Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2012, 19:13

M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 avg 2012, 19:15

LBJ MVP je napisao/la:M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru :roll:
Zato sto je jos avgust.

Modric ante portas.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2012, 19:18

Raul_64 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru :roll:
Zato sto je jos avgust.

Modric ante portas.
Još 17 dana,da počnemo odbrojavat?

Makar si napravio dobro poređenje. Modrićev dolazak u Madrid na kraju ne bi imao drugačiju svrhu nego Hanibalov ulazak Rim.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 avg 2012, 19:21

Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..

Sati su u pitanju,a meni ostaje naci lepog Lukicu za tebe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2012, 19:26

Raul_64 je napisao/la:Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..

Da se približimo sakupljačima željeza u prosječnoj visini? Fin marketinški potez svakako.
Čekaj prva je protiv Valencie protiv njih može branit i Adan s Carvalhom u odbrani ;)
Dani,sati,minute svejedno je biće ti teško uraditi to :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 19:31

LBJ MVP je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..

Da se približimo sakupljačima željeza u prosječnoj visini? Fin marketinški potez svakako.
Čekaj prva je protiv Valencie protiv njih može branit i Adan s Carvalhom u odbrani ;)
Dani,sati,minute svejedno je biće ti teško uraditi to :?
Sto dokazuje 2. utakmica iz prosle sezone kada je Valencia nadigrala Real :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2012, 19:36

A ja tebi je važnija igra. Ako će uzet samo jedan bod u 2 tekme nek nas opet nadigraju :mrgreen:

Nadigrali smo i mi Barcu u superkupu i kupu prošle sezone,Bayerna u polufinalu al kakva nam korist :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 19:41

Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
A Real ako je ikada nadigrao Barcu ( a nije ) to bi mogla biti samo ona zadnja tekma na Camp Nou i nijedna druga.
A Bayern je Reala nadigrao u obe utakmice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2012, 19:51

Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Jesam ja rekao da nas nisu nadigrali?
A Real ako je ikada nadigrao Barcu ( a nije ) to bi mogla biti samo ona zadnja tekma na Camp Nou i nijedna druga.
:lol:
Ti mi pričaš o realnosti i poznavanju nogometa.Ta tekma za Real nije ni među najbolje 3 za Real protiv Barce prošle sezone.Samo smo tu konačno šanse iskoristili :? Kup druga tekma razvalili ih ko Dinama na kraju 2:2 o superkupu da ne pričam.
Samo što u produžetku nisu mogli trčat. :roll:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 avg 2012, 19:55

M4kaveli je napisao/la:Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Valencija je odigrala ok, ali daleko od toga da je nadigrala Real u toj utakmici. To je bila utakmica sa dosta suteva, precki, stativa na obje strane, meni je trebalo 3+ na kladionici, sjecam se da nisam mogao da vjerujem da je zavrsilo 0-0 nakon toliko prilika, pogotovo zbog toga sto je Real prije toga imao seriju od godinu dana u kojoj je u svakoj utakmici postizao bar gol ako se ne varam (ili nije odigrao ni jednu utakmicu 0-0).

Real jeste nadigrao Barcelonu u par navrata u "moru utakmica" u zadnje vrijeme. Najveca dominacija je bila u revansu Superkupa prosle godine kada je zavrsilo 2-2 koliko se sjecam. Sto se tice zadnjeg El Clasica tu i nije Real odigrao nesto specijalno, osim sto je rezultat bio povoljan po nas.

Slazem se da nam je Bayern odrzao lekciju u obje utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 20:01

ek0 je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Valencija je odigrala ok, ali daleko od toga da je nadigrala Real u toj utakmici. To je bila utakmica sa dosta suteva, precki, stativa na obje strane, meni je trebalo 3+ na kladionici, sjecam se da nisam mogao da vjerujem da je zavrsilo 0-0 nakon toliko prilika, pogotovo zbog toga sto je Real prije toga imao seriju od godinu dana u kojoj je u svakoj utakmici postizao bar gol ako se ne varam (ili nije odigrao ni jednu utakmicu 0-0).

Real jeste nadigrao Barcelonu u par navrata u "moru utakmica" u zadnje vrijeme. Najveca dominacija je bila u revansu Superkupa prosle godine kada je zavrsilo 2-2 koliko se sjecam. Sto se tice zadnjeg El Clasica tu i nije Real odigrao nesto specijalno, osim sto je rezultat bio povoljan po nas.

Slazem se da nam je Bayern odrzao lekciju u obje utakmice.
Koliko se sjecam Barca je tu povela 2:0, malo se igraci opustili i Real bio bolji zadnjih 15-tak minuta ?
Eo nek me neko demantuje ako nije bilo tako. Volio bi neki realniji forumas.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 avg 2012, 20:06

M4kaveli je napisao/la: Koliko se sjecam Barca je tu povela 2:0, malo se igraci opustili i Real bio bolji zadnjih 15-tak minuta ?
Eo nek me neko demantuje ako nije bilo tako. Volio bi neki realniji forumas.
Evo pogledaj hajlajtse pa se podsjeti. Real je mogao voditi vec sa 3-0 u prvih deset minuta dok Barcelona nije imala tri postene prilike u/na utakmici. I oni golovi su vise pali iznenada, Real napada, stvara prilike a ovamo je Alves "pljune" iz outa i udje.

[youtube][/youtube]

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 20:33

Eto nek je Real i bio bolji ovu tekmu, al ja stvarno ne znam ko je kriv Higuainu pa fula ko neki amater.
A necemo ni govoriti koliko je Barca puta nadigrala Real.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 avg 2012, 21:22

De prestanite citirati ovog flopa, dosadio čovek više, stalno iste priče. Čovek puca na temi Real kako je Barcelona bolja i očekuje da to neko potvrdi, poludio lik. Treba mu zabraniti na ovu temu da dolazi sa svojim nebulozama...

nanek

Post Postao/la nanek » 14 avg 2012, 21:58

http://www.marca.com/debate/2012/08/260 ... s2606.html" onclick="window.open(this.href);return false;

GLASAJ

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 14 avg 2012, 21:59

Valencia zadnji put nije primila na SB, ocekujem da se niz nastavi 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 avg 2012, 02:54

to apsolutno nije nemoguce...prvo, sto je Valencia jaca nego prethodne sezone, drugo, sto ce real imati vise umornih igraca koji ce igrat international friendlies....trece, Emery vise nije trener, i mislim da cemo imat skroz drukciji, pozitivniji pristup igri, posebno protiv velikih klubova...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 avg 2012, 03:55

Prvo, cestitke a otpustanju zalizanog :mrgreen: . Obradovala me je ova vijest, slabo pratim desavanja:-) . A sto se tice utakmice, zaboravljate Higuaina I njegovu pozitivnu proslost sa vama:-) , a ionako je onaj remi bio posebna prica, prvenstveno zbog pritiska. Dobijamo ovu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2012, 11:44

Hoćel' ovo Benzema u zatvor? :mrgreen:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 avg 2012, 12:56

Sahin hoce u Arsenal dok Murina insistira na tome da ga posalju u Liverpool.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []