ja sam upravo prvobitno napisao da treba imati sto vise igraca u bazi da bi izbjegli ovakve situacije.gaston je napisao/la:Jel kasno za Dilavera?
Dilaver bi sad dobro dosao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ja sam upravo prvobitno napisao da treba imati sto vise igraca u bazi da bi izbjegli ovakve situacije.gaston je napisao/la:Jel kasno za Dilavera?
marinovic ga je prepustio robertuRokoko87 je napisao/la:Pozovi Rodina Prosinečki, nećeš se pokajati.
Nije problem u stoperima nego u organizaciji, nemoj bogati srat za Dilavera sad opet. Tu su Memisevic, Djumic pa i Anicic kao vec provjereni reprezentatvci. Nemoj sad o Maldiniju sa Maksimira svegati...Vucevich je napisao/la:ja sam upravo prvobitno napisao da treba imati sto vise igraca u bazi da bi izbjegli ovakve situacije.gaston je napisao/la:Jel kasno za Dilavera?
Ako ne može on može Bogičević, ne bi bio slabiji od Zuke nema šanseMoggi je napisao/la:marinovic ga je prepustio robertuRokoko87 je napisao/la:Pozovi Rodina Prosinečki, nećeš se pokajati.
Dilaver je bolji i od Djumica i od AnicicaNiftyDribbler je napisao/la:Nije problem u stoperima nego u organizaciji, nemoj boga ti srat sa Dilavera sad opet. Tu su Memisevic, Djumic pa i Anicic kao vec provjereni reprezentatvci. Nemoj boga ti sad o Maldiniju sa Maksimira...Vucevich je napisao/la:ja sam upravo prvobitno napisao da treba imati sto vise igraca u bazi da bi izbjegli ovakve situacije.gaston je napisao/la:Jel kasno za Dilavera?
A, ti si se žalio na ovakav kvalitet, sigurno ti je nezgodno sada...kobe24 je napisao/la:Ima li ijedan moderator da banuje ove imbecile koji psuju Boga na svakom koraku?! Gdje je Monolog da razrijesi ovaj sljam sto se nakotio na ovom pdf-u?
Ma hajde bar nije pozvao crticu kao neki.DrFilgud je napisao/la:Dakle za Todorovica se znalo, tj, trebalo znati da nema pravo nastupa.
Sto znaci da smo u utakmicu sa S.Irskom, svjesno usli bez desnog beka. Bravo!
I kada se uopste Vranjes povrijedio? Posljednju utakmicu je odigrao prije desetak dana, valjda se od tada moglo reagovati?
Dilaver je bolji i od Ramosa i od Beckenbauera...NiftyDribbler je napisao/la:Dilaver je bolji i od Djumica i od AnicicaVucevich je napisao/la:ja sam upravo prvobitno napisao da treba imati sto vise igraca u bazi da bi izbjegli ovakve situacije.gaston je napisao/la:Jel kasno za Dilavera?
Nije problem u stoperima nego u organizaciji, nemoj boga ti srat sa Dilavera sad opet. Tu su Memisevic, Djumic pa i Anicic kao vec provjereni reprezentatvci. Nemoj boga ti sad o Maldiniju sa Maksimira...
Hajmo sad gledati Besica na stoperu protiv Sjeverne Irske pa da vidimo to cudo![]()
Memisevic nije ni po cemu "provjeren reprezentativac", odigrao par minuta u prijateljskoj
A ti momak pljuj po svemu, svačemu i svakome, pogotovo našem... Naravno da Mateo nije za reprezentacije u normalnoj situaciji, a sada bi nam dobro došao, vidiš da su nam dva igrača iz odbrane ostala sa spiska i da bekova nemamo uopšte.bhfanatic14 je napisao/la:Tako je ! Smijesan igrac, al vidis da je cijela repka sprdnja ovaj mali salje neke cv robertu kao na vašeru... igra se novinara i menadzera... cuj mateo susic hahah, sada se upalio Alarm, da je na vrijeme selektor vodio racuna kako treba da ima rezervni spisak Bas za ovakve situacije, naprimjer memisevic,anicic, dumic nije bitno, a ne on zove civica koji ne igra Uopste u ceskoj, pa todorovica zove koji izgleda nesmije nastupat..pa Halo kakva je to organizacija i zirkus...pa se cudi kad su povrijedjeni pola igraca kad ih pola ne igra nigdje kako treba...ako se ne pobjedi u irskoj zuti Alarm se pali, a nakon austrije crveni.edinjo-bih je napisao/la:ni mateo nije za reprezentacije!
.Rokoko87 je napisao/la: A, ti si se žalio na ovakav kvalitet, sigurno ti je nezgodno sada..
makar jednom ne seri kao neka bolesna djigericaRokoko87 je napisao/la:A, ti si se žalio na ovakav kvalitet, sigurno ti je nezgodno sada...kobe24 je napisao/la:Ima li ijedan moderator da banuje ove imbecile koji psuju Boga na svakom koraku?! Gdje je Monolog da razrijesi ovaj sljam sto se nakotio na ovom pdf-u?
@Miske ba preporuči Robertu Bogičevića, izdati neće, jest da je okretan ko tramvaj, ali čita igru ibogami
HahahhaaRokoko87 je napisao/la:Tobejarabi gdje ćeš psovati Bogičevića...
Mnogo smo jakiGolmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Vedran Kjosevski
Odbrana:, Toni Šunjić, Ervin Zukanović,
Vezni red: Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Goran Zakarić, Haris Duljević, Edin Višća, Deni Milošević, Sanjin Prcić
Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Kenan Kodro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.