RK Sloga Doboj

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Sloga Doboj

Post Postao/la gradacac10 » 22 maj 2012, 23:56

po'marke je napisao/la:do podloge nije sigurno, za rukomet je bas, ona pjena. ne znam tacno kako se zove! :mrgreen:
Nije nije taj tarafleks na sta mislis, on je samo za vrijeme turnira, a drugim danima je ona zelena podloga koja je na betonu i debela je svega par milimetara...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 23 maj 2012, 01:17

Nisam ni mislio na tarafleks, dobra je podloga. Jest ispod nje beton, ali dovoljno je debela. Mislim da ispunjava sve zahtjeve da se igra na njom jedna rukometna utakmica.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 23 maj 2012, 08:31

Ni Goražde nije imalo zadovoljavajuću podlogu za vrijeme igranja reprezentacije pa je podloga došla iz Sarajeva i utakmica se igrala.Zato mislim ako ima volje u za igranjem utakmice i privlačenjem što većeg broja gledalaca onda podloga nije problem može se nabaviti.Moje lično mišljunje da se igra neka igra ili nemogu da obezbjede veći broj gledalaca.Da li postoji mogućnos da se opet prenosi utakmica.

goranBL

Post Postao/la goranBL » 23 maj 2012, 09:29

Prenos bi trebao biti 99%.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 23 maj 2012, 21:42

RK GORAŽDE -RK SLOGA 18:24

aaaaa
Kontakt:

Post Postao/la aaaaa » 24 maj 2012, 13:42

A zalosti moja i ovog jada od rukomet. Koliko cudni rezultata. Ne zna se sta je veca tuga da Sloga pude prvak ili Borac. To su samo klubovi za pranje para i punjenje licnih dzepova (nekih tamo Radja i Djoga). Tu nema ni "R" od rukometa.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 maj 2012, 16:21

aaaaa je napisao/la:A zalosti moja i ovog jada od rukomet. Koliko cudni rezultata. Ne zna se sta je veca tuga da Sloga pude prvak ili Borac. To su samo klubovi za pranje para i punjenje licnih dzepova (nekih tamo Radja i Djoga). Tu nema ni "R" od rukometa.
Ne se.ri , pola reprezentacije nam iz Borca i Sloge i ti znaš gdje nema rukometa .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2012, 16:27

no rules je napisao/la:
aaaaa je napisao/la:A zalosti moja i ovog jada od rukomet. Koliko cudni rezultata. Ne zna se sta je veca tuga da Sloga pude prvak ili Borac. To su samo klubovi za pranje para i punjenje licnih dzepova (nekih tamo Radja i Djoga). Tu nema ni "R" od rukometa.
Ne se.ri , pola reprezentacije nam iz Borca i Sloge i ti znaš gdje nema rukometa .
Ima rukometa, a da je previše reprezentativaca iz Borca jeste ;)
Vražalić i ko još iz Sloge ???

Realno ko god da bude prvak, ako bude morao u kvalifikacije za LP mislim da im se ne piše dobro ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 maj 2012, 16:49

legenda reala je napisao/la:
no rules je napisao/la: Ima rukometa, a da je previše reprezentativaca iz Borca jeste ;)
Vražalić i ko još iz Sloge ???

Realno ko god da bude prvak, ako bude morao u kvalifikacije za LP mislim da im se ne piše dobro ;)
Velibor Manjić , Faruk Halilbegović i Tarik Medžić ... trenutno nisu u kombinacijama , ali su reprezentativci ;)

goranBL

Post Postao/la goranBL » 24 maj 2012, 19:47

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 80059.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo Vam ga NA!!!

old

Post Postao/la old » 24 maj 2012, 20:38

& ", " $ / & у $, па ? ' ? $, па 50 000 & & преноса :o ...

" ' о ? " ", $ су " се % %... не ' ...

П.С. ? Рађа " о % :roll:
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 24 maj 2012, 21:58

old je napisao/la:& ", " $ / & у $, па ? ' ? $, па 50 000 & & преноса :o ...

" ' о ? " ", $ су " се % %... не ' ...

П.С. ? Рађа " о % :roll:
Što se tice Vojkana to je jedan obicni bilmez i nikakav trener, a kad je u pitanju poštenje svaki komentar je suvisan.
Što se tiče utakmice u Gorazdu dobili su je 1/1 iako su i sudije pomagale Gorazdu dok nisu vidjeli da nema smisla. Gorazde ne bi dalu premiju Čeliku da dobiju Izviđač da su mislili prodati u Gorazdu Slogi.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 24 maj 2012, 23:13

Vidim poceli su napadi na Doboj i Slogu, trazi se vec razlog ako Borac ne osvojio ligu, a vec je ispusio u kupu... RK Borac je vec poceo da slavi ovu titulu i prije pocetka Lige 6, bili su tako samouvjereni da osvaju. Mislili su da posle raspada RK Bosna nema ko da ih ugrozi i da ce se prosetati ligom, jer ih klubovi iz "provincije" ne mogu ugroziti (Sloga, Gorazde, Izvidjac). Ali eto Gorazde ih je 2 puta pobjedilo, Sloga pokazala da se moze nositi sa njima u Boriku, Izvidjac ih je tuko u Ljubuskom. Dok je Sloga odlicno pocela sezonu pobjedom u gostima bas kod neugodnog Izvidjaca, i eto do samog kraja ove mini ligi ostala je pri vrhu, i sada ima veliku sansu da osvoji ovu ligu!
Citam na raznim forumima, FB grupama, kako Banjalucani napadaju Slogu kako je sve kupila utakmice pa cak i sudije, kao da je nas savez i imamo budzet od 1mil. (kao sto ga Borac ima).
Borac i Sloga realno imaju srecu sto se RK Bosna nesrecno raspala inace ne bi osvojili titulu ni pomocu trikova, Borac ne bi imao sanse protiv one Bosne. Pa ova 3 igraca sto je Sloga dovela iz Bosne su za klasu bolji, spremniji od 95% igraca ostatka lige.
Što se tiče utakmice u Gorazdu dobili su je 1/1 iako su i sudije pomagale Gorazdu dok nisu vidjeli da nema smisla. Gorazde ne bi dalu premiju Čeliku da dobiju Izviđač da su mislili prodati u Gorazdu Slogi.
Ako ovo kaze covjek iz Gorazda, onda nemamo sta vise da pricamo. Sloga je otisla dan ranije u Gorazde da budu spremni i odmorni za utakmicu.

