Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Željovac
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Željovac » 16 sep 2009, 16:11

gringo1 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Mrzim igrace tipa Medunjanin! Nemam nista licno protiv njega ali stvarno me nerviraju ovi igraci koji se nikad nisu potrudili da dodu do BIH reprezentacije i sad glume patriote odkako je FIFA promjenila zakon o sportskom drzavljanstvu. Svakako Medunjanin nema mjesta u nasoj repki jel imamo suvise dobrih vezista (Ibricic, Misimovic, Pjanic, Salihovic, Rahimic, Vladavic, Bajramovic itd.)
Ma naravno sto ce nam Medunjanin kada imamo mi Klocalice i Tornjake iz premijer lige...
Pa ja , jaca je premijer liga od "jadne" :roll: Spanske primere...
Zalosno je kako razmisljate....
Žalosno je kako ti razmišljaš. Pretpostavljam da si mislio na Cocalića i Torlaka koji nisu Medunjaninova pozicija.
U premijer ligi su igrali Luka Modrić i Edin Džeko. A to što je tebi jedva standardni igrač španskog jedva prvoligaša bolji od ijednog igrača naše lige, automatski, bez ikakvog razmišljanja, je žalosno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 16 sep 2009, 16:14

Ne bih ga ja nikad zvao, dovidjenja...
Ni njega ni kucukovica i ostale fele....Sto nisu promjenili dres ranije.. jok, kad su skontali da nece nikad zaigrat za reprezentaciju svoje nove domovine onda ko biva zele igrati za nas. SIKTER!
Zato ja malom Pjanicu skidam kapu, jer ce on za dvije tri godine biti klasa od igraca, a debitovao za nas sa 18 godina. St oon nije pricekao koju godinu pa da mu francuzi zavrse papire :?:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 16 sep 2009, 16:25

Mislim da momku treba dati sansu ako vec igra u tako jakoj spanskoj ligi, treba mu dati priliku da se pokaze, a i ako ga pozove on bi vjerovatno grijao klupu sa stilicem zajedno nazalost :cry: :(
Mislim da vrijedi pokusati sa njim...pozz
mB!

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 16 sep 2009, 16:38

Cuj nisu se potruduli,pa šta sad treba Medunjanin da kuca na vrata N/FS BIH.Momak kaze volio bih igrati za bih,cekam cirin poziv,imam holandsko i bosansko drzavljanstvo ,tako da nece predstavljati prepreku.Šta vise?Ostalo je na Ciri ili FS BIH,bar da ga pozovu na probu.
12.9.2009.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 16:42

koliko se puta mora igrač pozivati u nacionalni tim ,samo mi odgovorite na to pitanje

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 16:44

neznalica je napisao/la:koliko se puta mora igrač pozivati u nacionalni tim ,samo mi odgovorite na to pitanje
prvi su ga put pozvali kad je otisao vec na pripreme sa mladom selekcijom holandije. 2 put i nije puno.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 16:47

Wolverine je napisao/la:
neznalica je napisao/la:koliko se puta mora igrač pozivati u nacionalni tim ,samo mi odgovorite na to pitanje
prvi su ga put pozvali kad je otisao vec na pripreme sa mladom selekcijom holandije. 2 put i nije puno.
et znači čovjek je izabrao i sad neka uživa

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 sep 2009, 16:48

neznalica je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
fakat ovdje ima puno neznalica !! zovu ga kada je vec otisao na pripreme sa holandijom sta su cekali prije toga ?? isto kao ibrahimovic sjetili ga se kada je poceo igrati za svedsku :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 16:49

neznalica je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
sta je izabrao ? izabrali su mnogi prije njega da igraju za mladu selekciju neke druge zemlje, sto za njih ne govoris nista ?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 16:50

koliko mi je žao njega još više žalim tebe

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 16 sep 2009, 16:52

CRNI_SA je napisao/la: fakat ovdje ima puno neznalica !! zovu ga kada je vec otisao na pripreme sa holandijom sta su cekali prije toga ?? isto kao ibrahimovic sjetili ga se kada je poceo igrati za svedsku :!:
Pa sto nije otisao sa priprema, nije klub u pitanju nego reprezentacija? Ustvari, sto je uopste otisao na pripreme druge reprezentacije ako mu je zelja bila da igra za BiH?? Hebeno je sjedit na dvije stolice jer kad se izmaknu padnes na guzicu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 16:54

