Zar je tako los XDsajo10 je napisao/la:Ne. Ako dostigne vrh karijere Ismara Gorcica nek se udara nogom u guzicu.grgr je napisao/la:Dal ce ista biti od nermana ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Evo citam Davis Cup BiH protiv Turske igra u Bihacu ?? Zna li neko sta o tome ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa to je sve sto se zna 100% se igra u Bihacu,i vjerojatno na zemljanoj podlozi.I da se igra u julu inace nekih drugih informacija nemaLloriS je napisao/la:Evo citam Davis Cup BiH protiv Turske igra u Bihacu ?? Zna li neko sta o tome ??
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Gdje na zemljanoj, nece valjda na SRC Stens ?? Nema tamo kapacitet 200 mjesta, jedino luke ?Bihac96 je napisao/la:Pa to je sve sto se zna 100% se igra u Bihacu,i vjerojatno na zemljanoj podlozi.I da se igra u julu inace nekih drugih informacija nemaLloriS je napisao/la:Evo citam Davis Cup BiH protiv Turske igra u Bihacu ?? Zna li neko sta o tome ??
Diskutovali smo o tome neki dan.Vjerojatno ce se improvizovati nesto,da se naprave montazne tribine a ona je tribina na stensu sasvim dovoljna da se uz nju postave montazne tribine.To se danas vecinom radi da velike zemlje u Davis cupu postave montazne tribine.Cak nije iskljuceno da se igra i kod hotela Sedre i tamo su tereni dobri.I svakako ne mozes Ilhana slati na tvrdu podlogu jer bi tesko imali imali sansi,a i znamo koja je Damiru najjaca podloga.LloriS je napisao/la:Gdje na zemljanoj, nece valjda na SRC Stens ?? Nema tamo kapacitet 200 mjesta, jedino luke ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno će biti montažne tribine.
I u Mostaru ne bi bilo loše, prošli put je bilo ekstra.
I u Mostaru ne bi bilo loše, prošli put je bilo ekstra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro je ovo sto ce se igrati u Bihacu,opcenito za popularizaciju sporta jer sigurno je da ce tribine biti pune. Krajisnici su poznati po gostoprimstvu i ljubaznosti i velikom patriotizmu tako da mislim da ce ovo proci kako treba. Sarajevo a polako i Zenica vec su se zasitili velikih sportskih dogadjaja,sto je i normalno,treba dati sansu i drugima.I Banja Luka je BiH..
FK Sarajevo !
Ako moze neko da mi zalijepi link od one ruske stranice gdje smo gledali tenis, bila mi snimljena i jucer ccleaner sve izbrisao, sad ne mogu da se sjetim kako ide, a treba mi
Hvala unaprijed!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo: http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufikobe24 je napisao/la:Ako moze neko da mi zalijepi link od one ruske stranice gdje smo gledali tenis, bila mi snimljena i jucer ccleaner sve izbrisao, sad ne mogu da se sjetim kako ide, a treba miHvala unaprijed!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako Bog da , ako prođemo Tursku , kojeg je datuma utakmica protiv Litvanije/Južne Afrike?
"We need to suffer. And we need to fight."
16 do 18 septembraCaptain4 je napisao/la:Ako Bog da , ako prođemo Tursku , kojeg je datuma utakmica protiv Litvanije/Južne Afrike?
Aha ahaLloriS je napisao/la:16 do 18 septembraCaptain4 je napisao/la:Ako Bog da , ako prođemo Tursku , kojeg je datuma utakmica protiv Litvanije/Južne Afrike?
Hvala!
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa sto se tice Ismara on je imao okej karijeru, koliko mu je trebalo. Igrao nekoliko fjucers finala a potom mnogo dubl finala gdje je i osvojio dosta njih sa Brkicem, Dzumhurom itd. A kao najbolji bio je oko 400 i nekog mjesta. Zato kazem ako i ovaj dogura dotle neka bude sretan. Nije on (Nerman) od jucer poceo igrati profi. tenis a do sada je najbolje rangiran oko 700 i nekog mjesta. Gubi redovno/cesto od igraca +600-700 na ATP listi. Mislim sta ocekivati od takvog igraca onda...? On igra koliko mu treba a potom ima i neke sponzore jer znam da je se vrtio po Klixu. Bog sami zna otkud i kako, al eto.grgr je napisao/la:Zar je tako los XDsajo10 je napisao/la:Ne. Ako dostigne vrh karijere Ismara Gorcica nek se udara nogom u guzicu.grgr je napisao/la:Dal ce ista biti od nermana ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A što je najžalosnije zna igrati tenis. Imao je sve predispozicije da bude dobar teniser ali očigledno se nikad nije 100% posvetio tenisu. Šteta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ema u cetvrtfinalu.
Dzumhur ce biti i na sport klubu evo sad su najavili.
Dzumhur ce biti i na sport klubu evo sad su najavili.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Damir na RTRS-u 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo das ne bude i sad da kamere rade samo za žene 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ismar je vjerovatno jedan od najzaslužnijih za Damirovu karijeru, bilo je bitno da ima jakog sparing partnera
200-300 gledalaca sasvim dovoljno, nije ni u Sarajevu više bilo
Ako mislis na Davis Cup to sa brojem gledalaca u Bihacu vjeruj da koliki god kapacitet bude bice ispunjeno garantujem tishminka je napisao/la:Ismar je vjerovatno jedan od najzaslužnijih za Damirovu karijeru, bilo je bitno da ima jakog sparing partnera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.