samo sto je od kad je zrnan dosao presjedio na klupil..._amel_13_BHf_ je napisao/la:najaca karika u odbrani...to ti sve govoriL_blancos je napisao/la:ako moze info kako je stoper Jusic odigrao sezonu kod vas ?
hvala unaprijed

Moderator/ica: GracanicaAA
samo sto je od kad je zrnan dosao presjedio na klupil..._amel_13_BHf_ je napisao/la:najaca karika u odbrani...to ti sve govoriL_blancos je napisao/la:ako moze info kako je stoper Jusic odigrao sezonu kod vas ?
hvala unaprijed
sta oces amele jbt.,zagreb je institucija za nas mi kuburimo 5 god.po saban ligama dok oni igraju dugi niz godina u prvoj ligi-._amel_13_BHf_ je napisao/la:buducnost izgubila u zagrebu od nk zagreba sa 2-0![]()
E jbg,mi(Zvijezda) smo ih pobijedili 3:1 u Zagrebu,prosle godine.Arsenalisation je napisao/la:sta oces amele jbt.,zagreb je institucija za nas mi kuburimo 5 god.po saban ligama dok oni igraju dugi niz godina u prvoj ligi-._amel_13_BHf_ je napisao/la:buducnost izgubila u zagrebu od nk zagreba sa 2-0![]()
Žbljohar je napisao/la:E jbg,mi(Zvijezda) smo ih pobijedili 3:1 u Zagrebu,prosle godine.Arsenalisation je napisao/la:sta oces amele jbt.,zagreb je institucija za nas mi kuburimo 5 god.po saban ligama dok oni igraju dugi niz godina u prvoj ligi-._amel_13_BHf_ je napisao/la:buducnost izgubila u zagrebu od nk zagreba sa 2-0![]()
sa ovakim savezom i da budemo ubjedljivo prvi mi evrope vidit necemo :S :SLjumani_Banovici je napisao/la:nije bice boolje MORA BIT BOLJE IDEMO U VRH PA aBd U EVROPU DA POKAZEMO STA ZNAMO
Dabogda jarane sa ovom vasom ekipom je borba za opstanak,zelim vam srecu,ali morat cete jos puno toga odraditi,a i PL nije vise sto je bila,puno je kvalitetnija nego prije.Ljumani_Banovici je napisao/la:nije bice boolje MORA BIT BOLJE IDEMO U VRH PA aBd U EVROPU DA POKAZEMO STA ZNAMO
ma nisu loši oni, sigurno su kvalitetniji od pet - šest ekipa u PL, tako da mislim da nema šanse da ispadnuŽbljohar je napisao/la:Dabogda jarane sa ovom vasom ekipom je borba za opstanak,zelim vam srecu,ali morat cete jos puno toga odraditi,a i PL nije vise sto je bila,puno je kvalitetnija nego prije.Ljumani_Banovici je napisao/la:nije bice boolje MORA BIT BOLJE IDEMO U VRH PA aBd U EVROPU DA POKAZEMO STA ZNAMO
Kod nas se igra bod za bod iz utakmice u utakmicu tako da je sve moguce pa cak i na 5-toj poziciji da budes u opasnosti si..kakva je liga bila,ali sad se nadam da tako nece biti,a sta rade ovi u savezu neznam radi cega bi se klubovi borili....bezzzeeŽbljohar je napisao/la:Ma znam Sevene,ali do prezadnjeg kola 5-6 ekipa se bore za opstanak i u zoni je za ispadanje,npr. uzmi nas,
i to si dobro reko..savez nas sjeeba da valja..usput,...buducnost je porazena od zvijezde na turniru u klokotnici..izgubili su 2-0 :SLjumani_Banovici je napisao/la:Kod nas se igra bod za bod iz utakmice u utakmicu tako da je sve moguce pa cak i na 5-toj poziciji da budes u opasnosti si..kakva je liga bila,ali sad se nadam da tako nece biti,a sta rade ovi u savezu neznam radi cega bi se klubovi borili....bezzzeeŽbljohar je napisao/la:Ma znam Sevene,ali do prezadnjeg kola 5-6 ekipa se bore za opstanak i u zoni je za ispadanje,npr. uzmi nas,
A danas od Bratstva iz Gračanice 2:1_amel_13_BHf_ je napisao/la:i to si dobro reko..savez nas sjeeba da valja..usput,...buducnost je porazena od zvijezde na turniru u klokotnici..izgubili su 2-0 :SLjumani_Banovici je napisao/la:Kod nas se igra bod za bod iz utakmice u utakmicu tako da je sve moguce pa cak i na 5-toj poziciji da budes u opasnosti si..kakva je liga bila,ali sad se nadam da tako nece biti,a sta rade ovi u savezu neznam radi cega bi se klubovi borili....bezzzeeŽbljohar je napisao/la:Ma znam Sevene,ali do prezadnjeg kola 5-6 ekipa se bore za opstanak i u zoni je za ispadanje,npr. uzmi nas,![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.