FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 28 feb 2019, 12:40

Denchi je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Ogromna je razlika kad se kaze da ima gresaka a da su podnosljive i kad se kaze da ga treba na klupu a slovenca stavit na go.
E po kritici koja je cekala bilo kakvu njegovu gresku da se pocne negativno pricati o njemu i da se klupira e po tom klupiranju see popisao.
A kakve smo mi golmane sve trpili i koliko su njihove greske bile skupe ovo sto je Kova do sada grijesio je nije podnosljivo nego je zlatno.

A naravno da svaki igrac treba da zaradi ono za sta je placen.
Pa sta I da je presjedio jednu tekmu? I to je za ljude/igrace...kako je uletio tako moze I ispast I to mora znati I nositi se s tim pritiskom, I sabanovic I resic sjede na klupi ili tribinama iako su bolji od konkurencije, I izborit ce se I oni za mjesto samo ne volim garantovano mjesto pa bilo kome...mislis da ce ga vani neko cuvat u ekipi nakon kiksa ili lose tekme? Nema toga...
Nigdje eze ti pitanje i podredjenje. Kao da se golmani rotiraju svaku urakmicu. Ovi momci ce i dobiti priliku a golmana kad preselis a klupu ili ceka kartone ili bas neki veliki kiks prvog golmana.
Eto tom logikom sta i da Dzafic sjedi na klupi?

Ja govorim o onima koji su jasno rekli da Dzafic bude prvi goman a da ovaj mali treba na klupu ili tribine da se uozbilji, jer eto na pripremnim utakmicama nam je ugrozio borbu za trofeje. Mozda je glavni razlog sto je Dzaficu veca plata pa da je zaradi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 28 feb 2019, 12:46

Pisao sam brate kad sam se prijavio da citam forum negdje od 2009 znaci bas svaku stranicu bar po dva puta. Trenirao sam 8 godina na kosevu , na prvi derbi poslije rata me odveli amidja i stari na zapad 1-2 za nas ako se dobro sjecam i ko je bio zna da smo se zamalo ugusili poslije drugog gola , ne moras podbadat kao s tim nas brine ko ih trenira i ponavljat. Apeluj da sutra daju otkaz zenickom smradu , najbolje da ih Benko trenira :)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 feb 2019, 12:55

ShofaII je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Ogromna je razlika kad se kaze da ima gresaka a da su podnosljive i kad se kaze da ga treba na klupu a slovenca stavit na go.
E po kritici koja je cekala bilo kakvu njegovu gresku da se pocne negativno pricati o njemu i da se klupira e po tom klupiranju see popisao.
A kakve smo mi golmane sve trpili i koliko su njihove greske bile skupe ovo sto je Kova do sada grijesio je nije podnosljivo nego je zlatno.

A naravno da svaki igrac treba da zaradi ono za sta je placen.
Pa sta I da je presjedio jednu tekmu? I to je za ljude/igrace...kako je uletio tako moze I ispast I to mora znati I nositi se s tim pritiskom, I sabanovic I resic sjede na klupi ili tribinama iako su bolji od konkurencije, I izborit ce se I oni za mjesto samo ne volim garantovano mjesto pa bilo kome...mislis da ce ga vani neko cuvat u ekipi nakon kiksa ili lose tekme? Nema toga...
Nigdje eze ti pitanje i podredjenje. Kao da se golmani rotiraju svaku urakmicu. Ovi momci ce i dobiti priliku a golmana kad preselis a klupu ili ceka kartone ili bas neki veliki kiks prvog golmana.
Eto tom logikom sta i da Dzafic sjedi na klupi?

Ja govorim o onima koji su jasno rekli da Dzafic bude prvi goman a da ovaj mali treba na klupu ili tribine da se uozbilji, jer eto na pripremnim utakmicama nam je ugrozio borbu za trofeje. Mozda je glavni razlog sto je Dzaficu veca plata pa da je zaradi.
Dzafic I jest na klupi I ljudi su to spominjali jer je vlado I imao budalastina na pripremama, sto je I logicno, isto bi bilo I da je dzafa bio prvi golman pa se on zajebavao na pripremama...bilo je cudno jer nismo navikli na to, pa se raja prepadne :D a posebno smo osjetljivi bas na poziciju golmana jbg naveo si I ti zasto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 feb 2019, 12:56

