Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Fantasy Liga Prvaka
54 boda 
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma ova igra je bezze, nekom C. Ronaldo 24 boda a meni 12, nekome Gerrard 4 a meni 2...
010 ISN'T JUST A CODE
Najbolji menadžeri su iz BiH, sa prosjekom od 22,5 bodova.
To možete pogledati na opciji Best countries
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Postoje rules(pravila)...i postoji nešto o kapitenskoj traci...normalno da je bezz kad neznaš ni pravila...RK Gradacac je napisao/la:Ma ova igra je bezze, nekom C. Ronaldo 24 boda a meni 12, nekome Gerrard 4 a meni 2...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zna li iko koliko su suspendovani drogba i bosingwa
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
nekom su oni kapiteni tebi nisuRK Gradacac je napisao/la:Ma ova igra je bezze, nekom C. Ronaldo 24 boda a meni 12, nekome Gerrard 4 a meni 2...
drgoba jos 2 bosnigwa jos 1
zeznuse me stiven i fabregas, al i ovako nije lose, dovoljno za 83 mjesto u svijetu nakon prvog kolaPhill Jackson je napisao/la:Zaboravi pitat ko je onaj "Jahaci"..cini mi se 81 bod..svaka cast
Cuva Bog Zelju svog!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
samu cu rec Tesla je za tebe Teslic,treca ligamirzza je napisao/la:zeznuse me stiven i fabregas, al i ovako nije lose, dovoljno za 83 mjesto u svijetu nakon prvog kolaPhill Jackson je napisao/la:Zaboravi pitat ko je onaj "Jahaci"..cini mi se 81 bod..svaka cast![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- RK Gradacac
- Kontakt:
E jbg ja nisam detaljno citao pravila, nije mi se dalo... Meni je Ribery kapiten 
010 ISN'T JUST A CODE
e hvala kralju, vidjet cemo sad ce biti gustoPhill Jackson je napisao/la:samu cu rec Tesla je za tebe Teslic,treca ligamirzza je napisao/la:zeznuse me stiven i fabregas, al i ovako nije lose, dovoljno za 83 mjesto u svijetu nakon prvog kolaPhill Jackson je napisao/la:Zaboravi pitat ko je onaj "Jahaci"..cini mi se 81 bod..svaka cast![]()
![]()
![]()
Cuva Bog Zelju svog!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
evo ja tek danas kreno igrat
Iker
Maicon Carragher Vidić
Pjanić Gerrard Miske Kaka
Ševa Šamak Džeks
jedno pitanje kako se uključi u head to head
hvala
Iker
Maicon Carragher Vidić
Ševa Šamak Džeks
hvala
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pa et nije lose 45 bodova i pobjeda u H2H, liverpool_bih dosta neizvijesno poluvrijeme sinoc X veceras na kraju za 3 boda.Malo sam se je preracunao tj, nisam upratio neke stvari Iniesta mi je kapiten bio, ali biti ce bolje iduci put, valjda
i jos hvala Pjanicu i Kuytu oni su najzasluziji za ovu 45-icu 
Imaš kod na prvoj stranici...i ideš na join private leuge...23 KING JAMES je napisao/la:evo ja tek danas kreno igrat
Iker
Maicon Carragher Vidić
Ševa Šamak Džeks
hvala
samo ovaj Marsei je bog i batina...nakraju če i pobjediti..jer če samo on ostati..
hehe...sto pa nismo losi, mislim za one koji nisu pogledali nalazimo se na 8. mjestu sa prosjekom od 40.8 koliko ima i Finska ispred nas, koja je usput receno jedina za respekta po broju igraca ostali koji su ispred nas imaju ispod 1000 igraca i jos vrijedi spomenuti nase susjede Srbija je na 9. sa prosjekom od 40.7AYAN je napisao/la:Najbolji menadžeri su iz BiH, sa prosjekom od 22,5 bodova.
Sto, jel opet nekoga istjerao?Raul_64 je napisao/la:Imaš kod na prvoj stranici...i ideš na join private leuge...23 KING JAMES je napisao/la:evo ja tek danas kreno igrat
Iker
Maicon Carragher Vidić
Ševa Šamak Džeks
hvala
samo ovaj Marsei je bog i batina...nakraju če i pobjediti..jer če samo on ostati..
Tracy McGrady!!!
Uh pa dobro sam ja stigao koliku si imao prednost, jos da sam Pjanica imao u ekipi ili ono golmana od Kipra vidio bi ti, ali **** bice boljeRaul_64 je napisao/la:54 boda........u head to head...pobjedio sam 54:43 vrlo žilavog potivnika
Tracy McGrady!!!
Hvala....mada me je na poluvremenu oblio hladan znoj...Pjanić je spasio dan...al su mi napadači podbacili...Edo_Majka je napisao/la:Uh pa dobro sam ja stigao koliku si imao prednost, jos da sam Pjanica imao u ekipi ili ono golmana od Kipra vidio bi ti, ali **** bice boljeRaul_64 je napisao/la:54 boda........u head to head...pobjedio sam 54:43 vrlo žilavog potivnikaCestitam
Jovetić-Lisandro-Ibrahimović....nisu ni 5 bodova skuplii
Prvo kolo za plakati svega 39 boda,na h2h izgubi dva razlike 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- NoName
- Kontakt:
Uh, bilo je gusto:
Bezimeni UTD 61 : 35 The Invincibles
Slijedeća utakmica se ovom mom protivniku isto ne piše dobro, ponovo protiv jednog igrača iz podnožja piramida
Bezimeni UTD 61 : 35 The Invincibles
Slijedeća utakmica se ovom mom protivniku isto ne piše dobro, ponovo protiv jednog igrača iz podnožja piramida
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sranje samo 31. Jucer sam imao 24, ocekivao osam danas vise od toga, zbog messija, inieste ccc a ono samo 7. Imao sam jucer ove "kockari"u saci i da nas me pređe 37:31.
I sta sad jel ovaj "Jahaci" dobio onaj mini PS:D, ako jeste cestitke...
I sta sad jel ovaj "Jahaci" dobio onaj mini PS:D, ako jeste cestitke...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.