Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tyler durden
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tyler durden » 16 avg 2012, 16:12

anonymousHD je napisao/la:Marca: Luka će u nareednih 48 sati sletiti u Madrid.

Ja bi volio da on nikad ne sleti, goni ga više u klinac!

ti si dalabu :) Luka ce poboljsat ovu ekipu ;)

nanek

Post Postao/la nanek » 16 avg 2012, 16:15

A svakako ce sjedit na klupi djaba je i on zapeo i borio se lavovski da dodje u Real.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 16:21

Ovaj Luka slijece u Madrid već 3 mjeseca :?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 avg 2012, 16:24

nanek je napisao/la: A svakako ce sjedit na klupi djaba je i on zapeo i borio se lavovski da dodje u Real.
Eto ti znas da ce on sjedit na klupi. Igramo protiv Bayerna dvije utakmice, i u te dvije utakmice nemamo igraca koji se na centru moze okrenuti s loptom i prenijeti je na protivnicku polovinu. Dalje, zasto Modric ne bi mogao igrati protiv slabijih protivnika na Bernabeuu umjesto Khedire? Ko garantuje da ce Ozil cijelu godinu biti u formi? Ko garantuje da nece biti ozljeda Khedire, Xabija i Ozila? Modric moze dobro odigrati na svakoj poziciji u veznom redu, a klupa je naravno neizostavan dio u Realu, osim ako se ne zoves Cristiano Ronaldo, ona njemu nece smetati.
Imat ce Modric sigurnu minutazu od 30 utakmica, a odigrat ce ih sigurno vise. Nije Mou budala da baca 30 miliona na igraca koji ce sjediti na klupi.

Jedva cekam da dodje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 avg 2012, 16:27

Jedva cekam duel na treningu Pepe - Modric!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 16:29

@D10S pa ako Modrič dodje u Madrid, Grenero nece odigrati ni minute.
Pod hitno promijeni avatar :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 avg 2012, 16:30

D10S je napisao/la:
nanek je napisao/la: A svakako ce sjedit na klupi djaba je i on zapeo i borio se lavovski da dodje u Real.
Eto ti znas da ce on sjedit na klupi. Igramo protiv Bayerna dvije utakmice, i u te dvije utakmice nemamo igraca koji se na centru moze okrenuti s loptom i prenijeti je na protivnicku polovinu. Dalje, zasto Modric ne bi mogao igrati protiv slabijih protivnika na Bernabeuu umjesto Khedire? Ko garantuje da ce Ozil cijelu godinu biti u formi? Ko garantuje da nece biti ozljeda Khedire, Xabija i Ozila? Modric moze dobro odigrati na svakoj poziciji u veznom redu, a klupa je naravno neizostavan dio u Realu, osim ako se ne zoves Cristiano Ronaldo, ona njemu nece smetati.
Imat ce Modric sigurnu minutazu od 30 utakmica, a odigrat ce ih sigurno vise. Nije Mou budala da baca 30 miliona na igraca koji ce sjediti na klupi.

Jedva cekam da dodje.
Kako ?
Zar Real nema najbolje veznjake .. sad odjednom lopte ne znaju prenijeti :lol:
Jel se to okrenula prica ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 avg 2012, 16:34

DonVito je napisao/la:@D10S pa ako Modrič dodje u Madrid, Grenero nece odigrati ni minute, promijeni avatar :mrgreen:
Modricev dolazak nece umanjiti moje simpatije prema Graneru. Djaba sve :D

I daj vise, prestani pisati ModriČ, nije Janez :D
M4kaveli je napisao/la: Kako ?
Zar Real nema najbolje veznjake .. sad odjednom lopte ne znaju prenijeti :lol:
Jel se to okrenula prica ili .. ?
Koji si ti bukvalac. Pa ako imamo dva neokretna igraca na zadnjem veznom to ne znaci da su karine. Isto da ja ka'em da Barca nije imala dobrog veznjaka da opali sa 20 metara protiv Celzija. Modric je itekako potreban ovom timu.
Ozil nije igrao zadnjeg veznog. Xabi i Khedira su tromi i spori.
I ne izvrci mi rijeci.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 avg 2012, 16:39

Eto, opet kazes da Xabi ne zna iznijeti loptu.
Naravno da je Modric u tom segmentu bolji al da Alonso ne zna prema naprijed ..
U Barci ne treba niko imat bombu kada se ljudi jednostavno usetaju u gol :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 avg 2012, 16:40

Ne vrijedi yebiga...

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 16:42

Xabi i Khedira su tromi i spori.
Zato i jesu u nekom trećem redu 8-) nikad xabi i khedira nece biti wc.