Mislim da sada malo pretjerujemo...
Kova je nas prvi golman i momak je zasluženo na golu ,a i svi mu vjeruju,od igraca,strucnog staba do nas ,navijaca...
Nepotrebno je sada raspravljati na osnovu dvojice-trojice ljudi koji su izrazili sumnju u njega na pripremama...
Ne interesuje me njihov motivi, samo znam da imamo vrhunskog golmana i da smo ga rijesili na duži period... :kafa:
A tu je i Keno... :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 feb 2019, 12:56

MortemHz je napisao/la:Svi podnijeli ostavke u Širokom
Maminjo ulazi ili nesto drugo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 feb 2019, 13:00

Morteme,kakve su ovo psiholoske ankete...???

Može li Sarajevo pobijediti Krupu ?
Odgovori:
-Da
-Naravno

Koja je razlika u odgovoru ???

:hmmmmm: :tokralju:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 feb 2019, 13:15

Enver Lugusic je nakon Japana slobodan, moze se njemu ponuditi da ako nista povremeno radi sa golmanima. Pa zasto ne i neka vrsta rada i sa trenerima golmana, kao neka vrsta doedukacije.

Ja bih ga svakako volio vidjeti bar u tom periodu priprema pred evropske utakmice.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 28 feb 2019, 14:16

ShofaII je napisao/la:Enver Lugusic je nakon Japana slobodan, moze se njemu ponuditi da ako nista povremeno radi sa golmanima. Pa zasto ne i neka vrsta rada i sa trenerima golmana, kao neka vrsta doedukacije.

Ja bih ga svakako volio vidjeti bar u tom periodu priprema pred evropske utakmice.
Golmanu moze pomoci samo kontinuiran rad. Volio bih da mozemo dovesti Lugusica ali ne da ode cim dobije bolju ponudu sto je dosad bio njegov zahtjev.
Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Svi podnijeli ostavke u Širokom
Maminjo ulazi ili nesto drugo?
Mamic se vec neko vrijeme mijesa u njihov rad, on je i doveo trenera i par igraca sad. Ovo je vrlo moguce neko uvlacenje njegovih direktno ljudi jer ne vjerujem da ce on licno i zvanicno uci.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 feb 2019, 14:27

Vanja8 je napisao/la:Morteme,kakve su ovo psiholoske ankete...???

Odgovori:
-Da
-Naravno

Sta te briga?
Isto ko i kod nas na izborima :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 feb 2019, 14:36

TamniVilajet je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Rezultat odlican, igra tanko. Treba rotacije raditi u ekipi imamo dosta igraca, al et Husref se vodi vjerovatno ekipa koja pobjedjuje ne mjenja se. Moramo bolje al rezultat je vrhunski tako da idemo dalje.
Ovo je korektan post .
-Nebi ja rekao da je ovo korektan post. Po meni je ovo vise zelja/pokusaj kritike ali i nedostatak samopouzdanja tj strah od linca, jer vecina forumasa ovdje stavlja pojedince iznad kluba a ostali klimaju glavom jer su kritike ljubimaca strogo zabranjene a oni ne zele ''sukobe'' i priklanjaju se vecini jer se tako osjecaju sigurniji.
-Mislio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio, uglavnom selam tebi ahbabu moj i nemoj da te ova djeca puno nerviraju. Vecina njih su dobri momci, samo sto su neki podvodljivi, tj previse su posteni, da ne kazem naivni, pa dozvoljavaju da im drugi namecu misljenja ali s vremenom ce se to promjeniti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Prijatelju 13 kola prije kraja , a mi na plus 7 bodova .

