Jeste, i Anela se nesto vrtila, nezz je li i ona..emir79 je napisao/la:Zar Sabra nije igrala za SFK Sarajevo 2000?kanarinac je napisao/la:Danas prodje Sabrina pored mene na poluvremenu,izlazila sa stadiona sa nekom dvojcom. I govori pa ne moze se na ovakvom terenu ni neka igra ostvariti,ja kontam vidi kao I ona se u nesto razumi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Nebi bilo lose da retarditani savez,za ove idiotsko visoke kazne za baklje prebaci na finansiranje ovih oranica,pa svake godine da nekom renoviraju teren svima bi odlicno bilo a ne da trose pare po kafanama
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne bi bilo loše da se retardirani savez malo skonta pa omogući gledaocima da odgledaju utakmicu od početka do kraja. Ne tražimo puno jel tako? (:
ZZ
Ja vala za Lišticu ne mogu, nema šanse. Ne mogu ni za one šugavce, isto je to, u 5 deka.
Neću njihovu tekmu ni pratit, na miru gledat finale Carabao kupa. Pisham ih, jači smo i od jednih i od drugih.
Neću njihovu tekmu ni pratit, na miru gledat finale Carabao kupa. Pisham ih, jači smo i od jednih i od drugih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
...i da grmi šampion je SARAJV'O
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
HvalaLaznjak je napisao/la:AhaZagor je napisao/la:Jeli u 17h u srijedu?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
46 bodova, 46 golova..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala brato moj mostarski!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sretno pitari do titule![]()
Iduce sezone ide najstariji i najveci derbi u drzavi. Najveci bosanski vs najveci hercegovacki klub
Isto sam htio napisat, nebimogo za ubice i fasiste navijat **** me boli karacemo i ove i one **** im franjo tudma materskoroalen je napisao/la:Ja vala za Lišticu ne mogu, nema šanse. Ne mogu ni za one šugavce, isto je to, u 5 deka.
- TamniVilajet
- Kontakt:
1946 bices opet prvak cest.MortemHz je napisao/la:46 bodova, 46 golova..
ove godine 4-ta titula prvaka BiH i 6-ti kup
AlfredNobel je napisao/la:U čemu je problem?Lecler je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
@amypitar
Ne znam brate, ali meni su preloši. Hajde, niko ne očekuje da sad nešto ekstra igraju, ali da ne možeš dva puta prenijeti loptu na protivničku polovinu, da ne možeš uputiti nijedan šut u okvir gola protivnika, a pritom napraviti more grešaka u najobičnijim pasovima, onda i nisi za spominjanja. Sigurno da je i do toga da smo dva levela iznad njih, ali jedan GOŠK bi uputio barem tri udarca ka Vladanu.
ISTINA ZA VEDRANA!
TamniVilajet je napisao/la:Pobjediti lazne mostarce 4-0 na Kosevu i ne ici na uzvratnu. Nek registruju 3-0 za njih, opet smo prosli
Alfrede Nobele
Zamjerka ti je za povratiti, zamjeraš i pljuješ golmana koji je neocijenjen i nije imao nijednu intervenciju. A da znaš da i Allison Becker koji je plaćen 65.000.000€ ponekad slabo ispuca pa opet dobije podršku i aplauz.
Opusti se braco i budi siguran da je ovo tim koji vrijedi podržati. lp
Zamjerka ti je za povratiti, zamjeraš i pljuješ golmana koji je neocijenjen i nije imao nijednu intervenciju. A da znaš da i Allison Becker koji je plaćen 65.000.000€ ponekad slabo ispuca pa opet dobije podršku i aplauz.
Opusti se braco i budi siguran da je ovo tim koji vrijedi podržati. lp
ISTINA ZA VEDRANA!
A volio bi ovo vidjet ali ne vjerujem da je dozvoljeno?fks74 je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:Pobjediti lazne mostarce 4-0 na Kosevu i ne ici na uzvratnu. Nek registruju 3-0 za njih, opet smo prosli![]()
![]()
![]()
![]()
Jel iko ikad napravio ovako nesto? Bilo gdje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao vidiš, to nisam ni skontao na prvuTamniVilajet je napisao/la:1946 bices opet prvak cest.MortemHz je napisao/la:46 bodova, 46 golova..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad kad sam se odmrznnuo, da se stogod naskraba.
