FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

bavariapivo
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la bavariapivo » 17 apr 2017, 07:46

al najjace je meni sto ej lik spomenuo da su doveli naboljeg trenera bih :D

mora da ima dobrog dilera...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 apr 2017, 09:13

bavariapivo je napisao/la:al najjace je meni sto ej lik spomenuo da su doveli naboljeg trenera bih :D

mora da ima dobrog dilera...
Oprosti mu,bio je u ekstazi
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 apr 2017, 10:23

Cestitke na dobrim igrama!!Dušmani na apartima!!Next stop vrapčićani!!
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2017, 15:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
slogash je napisao/la:Sloga u prelaznom roku dovela 8 igrača sa premijerligaškim iskustvom. Ima najbolju ekipu u ligi. Ima najboljeg trenera u BiH.
Rezultat toga su rezultati u proljetnom dijelu sezone. Svi bodovi i golovi su čisti ko sunce. Ni jedan go nije posstignut iz kaznenog udarca (penala). U jesen su Nas svi gazili i otimali nam bodove kako je ko stizao, sad kad imamo rezultate sa pojačanom ekipom , javlja se ljubomora i zavist kod većine, tipično bosanski.
Sloga iz Tuzle će igrati PL to je sigurno, ove sezone smo blizu zacrtanog cilja, ostanka u ligu. U narednoj sezoni pravimo ekipu koja će se prošetati 1.ligom federacije BiH, bez obzira ko će se u njoj takmičiti.
Brato ja razumijem da te malo ponijelo pa pises neke stvari koje nemaju veze sa normalnim razmisljanjem. Udahni malo ipak je to Simin Han da tako pises. Ono isto ko da navijac Citadele koja je iz Serije C usla u B pise tako nesto a velikan Juve u toj istoj ligi. Oca mi nemam nista protiv da Sloga uđe iduce godine ako ce sve biti posteno. Ono yebat mu mater bolji i gotovo. Ima iduca ali ovo sto se sada radi nema veze s fudbalom. 5-6 klubova se zalilo da je osteceno od te Sloge samo u ovoj polusezoni (ono uhvate lopova sest noci zaredom u sest razlicitih kuca kako krade i on govori nisam ja :lol: ) i ako je to recept na kojem ti baziras svoje tvrdnje onda fudbal nije ni za tebe ni za onoga ko tako razmislja. Ni FK Velez nece sjediti skrstenih ruku,ni sto se tice dovođenja igraca ni gledanja da neko pokusaje prskat nas posteni trud i sve ono sto radimo zadnju godinu dana. Neka taj vas predsjednik kupi dobre igrace i na taj nacin pokusa ostvarit plasman u PL. Ja cu prvi cestitat. Iskuliraj se malo jer Velez ili npr Celik koji bi mogao ispast imaju clanskih ko taj simin han stanovnika
Boli te ku.rac sta covjek pise nije tvoj problem.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 apr 2017, 16:23

13:37 / 17.04.17
Autor: S. S.
Bašić i Husić iz drugog plana žele do senzacije

Takmičenje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine uvijek je uzbudljivo.

slika

Bašić i Husić veliki aduti Sloge Bašić
U posljednjih nekoliko kola favoriti za ulazak u elitu (ne)očekivano posrću, prosipaju bodove. Za to su im obične krive sudije. Nakon toga slijedi ''rat'' saopćenjima. Savez mudro šuti. A to bi mogle iskoristiti ekipe iz drugog plana.

Jedna od njih je svakako Sloga iz Simin Hana. Ekipa koju predvodi mladi strateg Nermin Bašić igra sjajno u posljednje vrijeme. Prije početka proljetnog dijela prvenstva cilj je bio opstanak, a sudeći prema tadašnjoj poziciji na tabeli, ekipu iz Simin Hana čekalo je krajnje neizvjesno proljeće. Međutim, u zadnja četiri meča Sloga je bez poraza. ''Plavo-bijeli'' su uknjižili tri pobjede i jedan remi. Redom su padali visočka Bosna, Zvijezda iz Gradačca i Orašje, dok je Sloga osvojila bod na gostovanju kod Budućnosti u Banovićima.

Do kraja prvenstva ima još osam kola. U igri su 24 boda. Dakle, sve je moguće. Sloga je na petom mjestu sa 35 bodova, četiri manje od vodećih timova, Travnika i Bosne, tri manje od Goška i bod manje od Rudara iz Kaknja. A do kraja sezone Vezire očekuje gostovanje timu iz Simin Hana.

Veliki aduti Sloge u eventualnoj borbi za bh. elitu su trener Nermin Bašić i predsjednik Azmir Husić. Posebno zbog toga što imaju iskustva u ''preskakanju'' rangova. Bašić kao trener Metalleghea, a Husić, kao što je većini poznato, kao predsjednik Slobode.

