Pa evo sad ti je bila dobra utakmica, borbena. Smor je kad Iranci stanu u svojih 16.delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je prvensto za sada zesci odron ...80 % utakmica te mogu uspavati...nema 3 normalna selektora na prvenstuv...da nema VARa 80 % utakmica bi zavrsilo 0 0
Grupa C (Francuska, Australija, Peru, Danska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa C (Francuska, Australija, Peru, Danska)
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
slazem se ali eto kakvo je prvenstvo ako je ovo jedna od boljih tekmi na istom..TonySosa je napisao/la:Pa evo sad ti je bila dobra utakmica, borbena. Smor je kad Iranci stanu u svojih 16.delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je prvensto za sada zesci odron ...80 % utakmica te mogu uspavati...nema 3 normalna selektora na prvenstuv...da nema VARa 80 % utakmica bi zavrsilo 0 0
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisi... vecina utakmica je odron zivi. Jucer cijeli dan za plakati..delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je prvensto za sada zesci odron ...80 % utakmica te mogu uspavati...nema 3 normalna selektora na prvenstuv...da nema VARa 80 % utakmica bi zavrsilo 0 0

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vazda je tako bilo.delinjo je napisao/la:slazem se ali eto kakvo je prvenstvo ako je ovo jedna od boljih tekmi na istom..TonySosa je napisao/la:Pa evo sad ti je bila dobra utakmica, borbena. Smor je kad Iranci stanu u svojih 16.delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je prvensto za sada zesci odron ...80 % utakmica te mogu uspavati...nema 3 normalna selektora na prvenstuv...da nema VARa 80 % utakmica bi zavrsilo 0 0
Remember, remember the 5th of November.
Danci imaju toliko dobrih fudbalera a dosli na prvenstvo ko da su Zambija.. Protiv Perua nisu zasluzili ni bod, a kamoli tri. Nadam se da ce ispasti a kenguri otici dalje kao drugi.leorey je napisao/la:Aussie prolazi grupu 100 %.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Danska rutinski odrađuje ovu grupu. 0-0 u zadnjem kolu sa prvoplasiranim Francuzima i svi sretni. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto ova na BHT zna o fudbalu, govori Musemicu da li bi ikada preuzeo Zeljeznicar, on kaze ne bi ona govori znaci ne bi uradili ono sto je Muhamed Salah Romi
Nakon njega dolazi Marija Serifovic.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Musemić se syebao bio na krajutuzlak1987 je napisao/la:Sto ova na BHT zna o fudbalu, govori Musemicu da li bi ikada preuzeo Zeljeznicar, on kaze ne bi ona govori znaci ne bi uradili ono sto je Muhamed Salah RomiNakon njega dolazi Marija Serifovic.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ASD
- Kontakt:
Najgluplja emisija svih vremena, ukljucujuci i voditelje.
I ovakvim glupanima placat pretplatu hehe
Prelazak salaha iz rome u liverpool=musemic u zelji
Prelazak salaha iz rome u liverpool=musemic u zelji

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
sajo10 je napisao/la:Nisi... vecina utakmica je odron zivi. Jucer cijeli dan za plakati..delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je prvensto za sada zesci odron ...80 % utakmica te mogu uspavati...nema 3 normalna selektora na prvenstuv...da nema VARa 80 % utakmica bi zavrsilo 0 0Trecina prvenstva odigrano a dobrih utakmica mozes na prste jedne ruke nabrojati.
tacno tako ...moze covjek zaspati bez problema uz utakmicu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Kaze onaj voditelj prije Poljska-Senegal, a sad slijedi duel Levandovski vs Mejn.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Najjaci su mi ovi nezadovoljni ljepotom fudbala ili postavkom nekih reprezentacija. dodjes na svjetsko koje se igra svake cetvrte godine i imas samo tri utakmice da nesto napravis (u tri utakmice cetiri godine truda i priprema ti stane) i ti sada trebas da nekoga zabavjlas igras lijepo za raju
Kakve nebuloze, svi igraju na rezultat koga boli ku?ac za umjetnicki dojam. Jos su mi smijesniji oni sto kritikuju Iran, eto trebali su se oni sa 15 klasa slabijim timom izaci napadati i nadigravati sa silom od Spanije sram ih bilo oni se brane sa citavom ekipom pa zbog njih mi ublehasi ispred tva ne mozemo da se zabavljamo sa brukom golova uz pivu i mezu...
Sto je najjace kad bi nekome od ovih kriticara dao da vodi ekipu tipa Iran punu smijesnih igraca oni bi protiv Spanije istu ovu igru probali jer i najveci retard zna da bi u bilo kojoj drugoj postavci primili 5 komada poslije sat vremena...
JEdino je glupi Safet Susic izletio sa teorijom idemo se nadigravati i na kraju ispao poslije dva kola od smijesnih Nigerijaca koji su sprdancija svjetskih prvenstava...

Sto je najjace kad bi nekome od ovih kriticara dao da vodi ekipu tipa Iran punu smijesnih igraca oni bi protiv Spanije istu ovu igru probali jer i najveci retard zna da bi u bilo kojoj drugoj postavci primili 5 komada poslije sat vremena...
JEdino je glupi Safet Susic izletio sa teorijom idemo se nadigravati i na kraju ispao poslije dva kola od smijesnih Nigerijaca koji su sprdancija svjetskih prvenstava...
Otkud se ovaj Pavard odjednom stvorio...
- Suljo20002
- Kontakt:
Ajde Gerero danas je tvoj dan
Sidibe nije spreman pa zato. Meni je jos enigma. U prvoj je pokazao par dobrih stvari ali je i zujao kuda treba i kuda ne treba. Gori mi je Lucas H bio na drugoj strani. Vidjet cemo danas, po meni ovaj Peru uopste nije losa reprezentacija. Nisu imali ni srece protiv Danaca u prvoj.SiamoNoi je napisao/la:Otkud se ovaj Pavard odjednom stvorio...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ajmo Peru, gazi žabare! Nagazi dobro Hernandeza 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Toliko stanovnika ta Francuska, a nigdje navijača? 

- Nerminovic
- Kontakt:
PERU

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.