FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 24 feb 2019, 12:00

ronaldo99 je napisao/la:Al cuj naslova na ss.ba iz sarajeva mogu mirno pratiti rez iz bijenljine, pa zar nas to uopste zanima kad je fino receno da je razlika izmedju nas i njih juce postala punoljetna :)
Potenciranje da su oni rival nama je I meni zasmetalo u tom tekstu, ocigledno mali strumfic kompleksirani pisao...ocima punim ceznje prema morzu...prizemljenje dodatno levata bi me oraspolozilo danas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2019, 12:10

ElCartel11 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Čudo da BHT prenosi utakmicu kola, to je odlično. Mitomani su na Moja TV ako se ne varam.
Kad su Hercegovci u pitanju njih prenose skoro uvijek, nekad se desi da jih preskoce ali recimo u 2 sezone minimum 2x jih prenose u ligi, dok derbi Sarajeva i Zeljeznicara nepamtim kad je bio na BHT.
Svaka njihova medjusobna utakmica ide na BHT.Dobro se sjecam unazad par godina ni jedna nije preskocena.

Hajmo Listica :bih:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 feb 2019, 12:12

Danas u ove dvije tekme nam je svakako win-win situacija, samo treba pozitivno gledati :mrgreen:

Siroki dobije Zrinjski, nasa prednost ide na +8

Hercegovci remiziraju, Zeljkan dobije Radnika, nasa prednost ide na +7, a Zeljkan i Siroki se izjednace na tabeli sto je dobro po nas da kone zavrse na 3 mjestu, tad bi Siroki nama dolazio u drugom dijelu.

Zrinjski dobije Sirokog, Zeljkan dobije Radnika, ostaje prednost +5, ali Siroki pada na to 4 mjesto.
:mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2019, 12:14

Od "pojacanja" Zrinjskog samo Curjuric i Gojkovic u konkurenciji.Samo jedan spic u rosteru danas ( Bekic).Bas tanko izgledaju ovako na papiru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 feb 2019, 12:24

AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
Ima on jos raditi I na svojoj zoni, kornerima I degaziranju lopte to je vrlo tacno, iako jest pod pritiskom bilo...ali ima dobre reflekse I dobro skida sut-lopte I drzi loptu sigurno...

Vuklis recimo ima odlican degazman lopte bas profi, ali nije bas neki sut-stoper tu je nesiguran...sto je po meni puno vaznije za kvalitet golmana...

Vlado moze nauciti I ispraviti ovo radom ali je I problem s kim radi jbg(adilovic) jer ni taj nije bas narocit golman bio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 feb 2019, 12:27

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
Ima on jos raditi I na svojoj zoni, kornerima I degaziranju lopte to je vrlo tacno, iako jest pod pritiskom bilo...ali ima dobre reflekse I dobro skida sut-lopte I drzi loptu sigurno...

Vuklis recimo ima odlican degazman lopte bas profi, ali nije bas neki sut-stoper tu je nesiguran...sto je po meni puno vaznije za kvalitet golmana...

Vlado moze nauciti I ispraviti ovo radom ali je I problem s kim radi jbg(adilovic) jer ni taj nije bas narocit golman bio...
Iz prve ruke , rekao mi je E.H. Da ce zaduko Kovacevic biti prvi golman i da se na ljetne pripreme unajmiti evropski poznati golmanski trener koji ce radit sa Kovacevicem i sa njegovim manama !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 feb 2019, 12:28

Rutinska pobjeda Širokog Brijega.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 feb 2019, 12:39

Srce ko džamija samo kad vidim Husrefa i reakcije na golove. Drago mi je da smo izvukli one u kupu. Gore je njima nego nama, kraći su u rotaciji a zaostaju 8 bodova u ligi. Za nas je win win šta god da se desi. A da se ne lažem, dupla miriše više nego ikad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 feb 2019, 12:53

Lecler je napisao/la:Alfrede Nobele

Zamjerka ti je za povratiti, zamjeraš i pljuješ golmana koji je neocijenjen i nije imao nijednu intervenciju. A da znaš da i Allison Becker koji je plaćen 65.000.000€ ponekad slabo ispuca pa opet dobije podršku i aplauz.
Opusti se braco i budi siguran da je ovo tim koji vrijedi podržati. lp
Razgraničite već jednom pljuvanje i kritiku. Gdje sam pljuvao momka? Možda što kažem da je napravio dvije-tri greške kod ispucavanja, gdje to može biti zicer za nekog jačeg protivnika. Ni ja ne dam na Vladana, i slobodno nađo postove gdje sam ga branio nakon onih grešaka u pripremnim tekmama, gdje su ga pojedini već skidali s gola. Momak je mlad, bačen je u vatru iznenada i 'preživio' je dosta teških tekmi, gdje je posao uradio i više nego dobro. Na tome mora poraditi, jer mu se i još puta dešavalo tako nešto, zato i kažem da mora na tome poraditi.
Opušten sam ja k'o na šlaufu. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2019, 13:09

