FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlican rezultat 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
No sikiriki ba.paulus je napisao/la:Zanosio je za madjare citavu tekmumma_hz je napisao/la:Nas bolan pitar s dna kace,bio u nasoj podgrupi FGR prije 10 godinapaulus je napisao/la:kO BI VOLIO SLJAGU PUKNUT KOMENTATORU . GARANT ZA SELJU NAVIJA
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Opet se pokazalo da je Husref najveci problem Sarajeva.
Velkoski danas najgori užasan od prve minute. Fuj!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zrinjski uzasan a mi s ovakvom igrom (jos gori od njih) im ostavljamo sanse u revansu....
neshvatljivo
hebibovic
bekic
halilovic
zivim za dan kad ce otic.
neshvatljivo
hebibovic
bekic
halilovic
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
ohrndano poprilično bez malaca,nisu mogli hodati ali eto pobjedi se ne gleda u zube,glavu na panj mogu staviti da bi im sa handzetom,resićem i salčinom dvicu stavili,rijetko ko u evropi stavlja prvu ekipu kada se igra ovaj sniješni kup ali et',a ovo što je halil u bilo kojoj opciji umjesto resića je za psihijatrije realno
VVVBK
VVVBK
Od početka lige Zrinjski ima samo dvije pobjede na Koševu. Toliko o njima.Dadox je napisao/la:Mene najviše brine da ce oni proraditi na kosevu u ligaskoj tekmi kad bude najvažnije jer nesto mi puno da ih se dobije 4-5 u nizu na kosevu. Ali eto hajd vidjet Ce se sve..
Ne znam cim se rokno prije prenosa al je lik I siroki spominjao u nasoj utakmici, od 2 tima ti 3ci navedesmma_hz je napisao/la:Nas bolan pitar s dna kace,bio u nasoj podgrupi FGR prije 10 godinapaulus je napisao/la:kO BI VOLIO SLJAGU PUKNUT KOMENTATORU . GARANT ZA SELJU NAVIJA
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ocekuje nas prolaz dalje i kad bi im opet poklonili penal.ledesma je napisao/la:Ma rezultat je uzasan, znajuci sta nas dole ocekujeBordoSarajevo je napisao/la:Odlican rezultat, odlican. Igra jest malo ispod nivoa al opet sam prezadovoljan, idemo ako Bog da u polufinale.
Proljeće krenulo savršeno, dvije pobjede bez primljenog gola, prednost povećana plus smo na dobrom putu da odemo u polufinale. A igra će bit bolja iz kola u kolo.
Dupla!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
FrancescoTotti je napisao/la:zrinjski uzasan a mi s ovakvom igrom (jos gori od njih) im ostavljamo sanse u revansu....
neshvatljivo
hebibovic
bekic
halilovic
A sto je najgore to su miljenici Husa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbg, mogli smo dati jos jedan, mogli su i oni. Nije los rezultat. Dole dati go i prolazimo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo onaj Gojković im je panjčina
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I Husref ima svojih bubica, al eto dok se pobjedjuje nemamo pravo ista da mu prigovorimo!Denchi je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:zrinjski uzasan a mi s ovakvom igrom (jos gori od njih) im ostavljamo sanse u revansu....
neshvatljivo
hebibovic
bekic
halilovic
zivim za dan kad ce otic.![]()
AMIN
A sto je najgore to su miljenici Husa
zrinjski panj do panja. yebeni bekric im glavni igrac.. da se nismo povukli nit bi nam oni stvarali sanse nit bi zavrsilo samo s jednim golom u njihovoj mrezi, al eto..
Al da hebibovic il bekic imaju prednost ispred Sabanovica koji je boing777 za njih... to mi ne ide u glavu nikako.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Svi u Evropi u važnijim utakmicama stavljaju prvi tim da igra jer svi igraju za titulu. Imaš sad u Španiji el clasico gdje se igra bez imalo poštede, igrači igraju svako 3 dana liga, kup, liga prvaka.nukleusmember je napisao/la:ohrndano poprilično bez malaca,nisu mogli hodati ali eto pobjedi se ne gleda u zube,glavu na panj mogu staviti da bi im sa handzetom,resićem i salčinom dvicu stavili,rijetko ko u evropi stavlja prvu ekipu kada se igra ovaj sniješni kup ali et',a ovo što je halil u bilo kojoj opciji umjesto resića je za psihijatrije realno
VVVBK
I jakovljevic panj, I kadusic I drina panjina, bekric nesto na silu ali nista opet, filipovic tuta, pa onaj stakleni spic...BordoSarajevo je napisao/la:Samo onaj Gojković im je panjčina
Smijesno ko nas je zadrzo na 1 golu samo ali hajd...
- f0rest1946
- Kontakt:
Odlican rezultat bravo momci
Lazic strasan, kakva stopercina covjece.
Lazic strasan, kakva stopercina covjece.
Wtf borac vodi hahahaha
Ma ne znam sta pojedinci ocekuju. Bolje nije moglo poceti.BordoSarajevo je napisao/la:
Ocekuje nas prolaz dalje i kad bi im opet poklonili penal.
Proljeće krenulo savršeno, dvije pobjede bez primljenog gola, prednost povećana plus smo na dobrom putu da odemo u polufinale. A igra će bit bolja iz kola u kolo.
Dupla!!!
Evo Borac povede u Sirokom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da hoće Borac proć, ostali bi samo mi i niželigaši, prošetali bi se do trofeja kupa što znači dupla 
FK Sarajevo