Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jedva cekam duel na treningu Pepe - Modric!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@D10S pa ako Modrič dodje u Madrid, Grenero nece odigrati ni minute.
Pod hitno promijeni avatar
Pod hitno promijeni avatar
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Kako ?D10S je napisao/la:Eto ti znas da ce on sjedit na klupi. Igramo protiv Bayerna dvije utakmice, i u te dvije utakmice nemamo igraca koji se na centru moze okrenuti s loptom i prenijeti je na protivnicku polovinu. Dalje, zasto Modric ne bi mogao igrati protiv slabijih protivnika na Bernabeuu umjesto Khedire? Ko garantuje da ce Ozil cijelu godinu biti u formi? Ko garantuje da nece biti ozljeda Khedire, Xabija i Ozila? Modric moze dobro odigrati na svakoj poziciji u veznom redu, a klupa je naravno neizostavan dio u Realu, osim ako se ne zoves Cristiano Ronaldo, ona njemu nece smetati.nanek je napisao/la: A svakako ce sjedit na klupi djaba je i on zapeo i borio se lavovski da dodje u Real.
Imat ce Modric sigurnu minutazu od 30 utakmica, a odigrat ce ih sigurno vise. Nije Mou budala da baca 30 miliona na igraca koji ce sjediti na klupi.
Jedva cekam da dodje.
Zar Real nema najbolje veznjake .. sad odjednom lopte ne znaju prenijeti
Jel se to okrenula prica ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Modricev dolazak nece umanjiti moje simpatije prema Graneru. Djaba sveDonVito je napisao/la:@D10S pa ako Modrič dodje u Madrid, Grenero nece odigrati ni minute, promijeni avatar
I daj vise, prestani pisati ModriČ, nije Janez
Koji si ti bukvalac. Pa ako imamo dva neokretna igraca na zadnjem veznom to ne znaci da su karine. Isto da ja ka'em da Barca nije imala dobrog veznjaka da opali sa 20 metara protiv Celzija. Modric je itekako potreban ovom timu.M4kaveli je napisao/la: Kako ?
Zar Real nema najbolje veznjake .. sad odjednom lopte ne znaju prenijeti![]()
Jel se to okrenula prica ili .. ?
Ozil nije igrao zadnjeg veznog. Xabi i Khedira su tromi i spori.
I ne izvrci mi rijeci.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Eto, opet kazes da Xabi ne zna iznijeti loptu.
Naravno da je Modric u tom segmentu bolji al da Alonso ne zna prema naprijed ..
U Barci ne treba niko imat bombu kada se ljudi jednostavno usetaju u gol
Naravno da je Modric u tom segmentu bolji al da Alonso ne zna prema naprijed ..
U Barci ne treba niko imat bombu kada se ljudi jednostavno usetaju u gol
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne vrijedi yebiga...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Zato i jesu u nekom trećem reduXabi i Khedira su tromi i spori.
Evo citam Mou otjerao Sahina, a prošle godine pisali se kako je Sahin novi Xavi o sta već ?
Dali su mu pravo puno sanše, sva sreća pa Ozil i Di Maria nisu imali povreda pa su jos u Madridu inače
- frankqqqqq
- Kontakt:
Xabi nije WC?!! DonVito, de se kani ti fudbala, očito da pojma nemaš o nekim stvarima.
-
nanek
Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosiD10S je napisao/la:Ne vrijedi yebiga...
Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala samo ce Khediru i Ozila gusit.A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah. A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu. Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili ?
Dok je bio u LFC bio je nema sumnjefrankqqqqq je napisao/la:Xabi nije WC?!! DonVito, de se kani ti fudbala, očito da pojma nemaš o nekim stvarima.
Pij ti cašu Coca Cole 24h pa ceš vidjeti nakon 20h jeli ista, tako i Xabi jednostavno je isklapio više nije wc igrač.
Golmani su kao vino, dok igrači su poput Coca Cole.
- tyler durden
- Kontakt:
Upravo si se posrao po svemu sto si rekao u ovom postunanek je napisao/la:Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosiD10S je napisao/la:Ne vrijedi yebiga...A ovaj ne moze Iniesti vodu donosit.
Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala samo ce Khediru i Ozila gusit.A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah. A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu. Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili ?
Zato si ti Karanka ili Mourinho ,znas ko je za Reala ko nije bolje od njih dvojice
Jedno je samo prenijeti loptu i okrenuti se (dva razlicita pojma znaci). A potpuno druga stvar je okrenuti se i prenijeti loptu. Ono, mi koji smo gledali utakmicu sa Bayernom smo to zakljucili. Necu ja reci da je Modric bolji igrac od Xabija, nedaj boze, ali njih dvojica bi se odlicno nadopunjavali.nanek je napisao/la: Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosiA ovaj ne moze Iniesti vodu donosit.
