domineysn je napisao/la:Spammer come back.
aj promeni avatar ,boga ti
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
domineysn je napisao/la:Spammer come back.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sutra je 11. maj, neko je govorio da je neki naučnik govorio da će biti neki zemljotres u Italiji, a spomenuli su to i u vijestima u 7.....
@robovi88....sto si me ovo blokirooo jeßo ga ti.....nemogu ti pp poslat....robovi88 je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sutra je 11. maj, neko je govorio da je neki naučnik govorio da će biti neki zemljotres u Italiji, a spomenuli su to i u vijestima u 7.....
![]()
![]()
![]()
Da mi neće nešto bit Zlatanu, da idem jbt majku odgovornima
Sto ne bi mogla??Unica_Liverpool_ je napisao/la:Mislim da se njemu ne može privatna poruka poslati, mislim barem prije nije moglo.....
Joj kako je dobra ta GinaLudLo 4 je napisao/la:Mnogo hvala
Jimmy from the hood je napisao/la:Joj kako je dobra ta GinaLudLo 4 je napisao/la:Mnogo hvala
Napunio bih je k'o Mozzart kajdanku .
Bolje, " Podero' bi je ko Mozzart kajdanku "Megamon je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Joj kako je dobra ta GinaLudLo 4 je napisao/la:Mnogo hvala
Napunio bih je k'o Mozzart kajdanku .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarajlija89 je napisao/la:Ja bih to po kratkom postupku sve..pa da vidimo onda ko ce...formance je napisao/la:Ja poganog vakta u p***u materinu ! Ne mogu da shvatim da neko nekoga može zbosti, nikako mi to ne ide u glavu. Gdje je nestao onaj mangupski mentalitet, hoćemo se pobiti, hoćemo, ubit ćemo Boga jedan u drugom i onda svak na svoju stranu, čist račun duga ljubav. Danas se to očigledno pokazuje po broju izbodenih žrtava. FUJ ! Prije rata su se samo boli po selima, rijetko je bilo slučajeva da se u gradu završavaju problemi na taj način, raja je bila više gradska, a iz ovih primjera se vidi ko nama danas hoda gradom. Klasična seljadija i papci. Jadno Bogami jadno ! Država bez zakona pa se može. Eh . .
Nikakva resocijalizacija i slicni programi, ovdje ne vrijede...
Lijepi serijat...![]()
Nisu to samo papci, nego svi su takvi...na kraju, ja ne razumijem ljude koji traze belaj i slicno...kome to treba.
No Žuna ? No Party !adis.p je napisao/la:Ubacen si....navece bude dernek, boli glavaa..![]()
![]()
![]()
Taman doci ces nam k'o go go plesacicarobovi88 je napisao/la:No Žuna ? No Party !adis.p je napisao/la:Ubacen si....navece bude dernek, boli glavaa..![]()
![]()
![]()
![]()
Sad sam se sjetio, ona je slična ovoj mojoj bivšojLudLo 4 je napisao/la:Jest se raja nalozila![]()
Sad cu probati jel moze to tvoje,nadam se da cete mi biti zahvalni![]()
![]()
gde si reds?reds je napisao/la:@LudLo 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.