neznalica je napisao/la:koliko mi je žao njega još više žalim tebe
jao jao jao. toliko sam pogodjen tvojim postom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neces vjerovat, ali sam ocekivao jedan takav post. kako hladnokrvno skrene sa teme, i krene u provociranje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakvih sve ljudi ima na ovom forumu :o :shock: :o :shock: :o :shock:

misimovic, pjanic i begovic su danas velikani za vas sve, a odabrali druge mlade repke. nisam bio tu ali pretpostavljam da ste i begovica napaali kao sad medunjanina, a kad zaigra za repku, covjek dobar odma. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 16 sep 2009, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 16:55

biskitt je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la: fakat ovdje ima puno neznalica !! zovu ga kada je vec otisao na pripreme sa holandijom sta su cekali prije toga ?? isto kao ibrahimovic sjetili ga se kada je poceo igrati za svedsku :!:
Pa sto nije otisao sa priprema, nije klub u pitanju nego reprezentacija? Ustvari, sto je uopste otisao na pripreme druge reprezentacije ako mu je zelja bila da igra za BiH?? Hebeno je sjedit na dvije stolice jer kad se izmaknu padnes na guzicu
to kralju ,ja im to tri dana objašnjavam a oni to ne mogu da shvate,sve više počinjem sumnjat da mu nisu menadžeri ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2009, 16:55

neznalica je napisao/la:
prvi su ga put pozvali kad je otisao vec na pripreme sa mladom selekcijom holandije. 2 put i nije puno.[/quote]et znači čovjek je izabrao i sad neka uživa[/quote]
fakat ovdje ima puno neznalica !! zovu ga kada je vec otisao na pripreme sa holandijom sta su cekali prije toga ?? isto kao ibrahimovic sjetili ga se kada je poceo igrati za svedsku :!:[/quote]
Pjanica je pozvala A selekcija Luxemburga sa 17 godina,a uveliko se radilo da ga i Francuska jami.
Odgovor znamo i probleme koje je sve Pjanic prosao.
Ali ko nesto cvrsto odluci to ce i uraditi.
Zato zbog ovakvih momaka sramota je spominjati i navoditi Ibrahimsone i De Mudanjine pod istim grbom sa Pjanicem,Salihovicem itd.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 sep 2009, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 sep 2009, 16:57

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će 26. maja u Južnoj Koreji bogatija za jednog fudbalera. Riječ je o Harisu Medunjaninu, o kojem se posljednjih mjeseci mnogo priča. Napadač Alkmaara i reprezentativac mlađih holandskih selekcija odazvat će se selektoru Blažu Sliškoviću kada mu uputi poziv.

Ovih dana sa 21-godišnjim Medunjaninom razgovarao je direktor reprezentacije BiH Ahmet Pašalić, a da je razgovor tekao više nego korektno, potvrdio nam je i sam Haris.
- Direktor mi je rekao da ću biti pozvan za meč s Južnom Korejom, što mi je vrlo drago čuti. Bit će mi drago da dođem i pokažem šta znam. Doći ću i vidjeti kako sve to izgleda - kaže nam Medunjanin.
Kako smo shvatili, Haris prvo želi vidjeti, a onda definitivno odlučiti.
- Tako nekako. Iskreno, čini mi se da u Holandiji imam dosta šansi da uspijem, ali bih volio izabrati BiH. Rođen sam tamo i s ponosom bih igrao za svoju domovinu. Kada me pozovu, sigurno ću doći pa ćemo vidjeti - govori Haris.
Nastupi za Holandiju

Medunjanin je igrao za holandsku selekciju U-19. Na njega itekako računaju pa će u prvoj polovini maja, prije Južne Koreje, zaigrati za olimpijsku selekciju Holanđana na turniru u Francuskoj. To zvuči pomalo zbunjujuće, ali i potvrđuje da se Haris još ničega nije odrekao te da nije čvrsto odlučio.
- Očekuje me dosta razgovora. Trebam vidjeti i sa svojim menadžerom šta će mi on savjetovati, tu je i moj trener Luis Van Gaal... Ne treba previše žuriti, ali ono što je trenutno važno jeste to da želim igrati za BiH. Ukoliko sve bude uredu, ako vidim da se mogu lijepo uklopiti i da mogu računati na budućnost u BiH, zašto da ne - kaže Medunjanin.

