EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Taj Embolo ce biti zvjer 
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
Kaće uhvatio Behramija za gaće.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Basel, Grashoppers, Young Boys, Cirih, Servette,... ima tu sigurno neki bolji stoper od mrtvog Djuroua. E moj Petkovicu, ovaj lik ti je teski kikser, sve sto su albanci napravili su bili njegovi pokloni.
Seferovicu
Seferovicu
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 11 jun 2016, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Prijatelju. Baždarević nije imao vremena da eksperimentiše i nađe nove igrače kao sada. Sušić kao trener nije ni do koljena Baždareviću. U Brazil je repku odveo Ćiro Blažević a ne Sušić.Lakoste je napisao/la:Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
Nema veze, peta ulazi Harise
- ASD
- Kontakt:
Seferovic je malo tezi je.bivjetar, nije da mi je Bog zna krivo sto ne igra za nas.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 jun 2016, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Embolo, kakva lopta. Seferovic, panjina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako mi je žao što im sad Švicarci nisu zabili. Izbacite loptu seljačine vaš igrač leži na zemlji 
E yebi ga Seferoviću 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Može li ovaj Seferović išta zabiti. Kakav kloc 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Odlican Berisha nakon gola.Skupo ih je kostao taj kiks.Svicarci bi morali dati jos jedan ako si ne misle ovo zakomplicirat.
- akisarajevo92
- Kontakt:
šiptari iz Švicarske bi se najradije do kraja utakmice dodavali na centru, tek kad lopta dodje do "ostalih" onda krenu prema golu Albanije
Don't believe the hype.
Re: RE: Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Besic klupa a Vranjes na DMF ili Cocalic je eksperiment.DrinaGZ je napisao/la:Prijatelju. Baždarević nije imao vremena da eksperimentiše i nađe nove igrače kao sada. Sušić kao trener nije ni do koljena Baždareviću. U Brazil je repku odveo Ćiro Blažević a ne Sušić.Lakoste je napisao/la:Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
- ASD
- Kontakt:
Trollas drug, za 180 minuta nismo sanse napravili i zasluzeno nismo na prvenstvu.DrinaGZ je napisao/la:Prijatelju. Baždarević nije imao vremena da eksperimentiše i nađe nove igrače kao sada. Sušić kao trener nije ni do koljena Baždareviću. U Brazil je repku odveo Ćiro Blažević a ne Sušić.Lakoste je napisao/la:Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
O Irskoj bi mogao metar teksta napisati koliko su ograniceni, ali mi im nista nismo mogli i sad da treba da zalim sto je jedna Albanija ili Svicarska na prvenstvu a ne mi?
Seferović mnogo odvratan lik 
- akisarajevo92
- Kontakt:
BelfastuLakoste je napisao/la:Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
Don't believe the hype.
Ljudi ko je ovaj komentator?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Sta ima da eksperimentise kada su mu i protiv Irske kao u sljedecim kvalama igrati istih 11 igraca.DrinaGZ je napisao/la:Prijatelju. Baždarević nije imao vremena da eksperimentiše i nađe nove igrače kao sada. Sušić kao trener nije ni do koljena Baždareviću. U Brazil je repku odveo Ćiro Blažević a ne Sušić.Lakoste je napisao/la:Vidjeli smo nas u Belfastu.DrinaGZ je napisao/la:Gledajući uvodne utakmice ovog prvenstva, a naročito ovu između Švicarske i Albanije, dodatno sam stekao dojam da nas je Safet Sušić totalno upropastio u prošlim kvalifikacijama. Mi bi da igramo ovo prvenstvo glatko prošli prvi krug.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.