Ako si bio na utakmici vidio si onda da tu nema jezgre ni za lijeka.ovo je forumsko piskaranje prcaju oni prcamo i mi..staragarda je napisao/la:Pa i nemaju...ja ni sad ne kontam sa kakvom se vi imaginarnom divizijom nadjebavateSariel1987 je napisao/la:Ma bezveze pricaju grmilo je oko stadiona.
Oni i nemaju nikakve pjesme smijesno i pricat o njihovom navijanju..![]()
...tu su simpatizeri kluba...daleko je to od neke prave navijacke priče....al.za sve postoji prvi put....ja kažem da će TC kao klub regrutovati sve veći broj ljudi ako nastavi rast i kao klub i rezultatski...a tu će se isprofilisati neko navijacko jezgro...naravno...puno je ako...
A za sjever grijesis lijepo je bilo biti dijelom sjevera u subotu navece pogotov kad je suljo izaso na ogradu i kad je krenulo slobodo moja ljubavi.svi su skandirali pjevali uzivali.znaci ne 30 nego skoro svi na sjeveru.
Kad smo dali go delirij. Jebga trenuci zbog kojih se ide na tekme.baklje psovke sastavno dio utakmica da se ne lazemo.sad sto je preko puta bila publika nenaviknuta na te scene njihov problem.nek se naviknu il nek promijene sport..
Cuj evropsko navijanje cc izvala zesca uticaj sportkluba sta li vec haha
Garda brate njihov si mod pa da je i inat a vjerujem da jest sta ce ti to ba al iskreno