Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Gledam obje utakmice, ali je francuska bolja. Lyon k'o da igra u gostima, cini mi se da vise igraju iz kontranapada.
imeni se tako cini ali ipak vodevolim_ciglu je napisao/la:Gledam obje utakmice, ali je francuska bolja. Lyon k'o da igra u gostima, cini mi se da vise igraju iz kontranapada.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Jaka tekma ko' zemlja. 
Inace ovaj lloris je stvarno zaeban

Inace ovaj lloris je stvarno zaeban

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2010, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
svaka cast ovom lorisu
evo gotova utakmica za mireta ide na zasluzeni odmor mada mislim da mu je rano jos
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Lissandro pužutio, nema ga u uzvratu

Al ce zato biti u polufinalu cist.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Lissandro pužutio, nema ga u uzvratu![]()

Koji ce klinac u revansu,sad je do odbrane i sredine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako je pjanic igro?
Poluasistent prvi i 100%asistent za drugi gol.Wolverine je napisao/la:kako je pjanic igro?
Pa ti izracunaj.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
u njegovom opisu posla ... pravo dobar igrac i stabilna forma za covjeka od 19 godina ... bice od njega nesto aBdharishp je napisao/la:Poluasistent prvi i 100%asistent za drugi gol.Wolverine je napisao/la:kako je pjanic igro?
Pa ti izracunaj.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Moglo je zavrsit i gore,al zahvaljujuci Llorisu imamo veliku prednost u revansu.Bordou treba 2 gola,al sam ubijedjen da ce morat primiti jedan.Znaci u revansu ocekujem Bordo 2-1 Lyon
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sledece kolo idemo u goste ekipi Rennes.Nemamo pravo na kiks ako zelimo da se docepamo LP sledece godine.
Malo me nervira izjava igraca da im je prvenstvo prioritet,al meni je ipak Liga Prvaka jer ove sezone igramo kao sampionska ekipa u tom takmicenju i vidim da imamo ogromnu sansu za osvajanje,a u prvenstvu obezbjediti 3 mjesto i ja zadovoljan.Puel ce sigurno odmarat neke igrace,mislim da ce Lopez igrati protiv Rennesa jer nemoze pomoc u LP u revansu protiv Bordeaux-a,tako da su sanse za pobjedu se povecale jer je on najbitniji igrac u timu.
Allez Lyonnais!
Malo me nervira izjava igraca da im je prvenstvo prioritet,al meni je ipak Liga Prvaka jer ove sezone igramo kao sampionska ekipa u tom takmicenju i vidim da imamo ogromnu sansu za osvajanje,a u prvenstvu obezbjediti 3 mjesto i ja zadovoljan.Puel ce sigurno odmarat neke igrace,mislim da ce Lopez igrati protiv Rennesa jer nemoze pomoc u LP u revansu protiv Bordeaux-a,tako da su sanse za pobjedu se povecale jer je on najbitniji igrac u timu.
Allez Lyonnais!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- CollegeGunner
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi sa malim zakasnjenjem...
Mislim da Lyon ima nekih 80% sansi za prolaz. Koliko sam ja upoznat sa statistikom, Lyon nikako ove sezone u LP nije u jednoj tekmi primio vise od 1 gola, tako da ne vidim kako bi to jedan Bordeax uspio promijeniti

Mislim da Lyon ima nekih 80% sansi za prolaz. Koliko sam ja upoznat sa statistikom, Lyon nikako ove sezone u LP nije u jednoj tekmi primio vise od 1 gola, tako da ne vidim kako bi to jedan Bordeax uspio promijeniti

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Dobro si skontao,odbrana i sredina ce im biti kompletni.Lopez i onaj drugi se ocistiti od zutih i to bi bilo to.CollegeGunner je napisao/la:Cestitke na pobjedi sa malim zakasnjenjem...![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
po mom misljenju lyon je skoro vec u polufinale, naravno da treba i revans shvatiti profesionalno, al cinjenica
jeste da je ovaj isti bordeaux mnogo opao u formi u zadnje vrijeme. pa jedan marseille im mrezu napunio u finalu liga kupa
.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
steve-o je napisao/la:po mom misljenju lyon je skoro vec u polufinale, naravno da treba i revans shvatiti profesionalno, al cinjenicajeste da je ovaj isti bordeaux mnogo opao u formi u zadnje vrijeme. pa jedan marseille im mrezu napunio u finalu liga kupa
.
nemoj tako, marsej je ipak najbolji klub u europi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:steve-o je napisao/la:po mom misljenju lyon je skoro vec u polufinale, naravno da treba i revans shvatiti profesionalno, al cinjenicajeste da je ovaj isti bordeaux mnogo opao u formi u zadnje vrijeme. pa jedan marseille im mrezu napunio u finalu liga kupa
.
nemoj tako, marsej je ipak najbolji klub u europi![]()

Lovren je kriminalan.....ccc
Uglavnom zasjeli smo na neko vrijeme na prvo mjesto.
Uglavnom zasjeli smo na neko vrijeme na prvo mjesto.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kriminalniji su oni koji ga forsiraju. 
Zali boze para

Zali boze para

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma polako naucit ce ima vremena mlad je.Samo sto su ga previse platili.harishp je napisao/la:Kriminalniji su oni koji ga forsiraju.
Zali boze para
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.