio da žive u paranoji. Yebo njih, gori su mi neki naši što se žetonišu s pitarima dok oni pišu onakve gadosti.

Što se tiče suđenja više me ništa ne može iznenadit, jednostavno savez i sve njegove strukture ne dozvoljavaju napredak fudbala već su bitni samo interesi. Isti likovi jašu od početka fudbala u BiH. Hasanbegović, Banjac, Prolić su od osnivanja FSBiH tu i kako onda očekivati promjene ako su isti likovi vazda. Kako očekivati promjene kad Džemo Ćalija i Prolić donose akte po kojima se produžuje do 67. godine rad kontrolora utakmica, samo da bi oni mogli duže lovu klepat. Fudbalski dinosaurusi sa doživotnim mandatima. Kako očekivati promjene kad prošle sezone jednom premierligaškom sudiji na poluvremenu stižu prijeteće SMS poruke od strane jednog od glavnih ljudi sudijskog komiteta. Taj sudija je morao naravno u drugom poluvremenu promjeniti kriterij suđenja. I Ćalija i Prolić uvalili sinove u savez koji za početak sude i delegiraju na utakmicama mlađih kategorija. Izmjenili su još zakona koji im idu na ruku ali ne da mi se sad pisati o tome. Sudija dobije direktivu da osakati nas žutim kartonima, to ti životom garantujem.
lijevapolutka je napisao/la:
07 nov 2019, 09:13
https://www.f.okus.ba/sport/fudbal/novi ... rYLh9T4rIM

e najebali smo kad mega miške preuzme klub
Gle Slavko i Miske na istom mjestu, jesul' proćaskali oko dugova prema Slavki?

slika
slika

Kad smo kod licence evo izgleda moramo isplatiti 100.000 KM savezu i CAS-u. Tako tvrdi "izvor iz saveza". Ako je tačno treba za muda objesit svakog ko nas je zajebo za licencu. Od toga što smo trebali dobiti stotine hiljada eura od europe do toga što još sad moramo mi izvalit 100 milja.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 nov 2019, 15:18

@braco u pravu si 100%. tuziti i bivseg predsjednika u bjekstvu i njegov pravni tim koji je na sud dao ono sto su trebali slavki isplatiti i onu drtinu staru, koja sa bivsim sekretarom slavi golove zvijezde09, koja nije znala popuniti uplatnicu
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 nov 2019, 15:23

Samo ne treba gledati kroz prizmu uprava vs uprava, nego iz svake uprave tj. i Nihadove, Džuburove i Misketove suočiti pojedince sa posljedicama.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 nov 2019, 15:26

normalno. svakog krivca na "vješala", pa da je iz ere Zdenka Jelića :D

ne pričam o upravama nista, samo mi je bitan klub.
moSa ljoŽe

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 nov 2019, 15:32

Misimovic sve radi da se vrati u Želju i nastavi zapoceto. To je valjda svima koji bar malo prate pisanja jasno kao dan. Na slici dva, Misimovic a u pozadini sa velikim kezom, clan saveza, pitar i veliki ahbab bivseg predsjednika.

Sta pricaju pitari i sta pricaju Misketovci, u pet deka.

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 07 nov 2019, 15:39

Da se hoce barem vratiti.
Mjau !

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 07 nov 2019, 15:46

braco je napisao/la:
07 nov 2019, 15:23
Samo ne treba gledati kroz prizmu uprava vs uprava, nego iz svake uprave tj. i Nihadove, Džuburove i Misketove suočiti pojedince sa posljedicama.
Samo tako. Suociti ih jedne sa drugima i trecima pa neka svi preuzmu krivicu i odgovaraju. Klubu je nanesena ogromna steta finansijski a o ugledu da ne pricam. A oni samo nestali sa mape. Pa ovo ni u Hondurasu nema. Samo navijaci ispastaju vec decenijama jer su LOPOVI u upravi kluba

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 nov 2019, 15:51

Pa radi na tome. Evo recimo ovaj njegov drug pitar iz savrza sa slike je prijetio Želji. Pitari pisali da smo odustali od cas-a, Misketovci pisali da smo odustali od cas-a. Pitari likuju zbog odluke cas-a, Misketovci likuju zbog odluke cas-a. Pitari rade protiv Želje, Misketovci rade protiv Želje. Pitari pricaju da smo stimali titule, Misketovci pricaju da smo stimali titule. Pitari pljuju Amara, Misketovci pljuju Amara. Pitari pricaju Amar je zlo, Misketovci pricaju Amar je zlo.

Dva i dva su cetiri.

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 07 nov 2019, 15:51

Svi koji su rekli da nije do kluba treba da napuste klub istog momenta i da odgovaraju zasto je klub ostao bez milion maraka od evrope. Isto tako lazni hadzija treba da odgovara na sta je potrosio 5 milion maraka i ostavio dugove zbog kojih nismo otisli u evropu. Isto snose odgovornost kao ovi danas. Mamu vam lopovsku, kao i ovim laznim vjecnicima, kurcima, palcima...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 07 nov 2019, 15:52

Machak je napisao/la:
07 nov 2019, 15:39
Salis se? provociras? radije biram jednog Amara nego deset Misimovica
MIHAJLOVIĆ !

