gdje budes, ako nije tajna?
ma nema bruka radara, de mi nabroji od Salzburga do Beca koliko ih ima? Ako se ne varam max 3 su tu...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gdje budes, ako nije tajna?
U Salzburgu imas 3, ako pocinjes na A1 kod Salzburg West odprilike, zatim poslije Lieferinger Tunnela (samo u smijeru Beca), onda Salzburg Nord (samo u smijeru Salzburga), zatim imas prije Mondsee-a (samo u smijeru prema Becu), Linz zatim ima isto minimum 2 na obje strane, od Linza prema Becu je onda nesto rijedje, tu se ne sjecam tacnih lokacija ali ima minimum 2 radara jos na toj relaciji. Na ulazu u Bec, zavisi sa koje strane ulazis onda svakako jos par.bavariapivo je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:31gdje budes, ako nije tajna?
ma nema bruka radara, de mi nabroji od Salzburga do Beca koliko ih ima? Ako se ne varam max 3 su tu...
Ja putujem na relaciji Kuchl- Salzburg.bavariapivo je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:31gdje budes, ako nije tajna?
Pa i Uli kao presudjeni kriminalac ti je izlazio iz zatvora kad je htio. Cini se da je samo nocio u zatvoru, ostatak dana isao normala na posao, a lik zavrnuo milione poreza u uredjenoj Njemackoj...
Too, Ze.Arnel Isak osniva stranku: Uskoro na bh. političkom nebu "Snaga naroda"
Bravo Anele! Inšalla'Supruga Anela Ahmehdodžića, Marijana Cecilia, odlučila da pređe na islam!
Nisam učio arapski u školi, greške se potkadu. Koliko kukuruzdžije uzimaju u Neumu? Koliko naplatiš?
Odo kae na biroAshburtonG je napisao/la: ↑05 jun 2023, 21:17Ko Bake kad je rekao da je siromasan, a kontrolisala mu porodica pola drzave u tim trenucima.![]()
Pa kontrolise mu i sad.AshburtonG je napisao/la: ↑05 jun 2023, 21:17Ko Bake kad je rekao da je siromasan, a kontrolisala mu porodica pola drzave u tim trenucima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.