Rimes87 je napisao/la:Vidi ovih sto se pale na Husarine placene clanke
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Propali "menadzer"Osim13 je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Vidi ovih sto se pale na Husarine placene clanke
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad ako ga ne uguras Husara neces nikad
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jel krenula licitacija kod Robija?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zukanovic je sada kapiten? Dzeko, Begovic, Zukanovic i Pjanic. ja mislim tako je red. ako bude Zukanovic igrao. nakon zadne utakmice treba da bude kapiten 
E jest nam kapiten dobar
U klubu nije ni na klupi,al je zato u repki kapiten
U klubu nije ni na klupi,al je zato u repki kapiten
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Skaljo koga bi ti za kapitena?Zukanovic je napisao/la:Zukanovic je sada kapiten? Dzeko, Begovic, Zukanovic i Pjanic. ja mislim tako je red. ako bude Zukanovic igrao. nakon zadne utakmice treba da bude kapiten
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gore telefoni dramaaaa, koji menadzer ce ponudit najbolju cifru za svog pulena ??? Hocemo jasu mesanovica
goleadora iz maribora, treba doci do klupe u jakoj slovenskoj dezeli. Kakva bi to samo panika bila, kada ostale evropske repke vide nas napadacki Arsenal , Mesanovic - Hodzic - Bajic
strah i trepet smooooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kad već ne može Ibišević,gurni Ahmetovića pa nek se nešto dešava 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ahmetovic je nas drugi najkvalitetniji napadac nakon Dzeke, a nakon sto se Vedo oprostio. To sam i ranije govorio. Moze nam valjati za naredni dvomec.samocelik je napisao/la:Kad već ne može Ibišević,gurni Ahmetovića pa nek se nešto dešava
Jasmina ne bih zvao iz razloga jer je eskivirao prvi Robertov poziv za prijateljske meceve u SAD-u
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja napadacki potencijal trenutno vidim jedino u Demirovicu.
Ne zato sto je neki talenat, nego sto ima fizicke kvalitete, dobro kretanje, karakter i radnu etiku. Ako nastavi davati golove, treba ga prikljuciti seniorima i dati mu sansu. Mislim da bi sa svojim kvalitetima bio koristan u nasem mlitavom mentalitetu.
Ovi sto smo od njih puno ocekivali, nisu opravdali. Nazalost, Prevljak, Hodzic, Bajic, pa i Catakovic stagniraju i nesto mi se ne cini da ce napraviti kvalitetan iskorak.
Koljicu bi trebalo dati ozbiljnu sansu, jer je najrealnija opcija da odmah uskoci na Dzekino mjesto.
Naravno, sve ovo ima smisla s novim selektorom i novim pristupom.
Ne zato sto je neki talenat, nego sto ima fizicke kvalitete, dobro kretanje, karakter i radnu etiku. Ako nastavi davati golove, treba ga prikljuciti seniorima i dati mu sansu. Mislim da bi sa svojim kvalitetima bio koristan u nasem mlitavom mentalitetu.
Ovi sto smo od njih puno ocekivali, nisu opravdali. Nazalost, Prevljak, Hodzic, Bajic, pa i Catakovic stagniraju i nesto mi se ne cini da ce napraviti kvalitetan iskorak.
Koljicu bi trebalo dati ozbiljnu sansu, jer je najrealnija opcija da odmah uskoci na Dzekino mjesto.
Naravno, sve ovo ima smisla s novim selektorom i novim pristupom.
I ja sam za tu opciju, nemoj da neko glumi 'spica' daj Ahmetovica i Krpica pa ko bude bolji nek igra za ovaj dvomec.samocelik je napisao/la:Kad već ne može Ibišević,gurni Ahmetovića pa nek se nešto dešava
Dugorocno je tu Koljic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Daj Turkesa sto ga zaobilazite
Ma imaš ti dugoročno igrača sa kojima trebaš raditi. Mali Demirović je prekucao u 21 i sad je na njemu da radi i napreduje. Koljić ukoliko sklopi dvije sezone bez povreda može biti taj ubica. Al sad trenutno ja ne vidim nikoga sa tim iskustvom,manguplukom pa ajde ajmo reći i iskustvom sa našim papirom osim Ahmetovića,a takav ti definitivno treba za ove dvije utakmice.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mozda si u pravu, Ahmetovic je u formi , ima iskustvo, samopuzdanje, sigorno i jak motiv...samocelik je napisao/la:Ma imaš ti dugoročno igrača sa kojima trebaš raditi. Mali Demirović je prekucao u 21 i sad je na njemu da radi i napreduje. Koljić ukoliko sklopi dvije sezone bez povreda može biti taj ubica. Al sad trenutno ja ne vidim nikoga sa tim iskustvom,manguplukom pa ajde ajmo reći i iskustvom sa našim papirom osim Ahmetovića,a takav ti definitivno treba za ove dvije utakmice.
Ipak, siguran sam da bi svi ovi sto ih otpisujemo (Hodzic, Prevljak, Bajic...), u BHPL bili na nivou Huseinovica kada se vratio iz Njemacke. Dakle druga dimenzija. Opet , to ne znaci da Ahmetovic ne bi bio koristan ove dvije tekme.
Kakav Ahmetović, hajmo malo ozbiljnosti ljudi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Od Ahmetovica ili Djurica ja ozbiljnije ne mogu.coelho41 je napisao/la:Kakav Ahmetović, hajmo malo ozbiljnosti ljudi.
Ti?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
probat sa lažnom devetkom npr. Hodžić ili Višća ili Hajrović, sve su to okomito orijentisani igrači, nema Ahmetović šanse u Džekinoj ulozi da glumi, odnosno nema napadača sa državljanstvom BiH koji može igrati ovo što igra Džeko u 4-2-3-1, mislim da mijenjamo formaciju na 4-3-3JohnCleese je napisao/la:Od Ahmetovica ili Djurica ja ozbiljnije ne mogu.coelho41 je napisao/la:Kakav Ahmetović, hajmo malo ozbiljnosti ljudi.
Ti?
- Goalgetter
- Kontakt:
Koljic, Prevljak ili Ahmetovic. 2 od 3 moraju dobiti poziv.
Ahmetovic
Kakva je ovo smijurija od reprezentacije, cuj Ahmetovic da nas spasi hahaha
Kakva je ovo smijurija od reprezentacije, cuj Ahmetovic da nas spasi hahaha
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.