Koja ba vecina? Otidji na kakav Realov navijacki forum, sajt bilo sta pa pogledaj misljenje vecine.Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala
samo ce Khediru i Ozila gusit.
Zasto uopce postavljas neke glupe teze koje nemaju nikakvog korijena, uporista ili bilo cega. Jesam li ja u bilo kojem postu na ovom forumu to ikada potencirao? Nisam. Nemoj tako ti svega vise lupati u prazno.A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah.
S kim ja raspravljam... Pa ako sam rekao da moze igrati sve pozicije u veznom redu, nisam rekao da je na svakoj od njih bolji od njegovih konkurenata kojima je to prirodna pozicija.A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu.
Pa ono. Logicki malo prokontas i zakljucis. Ne trebas biti Mourinhov obiteljski prijatelj da bi zakljucio nesto sto je potpuno logicno. Zasto bi dao 30 miliona za tamo nekog igraca koji ce sjediti na klupi? Zar nije logicnije da ce isti igrac koji posjeduje vrsne kvalitete igrati u onim okolnostima koje sam ja gore nabrojao ili ce samo kako si ti rekao bez ikakvog potkrijepljenja sjediti na klupi?Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili
Jelde da je promijenio pricu @nanek ? 
Kako vjetar puše...
-
nanek
Ma mjenja misljenja ko mi carape al svi zajedno na forumuM4kaveli je napisao/la:Jelde da je promijenio pricu @nanek ?
Ovog drugog nemam potrebe da citiram jer nije shvatio poentu
E svasta. A dobro. Sezona pocinje sljedeci tjedan, imamo manje od godinu dana da se uvjerimo ko ce biti u pravu. Ili ti koji tvrdis da ce Modric grijati klupu ili ja koji mislim da ce imati pristojnu minutazu.
- maximusdecimus
- Kontakt:
sad si mu ga zabio do balčakatyler durden je napisao/la: Upravo si se posrao po svemu sto si rekao u ovom postu![]()
Zato si ti Karanka ili Mourinho ,znas ko je za Reala ko nije bolje od njih dvojice
-
nanek
Imat ce minutazu slazem se.Al ko granero
e ako je to tebi pristojno onda ti nisi dobar.PLUS on nije igrac za reala to je moje misljenje a ti sto imas potrebu da me citiras i pametujes za to nemam odgovor!
Ti mislis da on nije igrac za Reala, to medjutim nista nece promijeniti ni kod koga. 'ta ces, Mou budala misli da je Luka igrac za Reala, a ti mislis da nije. Nemoj se uvrijediti, ali mislim da je Mou za transfere relevantniji od tebe. Ako ti ne mislis da nije, dobro.nanek je napisao/la:Imat ce minutazu slazem se.Al ko graneroe ako je to tebi pristojno onda ti nisi dobar.PLUS on nije igrac za reala to je moje misljenje a ti sto imas potrebu da me citiras i pametujes za to nemam odgovor!
Minutaza kao Granero? Dobro, ja sam ti dao argumente povodom njegove minutaze u prvom postu u ovoj diskusiji na koji ti nisi imao odgovora. Ili vjerujes da ce Khedira, Ozil i ostali cijelu sezonu biti u formi, nece odsustvovat zbog povrede ni dana, a taktika svakog protivnika automatski je prilagodjena za igranje Khedire, makar to bio i Valladolid. Jedino sto ti mogu reci jeste to da nastavis zivjeti u tome uvjerenju. Ono, vecina bi ti sad rekla "ajmo se kladit", postavi uvjete kako god ti valja.
Igrac od 30 miliona minutazu od 11 utakmica. Zemljo, otvori se!
Mou je dao i za onog žutog iz Benfike 25 mill da bude na klupi.
Što vas čudi, spreman je izgleda dati i 40 mill za Modriča, uostalom možda Modrič ima neke portugalske korijene, nista me ne bih čudilo.
Ko je menadzer Modričinhu, da nije onaj Mendes
ako je on.. OK
@Nanek onda razumijemo
Što vas čudi, spreman je izgleda dati i 40 mill za Modriča, uostalom možda Modrič ima neke portugalske korijene, nista me ne bih čudilo.
Ko je menadzer Modričinhu, da nije onaj Mendes
@Nanek onda razumijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.