Prvo, posjeta fantasticna. Puna , krcata navijacka tribina a osttatak zapada minimalno 60% nasih. To se vidjelo pri izlasku igraca Sarajeva i Tuzle, gdje njjhovi niau dobili ni aplauz, dok je ogroman dio tribinw aplaudirao.
Sto se igre tice, to je onaj recept za nasu ligu, ekstra dobra fizicka sprema uz mnogo trke, presinga i agresivnosti sa brzim otvaranjima. Sve greske Tuzle su nastale zbog naseg visokog presinga, u svakom duelu smo bili brzi i korak ispred i to je razlog njihove lose igre. Nisu oni uopste toliko losi.
Prvo cu krenuti sa Lazicem, bio sam skeptican malo s obzirom na greske neke na pripremama ali ovo jucer je bilo vrhunski, nivo iznad lige. Agresivan, jako dobro igra sa loptom, pametno. Ono sto je bitno je da se savrseno uklapaju on i nihad. Cesto se moras zagledati da vidis ko je koji. Strasno kako je dobro igrala odbrana i kako su preuzimali.
Bekic nije uopste los bio i dobae ce biti backup, bar po onome jucer. Hebibovic je odigrao dosta dobro, navikao sam da centrira u prvog protivnickog igraca i s time sam se pomirio. Kao i da uvijek izabere goru opciju. Ali je trkacki i agresijom pokrio jako dobar prostor. Mada, sticem dojam da zbog slabe defanzive Tatar se doata trosi.
Crepulja doktorski! Strasan performans. Pokrivao teren, uzimao lopte, smirivao igru, prekidao prrsinge dobrim pasovima. Stanojevic i on preorali teren, strasno! Stanojevic ja ne znam je li imao gresku i jednu danas. Tona uzetih loptti, preneesenih, pokrivanja beka, ulazak u protivnicki prostor, strasno.
Krste je arce ove ekipe a bio sam skeptican po tom pitanju...ali jucer se vidjelo koliko proatora taj covjek pravi. 20 puta je sprintom sa krila utrcao na spic i ostavio praznu stranu za beka, vrsio presing cijelu utakmicu, zabio gol, vrhunski.
Rahmanovic se igra sa protivniicima. Sjednu mu na ledja on ih nosi. Strasna tehnika, snaga. Samo da malo prije se rijesi lopte ali, prva je tekma, doci ce on sebi. Tatar je odradio strasan posao trkom i defanzivom. Napadacki je imao asist, ali preaingom i trkom je zasluzio sve pohvale, covjek je 90 min proveo u sprintu.
Napokon i Semsudin da ga uvali na proljece, rano proljece! Pri proslavi igraca, vidjelo se da je imao taj neki pritisak i kada je postigao gol, cijela ekipa je skocila na njega, ali bas vidis na njima taj osmjeh da im je drago da ga je krenulo. I pri svakom golu se vidjela ta ogromna zelja i volja, jedinstvo i sjajna atmosfera. Kapic tek treba uci u formu, halilovic je onako...
Na kraju, Kovacevic. Ko nije bio jucer, nije mogao vidjeti na tv kako je mekan teren bio. 10x su igraci pali jer zemlja se izvali. Momak je sve pokupiio sto je islo u gol. E sad onaj dio da rizikuje. Husref , dva puta kada je ispucao looyu, govori da ne ispucava vec da se otvore bekovi i vezni. Ocigledno se forsira igra po zemlji i gradjenje napada od svog gola, zato i onaa ispucavanja. Najlakse je ooaliti loptu i buti rahat. Uz to, uzasan teren je pogodovao da dva ispucavanja budu losa. Momak je sjajan golman, tj postaje. Uzivajte ljudi, dolazite na tekme, idite na gostovanja , podrzite momke, nikad bolja ekipa, ne igraci, ekipa nije igrala od rata pa ovamo.
Prvo, posjeta fantasticna. Puna , krcata navijacka tribina a osttatak zapada minimalno 60% nasih. To se vidjelo pri izlasku igraca Sarajeva i Tuzle, gdje njjhovi niau dobili ni aplauz, dok je ogroman dio tribinw aplaudirao.
