ja se nadam da ce odabrati liverpool. kako god trebali bi uskoro saznati gdje ce jer ova saga se blizi kraju.tyler durden je napisao/la:neurofunk je napisao/la:E momcovi može mi neko odgovoriti koliko je pouzdan ovaj list AS ? Jbg ja se ne razumijem u španske novinare i ne znam ko baljezga a ko je ozbiljan![]()
Evo da ne bude spam, izgleda da ćemo vam uzeti Sahina
Pa et , ak se pise o necem u ASu, sigurno ima nesto tu. E sad sta![]()
Ma Sahin ce il Lpool il Arsenal
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Imali sta uvezi Modriča o je opet bila patka.. 
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Gluposti. Ako iko bude dolazio, doci ce Modric i to je to.Scof1eld je napisao/la:Kakva je ovo prica za Dembelea
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zato sto je jos avgust.LBJ MVP je napisao/la:M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru
Modric ante portas.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Još 17 dana,da počnemo odbrojavat?Raul_64 je napisao/la:Zato sto je jos avgust.LBJ MVP je napisao/la:M4kaveli,Amire,Darko i ostali zašto je u mene Arbeloa još na avataru
Modric ante portas.
Makar si napravio dobro poređenje. Modrićev dolazak u Madrid na kraju ne bi imao drugačiju svrhu nego Hanibalov ulazak Rim.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..
Sati su u pitanju,a meni ostaje naci lepog Lukicu za tebe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da se približimo sakupljačima željeza u prosječnoj visini? Fin marketinški potez svakako.Raul_64 je napisao/la:Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..
Čekaj prva je protiv Valencie protiv njih može branit i Adan s Carvalhom u odbrani
Dani,sati,minute svejedno je biće ti teško uraditi to
Sto dokazuje 2. utakmica iz prosle sezone kada je Valencia nadigrala RealLBJ MVP je napisao/la:Da se približimo sakupljačima željeza u prosječnoj visini? Fin marketinški potez svakako.Raul_64 je napisao/la:Modric se spusta helikopterom na novi kamp za prvu utakmicu..
Čekaj prva je protiv Valencie protiv njih može branit i Adan s Carvalhom u odbrani![]()
Dani,sati,minute svejedno je biće ti teško uraditi to
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A ja tebi je važnija igra. Ako će uzet samo jedan bod u 2 tekme nek nas opet nadigraju
Nadigrali smo i mi Barcu u superkupu i kupu prošle sezone,Bayerna u polufinalu al kakva nam korist
Nadigrali smo i mi Barcu u superkupu i kupu prošle sezone,Bayerna u polufinalu al kakva nam korist
Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
A Real ako je ikada nadigrao Barcu ( a nije ) to bi mogla biti samo ona zadnja tekma na Camp Nou i nijedna druga.
A Bayern je Reala nadigrao u obe utakmice.
A Real ako je ikada nadigrao Barcu ( a nije ) to bi mogla biti samo ona zadnja tekma na Camp Nou i nijedna druga.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jesam ja rekao da nas nisu nadigrali?Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Ti mi pričaš o realnosti i poznavanju nogometa.Ta tekma za Real nije ni među najbolje 3 za Real protiv Barce prošle sezone.Samo smo tu konačno šanse iskoristili
Samo što u produžetku nisu mogli trčat.A Bayern je Reala nadigrao u obe utakmice.
Valencija je odigrala ok, ali daleko od toga da je nadigrala Real u toj utakmici. To je bila utakmica sa dosta suteva, precki, stativa na obje strane, meni je trebalo 3+ na kladionici, sjecam se da nisam mogao da vjerujem da je zavrsilo 0-0 nakon toliko prilika, pogotovo zbog toga sto je Real prije toga imao seriju od godinu dana u kojoj je u svakoj utakmici postizao bar gol ako se ne varam (ili nije odigrao ni jednu utakmicu 0-0).M4kaveli je napisao/la:Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Real jeste nadigrao Barcelonu u par navrata u "moru utakmica" u zadnje vrijeme. Najveca dominacija je bila u revansu Superkupa prosle godine kada je zavrsilo 2-2 koliko se sjecam. Sto se tice zadnjeg El Clasica tu i nije Real odigrao nesto specijalno, osim sto je rezultat bio povoljan po nas.
Slazem se da nam je Bayern odrzao lekciju u obje utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Koliko se sjecam Barca je tu povela 2:0, malo se igraci opustili i Real bio bolji zadnjih 15-tak minuta ?ek0 je napisao/la:Valencija je odigrala ok, ali daleko od toga da je nadigrala Real u toj utakmici. To je bila utakmica sa dosta suteva, precki, stativa na obje strane, meni je trebalo 3+ na kladionici, sjecam se da nisam mogao da vjerujem da je zavrsilo 0-0 nakon toliko prilika, pogotovo zbog toga sto je Real prije toga imao seriju od godinu dana u kojoj je u svakoj utakmici postizao bar gol ako se ne varam (ili nije odigrao ni jednu utakmicu 0-0).M4kaveli je napisao/la:Pa svaki malo realniji forumas ce ti reci da je Valencia nadigrala Real prosle sezone.
Real jeste nadigrao Barcelonu u par navrata u "moru utakmica" u zadnje vrijeme. Najveca dominacija je bila u revansu Superkupa prosle godine kada je zavrsilo 2-2 koliko se sjecam. Sto se tice zadnjeg El Clasica tu i nije Real odigrao nesto specijalno, osim sto je rezultat bio povoljan po nas.
Slazem se da nam je Bayern odrzao lekciju u obje utakmice.
Eo nek me neko demantuje ako nije bilo tako. Volio bi neki realniji forumas.
Evo pogledaj hajlajtse pa se podsjeti. Real je mogao voditi vec sa 3-0 u prvih deset minuta dok Barcelona nije imala tri postene prilike u/na utakmici. I oni golovi su vise pali iznenada, Real napada, stvara prilike a ovamo je Alves "pljune" iz outa i udje.M4kaveli je napisao/la: Koliko se sjecam Barca je tu povela 2:0, malo se igraci opustili i Real bio bolji zadnjih 15-tak minuta ?
Eo nek me neko demantuje ako nije bilo tako. Volio bi neki realniji forumas.
[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Eto nek je Real i bio bolji ovu tekmu, al ja stvarno ne znam ko je kriv Higuainu pa fula ko neki amater.
A necemo ni govoriti koliko je Barca puta nadigrala Real.
A necemo ni govoriti koliko je Barca puta nadigrala Real.
- anonymousHD
- Kontakt:
De prestanite citirati ovog flopa, dosadio čovek više, stalno iste priče. Čovek puca na temi Real kako je Barcelona bolja i očekuje da to neko potvrdi, poludio lik. Treba mu zabraniti na ovu temu da dolazi sa svojim nebulozama...
-
nanek
http://www.marca.com/debate/2012/08/260 ... s2606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GLASAJ
GLASAJ
Valencia zadnji put nije primila na SB, ocekujem da se niz nastavi 
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.