FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je Bekic bio?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe bolan nisu loši. U onoj ekipi nešto vrijedi Ubiparip i golman Fejzić. Ostalo nivo federalne lige. Doveli 1 ili 2 igrača iz Slavena Živinice i igraju u prvih 11. A Starčević je ubleha obična.amypitar je napisao/la:Fakat ja ne pamtim gostovanje da sam manje strijepio.AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahahahahh danas prvi šut u 84 minuti, ako se ono može nazvati šutom. Mislim da se Vladan zaledio na golu, momak nikakvog posla čitavu tekmu. Mogao je komotno ući Adi i odraditi jedan trening s njim.
Mnogo smo jaki.I nemislim da je Tuzla loša kako ovde raja misli,koliko smo mi jaki.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobar. Nelos.ZeroStyle je napisao/la:Kakav je Bekic bio?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
U čemu je problem?Lecler je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
@amypitar
Ne znam brate, ali meni su preloši. Hajde, niko ne očekuje da sad nešto ekstra igraju, ali da ne možeš dva puta prenijeti loptu na protivničku polovinu, da ne možeš uputiti nijedan šut u okvir gola protivnika, a pritom napraviti more grešaka u najobičnijim pasovima, onda i nisi za spominjanja. Sigurno da je i do toga da smo dva levela iznad njih, ali jedan GOŠK bi uputio barem tri udarca ka Vladanu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ZeroStyle je napisao/la:Kakav je Bekic bio?
Solida, ucestvovao kod treceg gola.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Stanoje preorao teren, Lazic me odusevio. Posebno u prvom poluvremenu, kako samo cita igru i ide pravovremeno na svaku loptu.muhamedhulk je napisao/la:Tatar se probudio, dvije asistencije. Ahmet nije zaspao, gol i asistencija. Kapiten gol. Stanojevic, pored lavovskog posla u sredini, gol. Lazic dr.mr. na stoperu sa Nihom.
GOSK bi nas uzeo, kao sto i jest oba puta ove sezone.AlfredNobel je napisao/la:U čemu je problem?Lecler je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
@amypitar
Ne znam brate, ali meni su preloši. Hajde, niko ne očekuje da sad nešto ekstra igraju, ali da ne možeš dva puta prenijeti loptu na protivničku polovinu, da ne možeš uputiti nijedan šut u okvir gola protivnika, a pritom napraviti more grešaka u najobičnijim pasovima, onda i nisi za spominjanja. Sigurno da je i do toga da smo dva levela iznad njih, ali jedan GOŠK bi uputio barem tri udarca ka Vladanu.
Spustite loptu, 3 bobe su super, al jos ne znamo kakvi smo. Ovi su jednostavno pretanki da bi mogli dobiti neku sliku.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jeste li vidjeli kad Hus zove Stanu i nasmije mu se. Ja mislim da nismo nikad imali bolju atmosferu u ekipi. Bolja duplo nego ona 2014. Moje misljenje da je Kapic pojacanje kakvo nismo odavno imali, a tek Lazic. Treba celutana ljubit u **** za sve ovo. Nikad laksa pobjeda, bez srkleta. Ovde za titulu nema sekirancije, samo ne pitanje hoce li biti dupla ili ne, vidjecemo.
Volio bi samo da na kraju sezone nagradu Ismir Pintol dobije komplet ekipa zajedno sa Husrefom i upravom bez izuzetaka, jer je ovo pobjeda sviju nas, a ne pojedinaca..
Volio bi samo da na kraju sezone nagradu Ismir Pintol dobije komplet ekipa zajedno sa Husrefom i upravom bez izuzetaka, jer je ovo pobjeda sviju nas, a ne pojedinaca..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Polahko, ne trcite pred rudu, da nam se ovakvi komentari ne obijaju o glavu poslije. Ima jos dosta da se igra, realno Tuzla City danas desetkovana i prelosa, al ne treba ni osporavati nasu odlicnu igru. U srijedu cemo vidjeti vise, bez opustanja i iz utakmice u utakmicu.Amca007 je napisao/la:Jeste li vidjeli kad Hus zove Stanu i nasmije mu se. Ja mislim da nismo nikad imali bolju atmosferu u ekipi. Bolja duplo nego ona 2014. Moje misljenje da je Kapic pojacanje kakvo nismo odavno imali, a tek Lazic. Treba celutana ljubit u **** za sve ovo. Nikad laksa pobjeda, bez srkleta. Ovde za titulu nema sekirancije, samo ne pitanje hoce li biti dupla ili ne, vidjecemo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
još sutra Široki da uzme Zrinju i Radnik Želju +8 u odnosu na Zrinju, +13 u odnosu na Široki i +18 u odnosu na Želju hahahaha
Strasno mi je drago za tatara I ahmeta danas, naravno I za krleta ali za ovu prvu dvojicu me strah bilo da ne bude katastrofa danas, sreca pa su me demantovali, a I Stanoje je bio odlican, ni Bekic ni Hebib nas ne uvalise u probleme, ima tu dosta I starcevica koji se boji nas a I slab je uzasno takticki...muhamedhulk je napisao/la:Tatar se probudio, dvije asistencije. Ahmet nije zaspao, gol i asistencija. Kapiten gol. Stanojevic, pored lavovskog posla u sredini, gol. Lazic dr.mr. na stoperu sa Nihom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tatar - prva postava 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gol pade, pola tribine skace.
-
Inspiracija
- Kontakt:
Teren da je bio iole bolji još 3 bi im zabili siguran sam...Odavno nismo bili bolji.
JURIŠ
JURIŠ
Danas prodje Sabrina pored mene na poluvremenu,izlazila sa stadiona sa nekom dvojcom. I govori pa ne moze se na ovakvom terenu ni neka igra ostvariti,ja kontam vidi kao I ona se u nesto razumi 
Samo Sarajevo
Tatar imao nazalost samo jedno asistenciju. prvi gol onaj lik bio prije na lopti
ali to nije toliko vazno.
Grrske naastaju kad protivnik pravi visok presing .... ne nastaju grrske jer je neko vidio vanzemaljce 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hocel biti kakav prenos u srijedu?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Arena sporthaffe77 je napisao/la:Hocel biti kakav prenos u srijedu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.