Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Debitantski nastup je totalno nebitan jer smo tada pobijedili i jer je sve naredne utakmice odigrao na odlicnom ili korektnom nivou.
Debitantski nastup je zapravo bitan samo mrziteljima i cmizdravcima koji jedva čekaju neki kiks ili nesto "negativno" pa da imaju o cemu pisati. I ne govorim samo o Civicu.
Ovamo kao vole repku a u biti... ... ...
Debitantski nastup je zapravo bitan samo mrziteljima i cmizdravcima koji jedva čekaju neki kiks ili nesto "negativno" pa da imaju o cemu pisati. I ne govorim samo o Civicu.
Ovamo kao vole repku a u biti... ... ...
Za nas bi bilo dobro da nam više rotacijskih igrača igra u klubu kao što je Ferencvaroš. Ćivić je naš rezervni lijevi bek a Kovačević u za njeg najpovoljnijoj viziji Bajevića je peti stoper. Za takve uloge ti ne trebaju igrači koji igraju u boljem i ambicioznijem klubu od Ferencvaroša, koji je prvak Mađarske, ima moderan stadion i plaća milionske odštete za igrače.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Tu negdje s onom partijom koju je odigrao protiv lažnih Iraca.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
**** ti sve tojsice cincaruuuuu
Poslije Kvržića, najgori na terenu.
I neki se nasli prigovarat Kolasincu koji je sa jednom nogom bolji igrac od svih sto su ikada igrali na ovoj poziciji
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Đe ste misevi
Eldar Alaba Civic 

Zbog cega se ovaj lik poziva meni fakat nije jasno...
Nakon S.Irske je bio vise nego pristojan u ostalim utakmicama.
U ove dvije utakmice sto je dobio minuta odigrao je jako lose i to treba priznati. U svakom slucaju jos uvijek sasvim pristojna zamjena za Kolasinca.
Cudi me da nije pozvao i Nastica koji moze odgovoriti zadatku i na lijevom i na desnom beku.
U ove dvije utakmice sto je dobio minuta odigrao je jako lose i to treba priznati. U svakom slucaju jos uvijek sasvim pristojna zamjena za Kolasinca.
Cudi me da nije pozvao i Nastica koji moze odgovoriti zadatku i na lijevom i na desnom beku.
-
- Kontakt:
Civic ne treba da bude na spisku.
-
- Kontakt:
Dženan Bureković je svemirski brod i za Ćivića i Nastića, sada je prešao u tursku Superligu i ako ne bude pozivan onda stvarno nije uredu. Momak nema leđa ni medijsku promociju kao Ćivić zato ga i nema na spiskuhurem je napisao/la: ↑08 sep 2020, 06:15Nakon S.Irske je bio vise nego pristojan u ostalim utakmicama.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Gledao sam ga par puta u Ujpestu i tada nije igrao na beku tako da ne znam kakav je na toj poziciji.
Bio je rastrcan poprilicno. Ofanzivno pristojan. Defanzivno ne znam kakav je.
Nista protiv, imat cemo i u oktobru 3 utakmice u 7 dana...odlična prilika da se u jednoj od tih utakmica isproba novih 11.
Bio je rastrcan poprilicno. Ofanzivno pristojan. Defanzivno ne znam kakav je.
Nista protiv, imat cemo i u oktobru 3 utakmice u 7 dana...odlična prilika da se u jednoj od tih utakmica isproba novih 11.
Nadam se da mu je utakmica koju je odigrao sinoc bila zadnja za reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sejo k'o invalid bolji od Papca i Musica ... ako ti kazes ... a od Civica je i bez obje bolji ... frajer zaluto na teren i glumi igraca ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Zna li iko ko gura ovog u Repku?
Za ovakve je turnir na Cevljanovicima liga sampiona!
Za ovakve je turnir na Cevljanovicima liga sampiona!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj lik ku R cu ne valja... On veze nema.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- JohnCleese
- Kontakt:
Eldar Civic 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
'Predasistencija' za vodstvo protiv Dinama već u 2. minuti. 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Jegres, THEC i 37 gostiju.