Izvor: Faktor
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 apr 2017, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 apr 2017, 16:54

UTAKMICE SLOGE ,TRAVNIKA I BOSNE V. DO KRAJA LIGE.

23.KOLO. VELEŽ -SLOGA SH.....................TRAVNIK - GOŠK................................BRATSTVO -BOSNA V
24.........SLOGA SH - TRAVNIK..................SLOGA SH - TRAVNIK...........................BOSNA V - RADNIČKI
25.........N. TRAVNIK - SLOGA SH..............JEDINSTVO - TRAVNIK.......................... RUDAR K - BOSNA V
26.........SLOGA SH - JEDINSTVO................TRAVNIK - BRATSTVO..........................BOSNA V - BUDUĆNOST
27.........GORAŽDE - SLOGA SH................. RADNIČKI - TRAVNIK...........................ORAŠJE - BOSNA V
28.........SLOGA SH - BRATSTVO.................TRAVNIK - RUDAR K...........................BOSNA V - VELEŽ
29.........ČAPLJINA - SLOGA SH..................BUDUĆNOST - TRAVNIK........................N.TRAVNIK - BOSNA V
30.........SLOGA SH - RADNIČKI..................TRAVNIK - ORAŠJE..............................BOSNA V - GORAŽDE
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 apr 2017, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 17:48

Vidi ovih pojedinih retarda sto iskacu na temi Simin Hana kad joj je "krenulo". Niko nije posta napisao kad su bili dvanaesti. Isto ko sa Slobodom. Uz nju bili kad je bilo para,cim je presusilo necemo na stadion,lopovi. Tuzno vas je gledati kako se koprcate i hvatate za azmirove testise gdje ih god on izvali. Izdresirao vas je da je nemate navijacki identitet nikako mada ga nikad niste ni imali. Sta vi znate sta je to. Cast probisvjetu frantu onom decku ultratzz i jos nekoliko njih
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 apr 2017, 17:57

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi ovih pojedinih retarda sto iskacu na temi Simin Hana kad joj je "krenulo". Niko nije posta napisao kad su bili dvanaesti. Isto ko sa Slobodom. Uz nju bili kad je bilo para,cim je presusilo necemo na stadion,lopovi. Tuzno vas je gledati kako se koprcate i hvatate za azmirove testise gdje ih god on izvali. Izdresirao vas je da je nemate navijacki identitet nikako mada ga nikad niste ni imali. Sta vi znate sta je to. Cast probisvjetu frantu onom decku ultratzz i jos nekoliko njih
:bow:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 18:45

Pastrmko nije ti lako brato. Relaksiraj se malo gledaj laste kako skaču sa Starog pijuckaj kafu.

Ne piše niko na temi Veleža, sta te boli racku sta ovdje ko piše.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 apr 2017, 18:48

Da li će Fufare doći da podrže njihov tim? Da li će platit Hazmir za podršku? Hmmm :hmmmmm: :hmmmmm:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 18:50

Idi bola na temu slobode . Svasta bi ti napisao ali necu radi one fine raje mada tebe ne smatram slobodasem. Skupite nesto para,izbacite zmije iz dzepa kupite clanske,sezonske,skupite se i kupite djeci kopacke ili dodjite da volintirate na tusnju. I cuj podvelezje city :lol: pa moj krle to podvelezje ima broj od 1500 clanskih u drugoj ligi do kojeg ti sloboda nikad u istoriji nije dobacila. Gdje ces to napisat. Bola svi smo mi Hasic Semsudin samo je on komandant. Haj da ne mlatim vise s tobom nisi zanimljiv sagovornik. Ne znam da sam te u 6 godina dva puta citirao prvi. Osim kad si izvaljivao neke gluposti da ti se smijemo :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2017, 18:51

Gledaj kokosara jesu okupirali ljudima temu. :rol:
Lijepi strah :urnebes:
Nabio vam sisonja komplekse moze vam biti za zivota :urnebes:
Koga boli KUR.AC sta ti smatras i koga.... :lol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 18:53

Babatunde je napisao/la:Da li će Fufare doći da podrže njihov tim? Da li će platit Hazmir za podršku? Hmmm :hmmmmm: :hmmmmm:
Jeste se vi usrali od straha pa ovdje pišete ili šta?
A kad već pišete u čemu je razlika između Hazmira i tog vaseg sad bageriste?