- Zamolio sam Te da promjenis onu ruznu-morbidnu sliku ,sa daskom i ekserom ispostovao si neke forumase i mene ,za to ti hvala .
- Dijelio sam s tobom misljenje o Jahicu,da nam ne treba . Poslije nekog vremena sam te zamolio javno da prestanes , jer je vecina raje bila protiv toga da momak ostane . Ispostovao si hvala ti.
Na ovoj temi sam poceo pisati sa pojavom Akademaca. Oni su mi bili jedini motiv.Usput sam iznio misljenje o pojedincima ,koje se nije uveliko promjenilo, ali sam zasutio do kraja prvenstva .Zasutio sam jer ne mislim da je pametno talasati u toku prvenstva(tad je to bilo mozda 7-8 kolo) i radi FKS i radi Akademije FKS.I sada mislim ono sto sam mislio u 7-8 kolu,ali ima nesto vaznije od MOG YEBENOG MISLJENJA , to je TITULA i interes kluba. Ovdje mi neki zamjeraju jer se oslovljavamo sa ahbab,nigdje veze.Oslovljavali se mi sa gosp.,jarane,prijatelju, ahbabu ne znaci da dijelimo isto misljenje. OGROMNA JE RAZLIKA IZMEDJU NASEG MISLJENJA PO PITANJU MUSEMIC HUSREFA.
Iz tvojih postova,psovki i uvreda se vidi da ga ti ahbabu MRZIS , a ja ne.Napisao sam sta mislim o njemu kao igracu i treneru , ali da ga mrzim Boze sacuvaj.Da imam lijepih rijeci za njega imam.Da li se slazem sa svim njegovim potezima ne,ali evo DEMANTUJE ME. Prvi na tabeli ,+7 bodova,blizu polufinalu Kupa. Pa sta mi vise treba. Dakako da se ne slazem sa onima koji svaki njegov potez odobravaju i brane , pa taman se iz aviona vidjelo da nije ok. Gosp. @AlfredNobel prednjaci u omalovazavanju moje ljubavi prema FKS(morao sam ga spomenuti,radi teme), ti me kao gotivis .
Vracam se na naslov 13 kola do kraja + 7 bodova , kada bi me neko pitao koga podrzavam SAD U OVOM TRENUTKU onda bi to bio @AlfredNobel .FKS i Titula su dovoljan razlog da se rodjenom bratu suprostavim. Poslije Titule aBd , mozemo pricati o pojedincima.Ako me pitas ,s kim bi prije kahvu popio onda si to ti. Sad cu biti malo prost :
Yebo ja sve svoje mrtvo i zivo , ako pisem po icijem nalogu.U 60 god. moram se ovako kleti , ma sve za FKS i Pitare. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2019, 14:43

Laznjak je napisao/la:

Odgovori:
-Da
-Naravno

Sta te briga?
Ne mogu da vjerujem da ovo još niko nije pitao, šae ba problem :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 feb 2019, 14:50

MortemHz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:

Odgovori:
-Da
-Naravno

Sta te briga?
Ne mogu da vjerujem da ovo još niko nije pitao, šae ba problem :kafa:
Ma nije vala problem,ali brate odgovori Da i Naravno... :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 feb 2019, 14:51

Laznjak je napisao/la:

Odgovori:
-Da
-Naravno

Sta te briga?
Gdje li si sinoc "gostovao",cija li majka crnu vunu prede...? :lol:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 feb 2019, 15:02

Meni je falio odgovor "može" ovako sam bio prinudjen da odgovorim sa naravno :)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 feb 2019, 15:06

Kakve li će bit izmjene protiv Krupe, šta mislite? Najavi Husref 3-4 izmjene, vjerovatno će poštedit Mujakića, koga bi mogao odmorit?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 feb 2019, 15:08

Volio bih da protiv Krupe pocnu Resic, Saban i Handzic. Ne samo kao "zamjene" nego sto su i realno pokazivali vise energije kojom bi osigurali 3 bobe. Mogao bi postediti i Mujakica malo.
Takodje i za mec protiv Listice bi ovaj trio bio fantastican.

Mi bi u narednom periodu trebali igrati po 2 puta sa Krupom i kasnije Listicom. (u prvenstvu Krupa - Listica - Krupa)
Krupu ako olako shvatimo i budemo bahati mogli bi prosuti bodove.
Listica igra sa puno energije i brzine i bice nam najtezi protivnik do kraja prvenstva.

Eto dodje i Crnicki napokon.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 28 feb 2019, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 feb 2019, 15:12

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:

Odgovori:
-Da
-Naravno

Sta te briga?
Gdje li si sinoc "gostovao",cija li majka crnu vunu prede...? :lol:
Gostovo ispod dva jorgana, moja majka je najgore prosla :-D
Morto iduci put samo sa koliko razlike. Nema vise smisla ovo podbadanje, vazda isti. Ne smijes se ni javit odma te u centrifugu ubace. Biznis ce mi upropastit.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2019, 15:14

Pocinje snimak na Areni .Potpisao i ovaj iz Bajerna :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 feb 2019, 15:14

Mario Crnički novi član FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2019, 15:26

Sretno Mario!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.