Sto se igre tice, to je onaj recept za nasu ligu, ekstra dobra fizicka sprema uz mnogo trke, presinga i agresivnosti sa brzim otvaranjima. Sve greske Tuzle su nastale zbog naseg visokog presinga, u svakom duelu smo bili brzi i korak ispred i to je razlog njihove lose igre. Nisu oni uopste toliko losi.
Prvo cu krenuti sa Lazicem, bio sam skeptican malo s obzirom na greske neke na pripremama ali ovo jucer je bilo vrhunski, nivo iznad lige. Agresivan, jako dobro igra sa loptom, pametno. Ono sto je bitno je da se savrseno uklapaju on i nihad. Cesto se moras zagledati da vidis ko je koji. Strasno kako je dobro igrala odbrana i kako su preuzimali.
Bekic nije uopste los bio i dobae ce biti backup, bar po onome jucer. Hebibovic je odigrao dosta dobro, navikao sam da centrira u prvog protivnickog igraca i s time sam se pomirio. Kao i da uvijek izabere goru opciju. Ali je trkacki i agresijom pokrio jako dobar prostor. Mada, sticem dojam da zbog slabe defanzive Tatar se doata trosi.
Crepulja doktorski! Strasan performans. Pokrivao teren, uzimao lopte, smirivao igru, prekidao prrsinge dobrim pasovima. Stanojevic i on preorali teren, strasno! Stanojevic ja ne znam je li imao gresku i jednu danas. Tona uzetih loptti, preneesenih, pokrivanja beka, ulazak u protivnicki prostor, strasno.
Krste je arce ove ekipe a bio sam skeptican po tom pitanju...ali jucer se vidjelo koliko proatora taj covjek pravi. 20 puta je sprintom sa krila utrcao na spic i ostavio praznu stranu za beka, vrsio presing cijelu utakmicu, zabio gol, vrhunski.
Rahmanovic se igra sa protivniicima. Sjednu mu na ledja on ih nosi. Strasna tehnika, snaga. Samo da malo prije se rijesi lopte ali, prva je tekma, doci ce on sebi. Tatar je odradio strasan posao trkom i defanzivom. Napadacki je imao asist, ali preaingom i trkom je zasluzio sve pohvale, covjek je 90 min proveo u sprintu.
Napokon i Semsudin da ga uvali na proljece, rano proljece! Pri proslavi igraca, vidjelo se da je imao taj neki pritisak i kada je postigao gol, cijela ekipa je skocila na njega, ali bas vidis na njima taj osmjeh da im je drago da ga je krenulo. I pri svakom golu se vidjela ta ogromna zelja i volja, jedinstvo i sjajna atmosfera. Kapic tek treba uci u formu, halilovic je onako...
Na kraju, Kovacevic. Ko nije bio jucer, nije mogao vidjeti na tv kako je mekan teren bio. 10x su igraci pali jer zemlja se izvali. Momak je sve pokupiio sto je islo u gol. E sad onaj dio da rizikuje. Husref , dva puta kada je ispucao looyu, govori da ne ispucava vec da se otvore bekovi i vezni. Ocigledno se forsira igra po zemlji i gradjenje napada od svog gola, zato i onaa ispucavanja. Najlakse je ooaliti loptu i buti rahat. Uz to, uzasan teren je pogodovao da dva ispucavanja budu losa. Momak je sjajan golman, tj postaje. Uzivajte ljudi, dolazite na tekme, idite na gostovanja , podrzite momke, nikad bolja ekipa, ne igraci, ekipa nije igrala od rata pa ovamo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DiskvalifikacijaDenchi je napisao/la:A volio bi ovo vidjet ali ne vjerujem da je dozvoljeno?fks74 je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:Pobjediti lazne mostarce 4-0 na Kosevu i ne ici na uzvratnu. Nek registruju 3-0 za njih, opet smo prosli![]()
![]()
![]()
![]()
Jel iko ikad napravio ovako nesto? Bilo gdje?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas pratimo Hercegovce više nego jučerašnji duel.Lik je napisao/la:Eh da se jos danas poklopi rezultat iz Hercegovine
MortemHz je napisao/la:Jao vidiš, to nisam ni skontao na prvuTamniVilajet je napisao/la:1946 bices opet prvak cest.MortemHz je napisao/la:46 bodova, 46 golova..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Broj 19 ce nosit onaj mali iz bayerna i on ce silovat melju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.