Ovdje mozemo naci odgovore,kako klub treba da postane i ostane jak na duzi period . mislim da nesto slicno pokusava uprava sa Emirom Hadzicem( od njega su krenuli pravi pristupi). Akademija dosla do izrazaja , 20.12. uslovljen i produzio Rahman , Adukor nazalost misli da ima bolje). Kaze ovaj Terzic da se u februaru pripremaju za Evropu 2019/20 . Da klub osnovu finansiranja vidi u Evropi i prodaji igraca , ali ne po svaku cijenu . Odbili milionsku ponudu , jer im treba . Budzet im 25 millE, stalno u kreditima ,ali ne prodaju po svaku cijenu. Imaju razlicit pristup od nas ,nas koji smo tek na pocetku neceg velikog aBd . Intersantan intervju .Uciti od boljih u ovom trenutku.MortemHz je napisao/la:Već je izvjestan period ovako što se tiče cijena.Laznjak je napisao/la:Gledam ovo za karte i malo me vrijedja 8 istok vazda bio 7 sad fol 8 i 10 zapad. Nema logike. Drugo kad vidim ovo 2km za djecu muka mi. Treba da privuku raju a ne obrnuto. Marka nam ko tepsija.
Drugo, nesto kontam danas, uzmemo duplu i sve to, dodju dobre ponude. Hoce li rasporodat sve sto valja ili ce odbiti i nastavit naprijed sa izgradnjdom ekipe i da uzmu bar jos jednu titulu? Samo da ne prodamo sve pa opet cekamo 3, 4, 5 godina za novu. Da se to desi svi bi bili bivsi i ispljuvani. Molim Boga da ostave kostur, i dovedu pojacanja, a ne losije od ovog sto imamo.
Ovo za djecu je novina od prošle godine ako se ne varam.
Mi nismo u mogućnosti da zadržimo ekipu jer mi tako preživljavamo, ne možemo kupovati igrače. Već sad se naziru igrači koji će otići/biti prodani. Nit mi možemo parirati takvim klubovima što se tiče uslova nit bilo šta drugo tako da će biti jako teško zadržati igrače, pogotovo mlade i ove momke što nam drže ekipu (Rahmanović, Tatar). Jjebi ga, hoću da ti kažem istinu kakva jeste. Nije nemoguće to uraditi a i sad imamo jake ugovore sa većinom igrača ali ne treba biti kivan na upravu ako neki bolji igrač ode, treba naći što bolju zamjenu u roku da se možemo pripremiti. Računaj već da ti je ubjedljivo najskuplji igrač otišao u Kortrijk i da ga nećeš moći koristiti za europska takmičenja, Adukor isto tako koji bio prva postava.
[/quote]