Ovako kako vi svršavate sad bila je u Tuzli euforija kad je Slobodu uveo sisoje u PL. Vi mislite da će biti drugačije kod vas u Mostaru.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2017, 18:54

Koliko vas dolazibu subotu na utakmicu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 18:56

solinas je napisao/la:Gledaj kokosara jesu okupirali ljudima temu. :rol:
Evo da te treci put citiram i necu vise. Kakav bola strah. Neka bude posteno i Sloga dobije prvi cu cestitat. Neka posteno udje u PL opet cu cestitati prvi. Napisao jutros . Nego brini se za Slobodu i okani se Husica. Krle bit ce Veleza a za vas bogami. Teski periodi su pred vama. Ne znas dosta stvari. Vise ja znam od tebe
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 18:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Idi bola na temu slobode . Svasta bi ti napisao ali necu radi one fine raje mada tebe ne smatram slobodasem. Skupite nesto para,izbacite zmije iz dzepa kupite clanske,sezonske,skupite se i kupite djeci kopacke ili dodjite da volintirate na tusnju. I cuj podvelezje city :lol: pa moj krle to podvelezje ima broj od 1500 clanskih u drugoj ligi do kojeg ti sloboda nikad u istoriji nije dobacila. Gdje ces to napisat. Bola svi smo mi Hasic Semsudin samo je on komandant. Haj da ne mlatim vise s tobom nisi zanimljiv sagovornik. Ne znam da sam te u 6 godina dva puta citirao prvi. Osim kad si izvaljivao neke gluposti da ti se smijemo :lol:
Ti pišeš isto na temi nečijoj koji si ti faktor. A vala brato Pastrmka nije vam lako **** ste kako god okreneš.
Sisoje Tuzla=El komadante bagerista Mostar

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 19:03

sviunapad1010 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Idi bola na temu slobode . Svasta bi ti napisao ali necu radi one fine raje mada tebe ne smatram slobodasem. Skupite nesto para,izbacite zmije iz dzepa kupite clanske,sezonske,skupite se i kupite djeci kopacke ili dodjite da volintirate na tusnju. I cuj podvelezje city :lol: pa moj krle to podvelezje ima broj od 1500 clanskih u drugoj ligi do kojeg ti sloboda nikad u istoriji nije dobacila. Gdje ces to napisat. Bola svi smo mi Hasic Semsudin samo je on komandant. Haj da ne mlatim vise s tobom nisi zanimljiv sagovornik. Ne znam da sam te u 6 godina dva puta citirao prvi. Osim kad si izvaljivao neke gluposti da ti se smijemo :lol:
Ti pišeš isto na temi nečijoj koji si ti faktor. A vala brato Pastrmka nije vam lako **** ste kako god okreneš.
Sisoje Tuzla=El komadante bagerista Mostar
Lako nam vjeruj jer se nismo pustili ko tikva niz vodu i pratimo predsjednika kroz clanske,volontiranja,pronalasku sponzora,dvije crvene noci su sada u maju,velika u oktobru,firma no1 ne moze osvojit narudzbu dresova i da ne nabrajam. Nemoj da lupas bezveze a mene tjeras da ti objasnjavam stvari koje ti nikad neces shvatiti. Kuliraj brato uz kospe kad ti klub igra. Ne znam ni za koga navijas
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 17 apr 2017, 19:04

Daj pastrmka nemoj vise citaju ovaj forum i djeca :urnebes: Ala si ih ubo tamo gdje boli gledaj al se okupise da brane cast ameru :crazy:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2017, 19:05

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
solinas je napisao/la:Gledaj kokosara jesu okupirali ljudima temu. :rol:
Evo da te treci put citiram i necu vise. Kakav bola strah. Neka bude posteno i Sloga dobije prvi cu cestitat. Neka posteno udje u PL opet cu cestitati prvi. Napisao jutros . Nego brini se za Slobodu i okani se Husica. Krle bit ce Veleza a za vas bogami. Teski periodi su pred vama. Ne znas dosta stvari. Vise ja znam od tebe
Znas ti moj kur.ac :lol:
Sta god bude mi smo tu,kao i uvjek.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 apr 2017, 19:10

sviunapad1010 je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:Da li će Fufare doći da podrže njihov tim? Da li će platit Hazmir za podršku? Hmmm :hmmmmm: :hmmmmm:
Jeste se vi usrali od straha pa ovdje pišete ili šta?
A kad već pišete u čemu je razlika između Hazmira i tog vaseg sad bageriste?

Ovako kako vi svršavate sad bila je u Tuzli euforija kad je Slobodu uveo sisoje u PL. Vi mislite da će biti drugačije kod vas u Mostaru.
Ma evo ne znamo šta ćemo, kaže Ibro i uprava da ćemo poslati da se ne igra tekma, da bude 0:3 za moćnu sloguuuu. A idiite seljačine hebo vas Hazmir sisoyeb, kamiondžija koji misli da se parama može sve. E pa neće moći, u subotu vam je završni udarac Hazmiree :puke: :puke: :puke:
Zadnja izmjena: Babatunde, dana/u 17 apr 2017, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.