Evo jedan ticket za danas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Odes na kladjenje uzivo,imas popis meceva,otvoris mec koji zelis,i pritisnes sta zelis da odigras,i onda samo ides upis listica.kelner je napisao/la:kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Prvi gol Fredericia 4.95 na 2 km dobitak 9.90
Prvo poluvrijeme dobija Fredericia 4.95 na 2 km 9.90
Pobjeda Fredericia 4.80 na 3 km 14.4 km
Kod mene pise nesto plugins,nema one ponude.Ima nesto u sredini ko sklapalica nacrtano???harry_90 je napisao/la:Odes na kladjenje uzivo,imas popis meceva,otvoris mec koji zelis,i pritisnes sta zelis da odigras,i onda samo ides upis listica.kelner je napisao/la:kako ide ovo live kladjenje???harry_90 je napisao/la:Kad ce izbacit kvote za ovaj prvi mec Aarhus - Fredericia ? Jel se ceka pocetak meca,ili puste 2-3 minuta prije pocetka meca ?
EDIT: Prvi gol Fredericia 4.95 na 2 km dobitak 9.90
Prvo poluvrijeme dobija Fredericia 4.95 na 2 km 9.90
Pobjeda Fredericia 4.80 na 3 km 14.4 km
EDIT: Odmah sam pao,odo napolje pit kafu,bem ti ovo
Moras imati 5 pogodjenih prije togaSanchez_8 je napisao/la:E ljudi sto sad nema prijeveremene isplate na premieru , juce cekao samo celzi i nisu mi ponidili prijeveremenu isplatu , jel ima mozda neki odredjeni broj parva koji moras imati na listicu pa da bi mogao uzeti tu prijevremenu isplatu ?
Mislim da je minimalno 5 parova....Sanchez_8 je napisao/la:E ljudi sto sad nema prijeveremene isplate na premieru , juce cekao samo celzi i nisu mi ponidili prijeveremenu isplatu , jel ima mozda neki odredjeni broj parva koji moras imati na listicu pa da bi mogao uzeti tu prijevremenu isplatu ?
schmecker je napisao/la:Bravoo Melzer

Samo jos da tie break uzmeSanchez_8 je napisao/la:schmecker je napisao/la:Bravoo Melzer
Vraca brejk
harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nadam se da si me poslusao za live kladjenje da Nordsyaelland daje gol,ja sam uzeo pare,jesi ti ?
Vracam se polako sa dna u koji sam upao zbog Fredericie.
Sanchez_8 je napisao/la:Hajde slavija molim teeee![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.