Koliko znam, ovo je bio poziv na koji se nije odazvao...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 16:58

Wolverine je napisao/la:
jao jao jao. toliko sam pogodjen tvojim postom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neces vjerovat, ali sam ocekivao jedan takav post. kako hladnokrvno skrene sa teme, i krene u provociranje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakvih sve ljudi ima na ovom forumu :o :shock: :o :shock: :o :shock:
nisi ti bio u pitanju nego ovaj crni,pošto čovjek ima želju da se dopisuje sa mnom,stalno me citira i komentariše moj nick :( :( :( :(

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 16:59

neznalica je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
nisi ti bio u pitanju nego ovaj crni,pošto čovjek ima želju da se dopisuje sa mnom,stalno me citira i komentariše moj nick :( :( :( :(
svejedno, samo zaboravi na ono boldovano gore.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 16 sep 2009, 17:01

Željovac je napisao/la:Ovih dana sa 21-godišnjim Medunjaninom razgovarao je direktor reprezentacije BiH Ahmet Pašalić, a da je razgovor tekao više nego korektno, potvrdio nam je i sam Haris.
- Direktor mi je rekao da ću biti pozvan za meč s Južnom Korejom, što mi je vrlo drago čuti. Bit će mi drago da dođem i pokažem šta znam. Doći ću i vidjeti kako sve to izgleda - kaže nam Medunjanin.
Kako smo shvatili, Haris prvo želi vidjeti, a onda definitivno odlučiti.
- Tako nekako. Iskreno, čini mi se da u Holandiji imam dosta šansi da uspijem, ali bih volio izabrati BiH. Rođen sam tamo i s ponosom bih igrao za svoju domovinu. Kada me pozovu, sigurno ću doći pa ćemo vidjeti - govori Haris.
Nastupi za Holandiju

Medunjanin je igrao za holandsku selekciju U-19. Na njega itekako računaju pa će u prvoj polovini maja, prije Južne Koreje, zaigrati za olimpijsku selekciju Holanđana na turniru u Francuskoj. To zvuči pomalo zbunjujuće, ali i potvrđuje da se Haris još ničega nije odrekao te da nije čvrsto odlučio.
- Očekuje me dosta razgovora. Trebam vidjeti i sa svojim menadžerom šta će mi on savjetovati, tu je i moj trener Luis Van Gaal... Ne treba previše žuriti, ali ono što je trenutno važno jeste to da želim igrati za BiH. Ukoliko sve bude uredu, ako vidim da se mogu lijepo uklopiti i da mogu računati na budućnost u BiH, zašto da ne - kaže Medunjanin.

Koliko znam, ovo je bio poziv na koji se nije odazvao...
Ovo je meni dovoljno, i da sam ja u NS njega bih navodio kao primjer igraca koji je kalkulisao i zbog toga (p)ostao jedan prosjecni klupski igrac. Neka on bude za primjer narednim generacijama kalkulanata, a bice ih jos.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 sep 2009, 17:05

neznalice,, citirao sam te mozda 2 puta na ovom forumu i to iz razloga sto pises gluposti i fakat si neznalica sta glumatas nekog patriotu jel?? pusti to ako je medunjanin izabrao holadniju prije bosne sta sad 8-) glavno je ono sto je sadasnjost a to je da moze igrati za nas i treba nam i sam je rekao da ce se odazvati !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 17:05

stalno se spominje pjanić u istom kontekstu sa medunjaninom,evo vam razlike ,pjanić se odlučio za BiH sa 18 a medinjanin sa 24,dakle razlika je 6 godina ,da je on prije 6 godina rekao moja država je bih i samo želim igrati za BOSNU I HERCEGOVINU bujrum , međutim kralj kasni 6 godina svojom voljom i svojom željom neka sada uživa :!: :!: :!: :!: :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 6 gostiju.