Varešanović novi trener Tuzle? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2019, 13:09

miky_hz je napisao/la:Od "pojacanja" Zrinjskog samo Curjuric i Gojkovic u konkurenciji.Samo jedan spic u rosteru danas ( Bekic).Bas tanko izgledaju ovako na papiru.
To je fantastično, kako bi bilo dobro da izgube, i neriješeno bi bilo odlično.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 24 feb 2019, 13:12

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Od "pojacanja" Zrinjskog samo Curjuric i Gojkovic u konkurenciji.Samo jedan spic u rosteru danas ( Bekic).Bas tanko izgledaju ovako na papiru.
Garant ce Prljaca biti sportski direktor :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 feb 2019, 13:12

To sto si moderator ne znaci, da imas pravo dva posta u sekundi postati, dok mi ostali moramo cekati vise vremena :think: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 feb 2019, 13:13

revolt je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Garant ce Prljaca biti sportski direktor :urnebes:
Hahaha, ja ba, gdje Mirza tu je i Prljača.
Joj kad se sjetim vremena dok nas je Mirza vodio, poslije svakog lošeg rezultata odma neki izgovori, te vjetar puhao, te vlažnost visoka, te loš teren, te kartoni, povrede, loše vrijeme :urnebes: :urnebes:
Al nije čičkovo ulje loš trener
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 24 feb 2019, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2019, 13:17

ElCartel11 je napisao/la:To sto si moderator ne znaci, da imas pravo dva posta u sekundi postati, dok mi ostali moramo cekati vise vremena :think: :urnebes:
Šuti i završi mi ono ba kad mi bude trebalo. :mrgreen: :kafa:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 24 feb 2019, 13:34

Samo ne ulaziti previse u euforiju i kurcenje sta god da danas bude..a mislim da ce danas x biti na pecari..ima se gostovanje na pecari za dva kola odraditi,vjerovatno derbi na Grbavici,sa Zrinjskim duel..male utakmice pogotovo..samo pametno i skoncentrisano..ne upisivati nista dok matematika ne potvrdi..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 feb 2019, 13:42

MortemHz je napisao/la:Varešanović novi trener Tuzle? :D
Hahahah oni bas hoce da ispadnu :rol: :rol: :rol:

Petrovic bi im valjao, jer imaju ekipu "malog" mentaliteta znaci mogao bi ih srediti da igraju na kontre, a Vojo s klupe da ulazi... a totalno pogresne igrace su doveli.. :stop: niko ne selektuje dole :rol:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 feb 2019, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 feb 2019, 13:45

Danas ako hocete pogledate utakmicu da vidite igru nasih protivnika u tri od cetri naredne utakmice. Ako nemate vremena onda pogledate rezultate i vidite jel 8, 7 ili 5 bodova razlike.
Kakvo navijanje za jedne ili druge i zezanje na taj nacin, shvatice vas neko ozbiljno. Il nedo Bog da neko djete procita to i pomisli da je normalno pu pu pu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 feb 2019, 14:03

ShofaII je napisao/la:Danas ako hocete pogledate utakmicu da vidite igru nasih protivnika u tri od cetri naredne utakmice. Ako nemate vremena onda pogledate rezultate i vidite jel 8, 7 ili 5 bodova razlike.
Kakvo navijanje za jedne ili druge i zezanje na taj nacin, shvatice vas neko ozbiljno. Il nedo Bog da neko djete procita to i pomisli da je normalno pu pu pu.
Brate kako 7? :-D

Sto se tuce budjenja raje i sto Skoro kaze doci ce na kraju da se slikaju. Doci ce kad im bude ulaz djaba ili djaba samo za zene. Vidis da nam zenen uticu na posjetu :-D . Glupo mi je i ovo da djeca placaju. Sjecam se ko klinac dodjem sa starim i djaba me uvede ili mi raja dodjemo pa nas neko uvede od starijih. Nema vise toga. Usrali su sa tim kao da nam treba svaki dinar. Pusti zene i djecu djaba i eto raje svaku tekmu. Popunjenije ce biti.
Zena pita gdje cemo, a ti kazes idemo na tekmu i potrosis 7KM :-P
Doci ce raja sa rezultatima. Takvi smo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2019, 14:04

Dadox je napisao/la:Samo ne ulaziti previse u euforiju i kurcenje sta god da danas bude..a mislim da ce danas x biti na pecari..ima se gostovanje na pecari za dva kola odraditi,vjerovatno derbi na Grbavici,sa Zrinjskim duel..male utakmice pogotovo..samo pametno i skoncentrisano..ne upisivati nista dok matematika ne potvrdi..
:thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 17 gostiju.