Euroliga 2015/16
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2015/16
Ako prodje Bamberg i Caja a ispadnu Real,Olimp,Barcelona , bit ce sasvim normalno kako se krecu rezultati 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ona titula ih je totalno poremetila. NevjerovatnoRaul_64 je napisao/la:Ako prodje Bamberg i Caja a ispadnu Real,Olimp,Barcelona , bit ce sasvim normalno kako se krecu rezultati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma ima tu drugih problema.Zbog evropskog pa internacionalnog kupa u Brazilu nije bilo predsezone.DANTES je napisao/la:Ona titula ih je totalno poremetila. NevjerovatnoRaul_64 je napisao/la:Ako prodje Bamberg i Caja a ispadnu Real,Olimp,Barcelona , bit ce sasvim normalno kako se krecu rezultati
Pa ti onda fali Fernandez citavu sezonu i svako kolo novi igrac,dal Maciulis,dal Ljulj,dal ovo.Nije se sedam dana imala ista rotacija.
Od druge runde bi Rudy/Lima trebali uci u rotaciju,nije garancija da ce se izvuci.
Nije nista garancija u ovoj grupi.
ps. uz cinjenicu da pojacanja Thompkins/Taylor/Ndour nisi doprinijeli skoro pa nista.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
dugo nisam vidio bolju partiju nekog igraca u euroligi od sinocnje partije printezisa,30 poena, 9 skokova,9-13 sut iz igre
matt janning potpisao za lokomotiv
Darusafaka dobila licencu i postala siguran clan ove elitne EL
Prva godina u EL i odma licenca.. para vrti gdje burgija nece
a partizan su lagali godinama, sad lažu zvezdu. bitno je da neki turski skorojevići igraju.dscile je napisao/la:Darusafaka dobila licencu i postala siguran clan ove elitne EL![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja nisam ni vjerovao previse u licencu za Zvezdu.. makar imali 20 hiljada navijaca na svakom mecu, to nije ono sto zanima ove iz EL. Pa npr. Efesu i Feneru je na pola meceva u EL poluprazna hala, a za Darusafakine navijace su oni u NBA vatreni. Samo sto sada sve vise sumnjam da ce ABA liga uopste imati prohodnost u tu EL. Kontam da ce dati jos neku licencu nekim klubovima (Ruskim) i ostaviti jedno mjesto kroz kvalifikacije i to je to.
Bitni su im samo milioni.. a ko ce drugi dobiti licencu nego Dogus grupa, zvanicni sponzor ovogodisnje EL.
Sada cekam mart pa bas da vidim to konacno prestavljanje kosarkaske LS, sistema, ucesnika, finansijske konstrukcije..
Bitni su im samo milioni.. a ko ce drugi dobiti licencu nego Dogus grupa, zvanicni sponzor ovogodisnje EL.
Sada cekam mart pa bas da vidim to konacno prestavljanje kosarkaske LS, sistema, ucesnika, finansijske konstrukcije..
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:a partizan su lagali godinama, sad lažu zvezdu. bitno je da neki turski skorojevići igraju.dscile je napisao/la:Darusafaka dobila licencu i postala siguran clan ove elitne EL![]()
![]()
Samo pare i ništa drugo. Smiješno zaista.
[youtube][/youtube]
Jel se ja varam ili je u vrijeme kad je Partizan igrao Evroligu, čak i Prokom imao A licencu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mislim da nije, ali da je jedan od izgovora bio dali bi partizanu ali eto konkuriše i prokom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imati ćemo kvalitetnije takmičenje. Još da uvedu salary cap i druge stvari iz NBA.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
imaćemo odumiranje sportaKawhi je napisao/la:Imati ćemo kvalitetnije takmičenje. Još da uvedu salary cap i druge stvari iz NBA.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko je kriv Bosni što su jedino lopovi htjeli da rade s njom? Cibona, Partizan, Zvezda i drugi su ko u boljem stanju, ali i oko njih je previše lopova bilo.DANTES je napisao/la:imaćemo odumiranje sportaKawhi je napisao/la:Imati ćemo kvalitetnije takmičenje. Još da uvedu salary cap i druge stvari iz NBA.
Meni je čudno kad vidim da su Žalgiris i Caja sigurni u novoj EL, ali to ti je rezultat poštenog i dobrog rada i pored ogromnog finansijskog zaostatka za ovim najvećim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:mislim da nije, ali da je jedan od izgovora bio dali bi partizanu ali eto konkuriše i prokom
Ipak mislim da je Prokom imao A licencu, čak je i smiješni Budiveljnik dobio, ali su mu je oduzeli zbog rata u Ukrajini i dali, čini mi se Albi. Ovi što intenzivnije prate košarku (@lumani, @raul, @nermin...) nek me isprave ako griješim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Laboral gazi redom.. ne vjerujem da je puno ljudi to ocekivalo, s obzirom na grupu u kojoj su bili. Jos su 4 puta domacini u narednih sedam utakmica.. Ako dobiju Zalgiris u narednom kolu, 90% su u top 8.
alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:mislim da nije, ali da je jedan od izgovora bio dali bi partizanu ali eto konkuriše i prokom
Ipak mislim da je Prokom imao A licencu, čak je i smiješni Budiveljnik dobio, ali su mu je oduzeli zbog rata u Ukrajini i dali, čini mi se Albi. Ovi što intenzivnije prate košarku (@lumani, @raul, @nermin...) nek me isprave ako griješim.
Budivejnik je dobio Wildcard a za poljake nisam siguran ,jer su se mijenjali Turow,Prokom.
Dobio je Prokom 2010. A licencu, poslije Partizanovog F4 kad su je oni na osnovu toga ocekivali, a uleb je dao poljacima... Samo ne znam tacno na koliko godina.
Do 2012. su je imali, tada je uletio Milano ja mislim.The Game je napisao/la:Dobio je Prokom 2010. A licencu, poslije Partizanovog F4 kad su je oni na osnovu toga ocekivali, a uleb je dao poljacima... Samo ne znam tacno na koliko godina.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Igrali su bezbroj puta do sada, ali vitamini su tek sinoc osjetili pravo grotlo Pionira
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Osjetili su mržnju i nacionalizam.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.