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 07 nov 2019, 15:57

Ovi su nas za godinu dana uvalili sto nikome nije poslo za rukom. Prvo su se busali tuzbama i kao da cemo nadoknaditi stetu, mi poceli mastati o nekakvim milionskim iznosima stete, a sada ispade da smo mi ispusili pravo dobre pare.
Prvo nismo igrali Evropu, a sada iz svog djepa moramo platiti ove tuzbe. Sad ce tek Savez da nas naguzi

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 nov 2019, 16:13

Prvi ja sam bio ubijedjen da cemo dobiti presudu. Isto tako medju prvima sam bio za tuzbu. Isto tako, opet bi ih sutra tuzio, koliko kosta neka kosta. Dovoljno pogledati sve oko Čelika pa da znas da nisu cista posla.

Sto naravno ne znaci da odgovorne treba amnestirati ali ove koji su doveli do gubitka licence a ne ove koji su tuzili.

Biće Željo opet Šampion!

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 07 nov 2019, 16:32

Pa ovi koji su tuzili su jednako krivi kao i njihovi prethodnici, prvenstveno jer i jedni i drugi su trebali isplatiti Petrovica, a ovi prvi nisu bili tu kada je otisla tuzba, sto automatski znaci da je za novonastalu situaciju striktno kriva sadasnja garnitura Uprave.
Oni su nam izbili milion maraka zbog ne igranja Evrope, oni su poslali tuzbe i ispusili pred CAS-om i sad ce ga ispusiti pred Savezom.

Ko ce izvuci deblji kraj, naravno sam klub, jer ovi ce otici kao sto je otisao i Selimovic, bez ikakve materijalne i krivicne odgovornosti, klubu su nanijeli stetu, a mi navijaci cemo opet to nijemo posmatrati.

Nadao sam se da ce ovi napraviti neki iskorak i pokrenuti klub, ali su nas zavalili momacki i to sve svojim greskama. Vrijeme ce sve pokazati

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 nov 2019, 16:41

Naravni da su krivi to je jasno kao dan, nece ih niko opravdavati. Kao sto su se opravdavali ovi sto pljuju po klubu od prvog dana kada su otisli. Nismo svi isti niti nam svima naredjuju sta ce se pisati.

Edit. Ko je tuzio, neka je. Podrzavao sam i podrzavam.

Biće Željo opet Šampion!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 07 nov 2019, 16:50

tatastrumf je napisao/la:
07 nov 2019, 16:32
Pa ovi koji su tuzili su jednako krivi kao i njihovi prethodnici, prvenstveno jer i jedni i drugi su trebali isplatiti Petrovica, a ovi prvi nisu bili tu kada je otisla tuzba, sto automatski znaci da je za novonastalu situaciju striktno kriva sadasnja garnitura Uprave.
Oni su nam izbili milion maraka zbog ne igranja Evrope, oni su poslali tuzbe i ispusili pred CAS-om i sad ce ga ispusiti pred Savezom.

Ko ce izvuci deblji kraj, naravno sam klub, jer ovi ce otici kao sto je otisao i Selimovic, bez ikakve materijalne i krivicne odgovornosti, klubu su nanijeli stetu, a mi navijaci cemo opet to nijemo posmatrati.

Nadao sam se da ce ovi napraviti neki iskorak i pokrenuti klub, ali su nas zavalili momacki i to sve svojim greskama. Vrijeme ce sve pokazati

Bili su tu,javno se busali u prsa kako neće Slavku isplatiti,u smislu "nek nas tuži",lanac kreće od njih pa do onih prije skupštine zadnje,od ovih trenutno (direktor,predsjednik)nema niko veze sa licencom,izuzev jednog člana UO koji je lajao na sva zvona!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 07 nov 2019, 16:55

Machak je napisao/la:
07 nov 2019, 15:39
Da hoće krepati,momentalno!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 nov 2019, 17:10

Zao mi Zelje a pogotovo ovih mladjih jer ja sam gledo pravog Zelju sa Mesom Ficom Zvakom Gutom i ostalim.Pun stadion Zeljo igro ko singerica a sad citas samo o savezu misketu sudijama igraca ni na mapi i mogu razumjet stariju raju sto su odustali od svega.Ja nisam ali ovo gledat slusat psovke a forum je odraz tribine.Zao mi Zelje on je najmanje kriv.Svaka mraka konta kako od Zelje uzet ukrast sjebat daj mu crko od para ko god bio.Zeljo nema vise legendi ne postoje.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 07 nov 2019, 17:15

Samo se vi svi i dalje dijelite medjusobno. A Zeljo ce da ispasta. Niste ba normalni niko od njih nije klub. Svi su mutni redom. A vlastite roditelje ovoliko ne bi branili. Ko ih **** sviju redom. Neka mi se kurca svi napuse. Kostali su Zeljeznicar brdo para i sada niko nije kriv.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Laudrup, Merhaba, Pablo11 i 48 gostiju.