Ovdje je cijeli grad na nogama, svi samo pricaju ovo ovoj utakmici. Zivi se za subotu i to vece!
Ja ne znam sta su ljudi iz BL ocekivali, da dobiju pola dvorane, da dodju u Doboj kao na izlet. Ne znam kako ste mislile pored Dobojlija da napunite dvoranu i budete glasniji od domace publike. Zaboravili su kako su branili TV prenos sa Bosnom, kako su na noz docekali Bosnase. A sada na sav glas pljuju po nama! Banjalucani su opet dobrodosli u Doboj, i ako osvojite ligu bice to sigurno zasluzeno!
? -, & " пренос, " " $ $ ' " " у $ " & ? " $ $.

A ovo je tek komedija, kako se novinar zali sto ce Sloga u DOBOJU igrati pred punom dvoranom SVOJIH navijaca, pa da nece u Doboju igrati pred punom dvoranu gostujucih navijaca

A sta samo pisu ove rezimeske novine "Glas", kako samo se stavljaju na jednu stranu, ali ajde nista novo.

Onda kazu:
? Рађа “"” је $ " $
Inace sve informacije ovaj novinarcic dobija od "$ " ""

Jeste kupio nam Vojkan titulu! :lol:

I na kraju sve ce se ovo brzo zaboraviti posle utakmice, i nema potrebe da se ovoliko dizu tenzije. Neka bolji pobjedi, Borac i Banjalucani su dobrodosli u Doboj! :)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 24 maj 2012, 23:30

aleksandar_veliki je napisao/la: Jos uvijek se ne zna ko ce suditi, tako da ljudi lupaju.
O tome ti pricam druze. Lupaju ljudi i primaju se na tekstove nekih novinarcica u pokusaju. Komesar takmicenja Z. Alpeza sam kaze da ce sudijski par biti odredjen 60 min pred pocetak utakmice!!!
Samo se dzaba dize tenzija!!!

goranBL

Post Postao/la goranBL » 24 maj 2012, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Jos uvijek se ne zna ko ce suditi, tako da ljudi lupaju.
Pa prema nekim pravilima, ime delegata i sudija bi se trebalo znati 96 sati prije početka utakmice. U protivnom domaća ekipa se novčano kažnjava!!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 maj 2012, 23:43

džaba se diže frka oko prenosa , čini mi se da je za Borac kasno sada tamam da eurosport2 radi prenos... oni su prokockali titulu u Goraždu i Ljubuškom , oba teža gostovanja su izgubili , a sada slijedi najteže pred krcatom dvoranom "domaćih" :D navijača ... konto sam i ja sa ekipom u subotu doći da nisu premjestili u dvoranu , ovako bolje ne zauzimati mjesto istinskim navijačima Sloge ...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 24 maj 2012, 23:54

goranBL je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jos uvijek se ne zna ko ce suditi, tako da ljudi lupaju.
Pa prema nekim pravilima, ime delegata i sudija bi se trebalo znati 96 sati prije početka utakmice. U protivnom domaća ekipa se novčano kažnjava!!!
Sto bi se domacin kaznjavao, pa savez to odredjuje! Sto bi domaca ekipa bilo novcano kaznjena zbog propusta saveza, pa nije na njima da odrede sudije i delegata :!: :?:
no rules je napisao/la:džaba se diže frka oko prenosa , čini mi se da je za Borac kasno sada tamam da eurosport2 radi prenos... oni su prokockali titulu u Goraždu i Ljubuškom , oba teža gostovanja su izgubili , a sada slijedi najteže pred krcatom dvoranom "domaćih" :D navijača ... konto sam i ja sa ekipom u subotu doći da nisu premjestili u dvoranu , ovako bolje ne zauzimati mjesto istinskim navijačima Sloge ...
Ako cete da navijate za Slogu i budete glasni, dobro nam dosli!!! :mrgreen:

goranBL

Post Postao/la goranBL » 25 maj 2012, 00:10

po'marke je napisao/la:
goranBL je napisao/la:
Sto bi se domacin kaznjavao, pa savez to odredjuje! Sto bi domaca ekipa bilo novcano kaznjena zbog propusta saveza, pa nije na njima da odrede sudije i delegata :!: :?:
Ne znam, pitaj Rađu.
Sudiće ona dva brata iz Zagreba, gurnuće ih Mucić

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 maj 2012, 00:11

Pretjerujes prijatelju. :roll:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 25 maj 2012, 12:27

Aman covjece pogledaj bilten na rs bih ja mislim od 8. Kola i alpeza 7 dana unaprijed govori da se sudije nece znati do samog dana odigravanja utakmica, da bi sve proslo sto postenije...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.