Evo citam Mou otjerao Sahina, a prošle godine pisali se kako je Sahin novi Xavi o sta već ?
Dali su mu pravo puno sanše, sva sreća pa Ozil i Di Maria nisu imali povreda pa su jos u Madridu inače :roll: dok Kaka uživa, Sahin je otjeran.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 avg 2012, 16:43

Xabi nije WC?!! DonVito, de se kani ti fudbala, očito da pojma nemaš o nekim stvarima.

nanek

Post Postao/la nanek » 16 avg 2012, 16:46

D10S je napisao/la:Ne vrijedi yebiga...
Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosi ;) A ovaj ne moze Iniesti vodu donosit.

Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala samo ce Khediru i Ozila gusit.A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah. A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu. Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili ?

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 16:48

frankqqqqq je napisao/la:Xabi nije WC?!! DonVito, de se kani ti fudbala, očito da pojma nemaš o nekim stvarima.
Dok je bio u LFC bio je nema sumnje 8-) blago rečeno istekao mu je rok.

Pij ti cašu Coca Cole 24h pa ceš vidjeti nakon 20h jeli ista, tako i Xabi jednostavno je isklapio više nije wc igrač.
Golmani su kao vino, dok igrači su poput Coca Cole.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 avg 2012, 16:59

nanek je napisao/la:
D10S je napisao/la:Ne vrijedi yebiga...
Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosi ;) A ovaj ne moze Iniesti vodu donosit.

Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala samo ce Khediru i Ozila gusit.A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah. A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu. Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili ?
Upravo si se posrao po svemu sto si rekao u ovom postu ;)
Zato si ti Karanka ili Mourinho ,znas ko je za Reala ko nije bolje od njih dvojice ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 avg 2012, 17:00

nanek je napisao/la: Ma ne vrijedi tebi pricati da Modric nije za Reala.Prvo kazes jednu tezu, pa je oboris e cuj protiv Bayerna niko ne zna prenijeti loptu eto doveli smo jednog Iniestu pa da je prenosi ;) A ovaj ne moze Iniesti vodu donosit.
Jedno je samo prenijeti loptu i okrenuti se (dva razlicita pojma znaci). A potpuno druga stvar je okrenuti se i prenijeti loptu. Ono, mi koji smo gledali utakmicu sa Bayernom smo to zakljucili. Necu ja reci da je Modric bolji igrac od Xabija, nedaj boze, ali njih dvojica bi se odlicno nadopunjavali.
Ne kaki i slozi se sa vecinom da Modric nije za Reala
Koja ba vecina? Otidji na kakav Realov navijacki forum, sajt bilo sta pa pogledaj misljenje vecine.
samo ce Khediru i Ozila gusit.
:lol:
A neee nemoj me pokusati uvjeravati da je Luka bolji od Ozila.Da kljucamo temu odmah.
Zasto uopce postavljas neke glupe teze koje nemaju nikakvog korijena, uporista ili bilo cega. Jesam li ja u bilo kojem postu na ovom forumu to ikada potencirao? Nisam. Nemoj tako ti svega vise lupati u prazno.
A i nemoj me pokusavati ubjediti da ne igraju iste pozicije jer si sad rekao da moze covjek igrati sve pozicije u veznom redu.
S kim ja raspravljam... Pa ako sam rekao da moze igrati sve pozicije u veznom redu, nisam rekao da je na svakoj od njih bolji od njegovih konkurenata kojima je to prirodna pozicija.
Ma nema dalje znas ti sta Mou planira, da ti nisi mozda Karanka ? Koristis google translate da se sporazumis sa nama ili
Pa ono. Logicki malo prokontas i zakljucis. Ne trebas biti Mourinhov obiteljski prijatelj da bi zakljucio nesto sto je potpuno logicno. Zasto bi dao 30 miliona za tamo nekog igraca koji ce sjediti na klupi? Zar nije logicnije da ce isti igrac koji posjeduje vrsne kvalitete igrati u onim okolnostima koje sam ja gore nabrojao ili ce samo kako si ti rekao bez ikakvog potkrijepljenja sjediti na klupi?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 avg 2012, 17:00

Jelde da je promijenio pricu @nanek ? :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 avg 2012, 17:03

Kako vjetar puše...

nanek

Post Postao/la nanek » 16 avg 2012, 17:04

M4kaveli je napisao/la:Jelde da je promijenio pricu @nanek ? :D
Ma mjenja misljenja ko mi carape al svi zajedno na forumu :)
Ovog drugog nemam potrebe da citiram jer nije shvatio poentu :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 avg 2012, 17:14

E svasta. A dobro. Sezona pocinje sljedeci tjedan, imamo manje od godinu dana da se uvjerimo ko ce biti u pravu. Ili ti koji tvrdis da ce Modric grijati klupu ili ja koji mislim da ce imati pristojnu minutazu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.