Najbolje ti je da prestaneš gledati trenere koji će nas odvesti u grupnu fazu, barem na još nekoliko sezona.skoroalen je napisao/la:al ne vidim ga kao trenera koji bi nas odveo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najbolje ti je da prestaneš gledati trenere koji će nas odvesti u grupnu fazu, barem na još nekoliko sezona.skoroalen je napisao/la:al ne vidim ga kao trenera koji bi nas odveo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.
To stoji, istina, al vidi koliko smo blizu bili 2009. Uz dobar žrijeb i malo sreće...sarajevo46 je napisao/la:Najbolje ti je da prestaneš gledati trenere koji će nas odvesti u grupnu fazu, barem na još nekoliko sezona.skoroalen je napisao/la:al ne vidim ga kao trenera koji bi nas odveo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.
Nađi mi trenera koji ce sa ovom ekipom izboriti grupnu fazu LS , ja cu mu polizati pakas.skoroalen je napisao/la:To stoji, istina, al vidi koliko smo blizu bili 2009. Uz dobar žrijeb i malo sreće...sarajevo46 je napisao/la:Najbolje ti je da prestaneš gledati trenere koji će nas odvesti u grupnu fazu, barem na još nekoliko sezona.skoroalen je napisao/la:al ne vidim ga kao trenera koji bi nas odveo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.
Ne LŠ, al EL može 100%. Ako Dundelanž iz Luksemburga može igrat, ekipe iz Latvije i Litvanije, Makedonije... Što ne bismo i mi? Sarajevo je bez Benke i Delača, dva ponajveća imena koja su u onoj generaciji donijela titulu, izbacilo favorizovanog Atromitosa. Helsinborg je bio puno jači od nas kad smo ih izbacili 2009., Levski je sigurno bio za klasu kvalitetniji od one ekipe koju je Zeta popišana izbacila... Uz dobar pristup možemo se nadigravat sa takvim ekipama.emir79 je napisao/la:Nađi mi trenera koji ce sa ovom ekipom izboriti grupnu fazu LS , ja cu mu polizati pakas.
Sve dok mislite da sve ovisi samo o treneru, a ne onih koji istrce na teren (koji su u stvarnosti i najbitniji) nikad necemo ni viditi grupnu fazu.
Hahaha dobra!!!Lecler je napisao/la:Previše mi pametujemo ,ne zaboravite da smo narod koji je nedavno nosio vodu Torabiju.
Nisi mi rekao sa kojim trenerom.skoroalen je napisao/la:Ne LŠ, al EL može 100%. Ako Dundelanž iz Luksemburga može igrat, ekipe iz Latvije i Litvanije, Makedonije... Što ne bismo i mi? Sarajevo je bez Benke i Delača, dva ponajveća imena u onoj generaciji donijela titulu, izbacilo favorizovanog Atromitosa. Helsinborg je bio puno jači od nas kad smo ih izbacili 2009., Levski je sigurno bio za klasu kvalitetniji od one ekipe koju je Zeta popišana izbacila... Uz dobar pristup možemo se nadigravat sa takvim ekipama.emir79 je napisao/la:Nađi mi trenera koji ce sa ovom ekipom izboriti grupnu fazu LS , ja cu mu polizati pakas.
Sve dok mislite da sve ovisi samo o treneru, a ne onih koji istrce na teren (koji su u stvarnosti i najbitniji) nikad necemo ni viditi grupnu fazu.
Nije problem u navijacima niti u klubu. Problem je u drzavi, previse ljudi nam odlazi vani u druge zemlje i jednostavno se to pocinje polako poznavati.skoroalen je napisao/la:S posjetom ćemo se svakako obrukat, to nije ništa novo. Ja sam u navijače vjerovao do drugog kola, kad niko nije došao po odličnom vremenu, u nedjelju, da dočeka ekipu koja je u Italiji izvukla 2:2. Poslije potopa na Koševu je bila ta vadiona, al protiv Mladosti u drugom kolu ništa nije moglo oprat nikog. Raja ne dolazi i jbg, jedino da uprava uloži 200% napora u taj segment. Na ovom forumu bi mogli pokupit dobrih fora kako da se privuče publika, al i navijači provode. Kad smo gubili, bilo je "rezultati su najbolji marketing". Sad ih imamo, gdje su navijači?
Ima i tog Bgm. Omladina ode, raji fudbal ni na kraj pameti nije. Al eto, mi sebi ne bismo smjeli dopustit da nemamo najbolju posjetu u državi, i u ovom sivilu mi treba da se izdvajamo. U Sarajevu sigurno imamo više navijača/simpatizera, plus sva okolna naselja kojim je 30-40 min do Sarajeva, su većinom bordo-bijela. Sramota je da niko ne dolazi na utakmice. I infrastruktura jest loša, otac će dovest sina na Grbavicu, pod krov na sjever za cenera, i briga im. Kod nas si izložen vjetru i kiši pa i zbog tog raja odustaje, a nas bolesnika ima 2-3 hiljade koji po svakom vremenu dođemo i to je to.ElCartel11 je napisao/la:Nije problem u navijacima niti u klubu. Problem je u drzavi, previse ljudi nam odlazi vani u druge zemlje i jednostavno se to pocinje polako poznavati.skoroalen je napisao/la:S posjetom ćemo se svakako obrukat, to nije ništa novo. Ja sam u navijače vjerovao do drugog kola, kad niko nije došao po odličnom vremenu, u nedjelju, da dočeka ekipu koja je u Italiji izvukla 2:2. Poslije potopa na Koševu je bila ta vadiona, al protiv Mladosti u drugom kolu ništa nije moglo oprat nikog. Raja ne dolazi i jbg, jedino da uprava uloži 200% napora u taj segment. Na ovom forumu bi mogli pokupit dobrih fora kako da se privuče publika, al i navijači provode. Kad smo gubili, bilo je "rezultati su najbolji marketing". Sad ih imamo, gdje su navijači?
Znamo i sami da bi prije 4-5 godina, da je ovakva situacija kao sad prosjek bio 6-7 milja, medjutim posle odlazka jos jedno 200/300k raje iz Bosne jednostavno nema ti vise ko ni doci u tolikom broju.
Vidite da se to polako pocinje poznavati i na derbijima sa Zeljeznicarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.