Eto ti ćeš spriječiti nekome da govori šta hoće, pogotovo na fudbalskoj utakmici. Stisni muda i počni opominjati ljude, a ne da se sakrivas iza mase, "mi koji smo na tribini", pusti ljude da navijaju i urlaju, tako je bilo oduvijek i bit ce. Uvijek se nađu 2 đuturuma koji se takmiče ko će kreativnije uvrijediti sudiju i protivnicke igrače i to je dio svega toga, svi se smiju i nema u tome ništa loše, pa i kad se opsuje domaćim, to nije iz zle namjere nego je to samo ekspresija. Smrte strasti oko psovanja... Reko bi neko da nikad niste bili na utakmici, osim u Arabiji.mozak je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:42Ima načina da se sveme stane u kraj.
Mi koji smo na tribini bi trebali spriječiti psovanje igraču, kao što smo spriječili pojedincima da ubacuju predmete u teren i sl.
Na svakog igrača utiče negativno ako ga prozivaš, a ako mu daješ podršku kad ga neide, on će tada dati 100% od sebe. Negativni komentari itekako utiču na samopouzdanje, kao i podrška.
Ako nekome treba ispušni ventil, neka uzme motiku i neka kopa ledinu, a usput neka joj saspe sve o do.
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
doox je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:25Eto ti ćeš spriječiti nekome da govori šta hoće, pogotovo na fudbalskoj utakmici. Stisni muda i počni opominjati ljude, a ne da se sakrivas iza mase, "mi koji smo na tribini", pusti ljude da navijaju i urlaju, tako je bilo oduvijek i bit ce. Uvijek se nađu 2 đuturuma koji se takmiče ko će kreativnije uvrijediti sudiju i protivnicke igrače i to je dio svega toga, svi se smiju i nema u tome ništa loše, pa i kad se opsuje domaćim, to nije iz zle namjere nego je to samo ekspresija. Smrte strasti oko psovanja... Reko bi neko da nikad niste bili na utakmici, osim u Arabiji.mozak je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:42Ima načina da se sveme stane u kraj.
Mi koji smo na tribini bi trebali spriječiti psovanje igraču, kao što smo spriječili pojedincima da ubacuju predmete u teren i sl.
Na svakog igrača utiče negativno ako ga prozivaš, a ako mu daješ podršku kad ga neide, on će tada dati 100% od sebe. Negativni komentari itekako utiču na samopouzdanje, kao i podrška.
Ako nekome treba ispušni ventil, neka uzme motiku i neka kopa ledinu, a usput neka joj saspe sve o do.
Razlika je između psovke koja je rezultat želje, navijanja i razočarenja..od onih hajvana što vise na ogradi i hebu igračima Veleža sve o do.
Eto ti budi na ogradi i psuj pa ćeš vidit reakciju.
Neznam što spominješ Arabiju, osim što pokazuješ svoje komplekse i mržnju.
Nisi vrijedan moje pažnje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Da parafraziram jednog ex velezovig igrača, "hoces mi to ti nešto, vehabija?" Iako nikad ne visim na ogradi.mozak je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:40doox je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:25Eto ti ćeš spriječiti nekome da govori šta hoće, pogotovo na fudbalskoj utakmici. Stisni muda i počni opominjati ljude, a ne da se sakrivas iza mase, "mi koji smo na tribini", pusti ljude da navijaju i urlaju, tako je bilo oduvijek i bit ce. Uvijek se nađu 2 đuturuma koji se takmiče ko će kreativnije uvrijediti sudiju i protivnicke igrače i to je dio svega toga, svi se smiju i nema u tome ništa loše, pa i kad se opsuje domaćim, to nije iz zle namjere nego je to samo ekspresija. Smrte strasti oko psovanja... Reko bi neko da nikad niste bili na utakmici, osim u Arabiji.mozak je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:42Ima načina da se sveme stane u kraj.
Razlika je između psovke koja je rezultat želje, navijanja i razočarenja..od onih hajvana što vise na ogradi i hebu igračima Veleža sve o do.
Eto ti budi na ogradi i psuj pa ćeš vidit reakciju.
Neznam što spominješ Arabiju, osim što pokazuješ svoje komplekse i mržnju.
Nisi vrijedan moje pažnje.
Nisam ni sumnjao u tebe. 
Etiketirati druge i drugačije je najveći primitivizam.
Hvala Bogu kad ne pripadam toj skupini.
Etiketirati druge i drugačije je najveći primitivizam.
Hvala Bogu kad ne pripadam toj skupini.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Neko emocije iskazuje kroz aplauz, podrsku igracima, dok drugi svoje emocije (nezadovoljstvo) iskazuju psovkama sto za nas balkance, a vjerujem i jace evropske zemlje nije strano.. jednostavno je tako, ako je Dejan los nasi ce mu psovat s tribina, nek zabije gol svi ce se derati too majstore i slicno. Nista novo na tribinama
-
RAdolinaSunca
- Kontakt:
Tačno me stid s kakvim zaostalim likovima "dijelim" tribinu.
Stvarno zalosno i jadno, hajde da je to neki golman koji je necim vrijedjao Velez , vec golman Slobode.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:43Tačno me stid s kakvim zaostalim likovima "dijelim" tribinu.
Gasi mješalicu motaj kablove. S vakom igrom i ova dva U21 igrača, sredina domet.
Uništi nas Kačavenda, pa sta je ovo, koga su doveli za golmana 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Mali Catic je za Zajmovica Pele. Ne znam ko njega gura da stalno igra, on nit ima znanje, nit tehniku, sve sto daje to je na horuk i neku srecu, kao i u Travniku dok je igrao. Ozbiljno politiku dovodjenja igraca morate mjenjati.
Ko je doveo ove amatere u Velez? Sramota. Alo trebaju mladi igraci, ne dovodis nikad golmana, momak se prepao Premijer lige, pravi greske kao amater a cascenja sa tribine su mu sigurno dodatna motivacija za nesigurnost.
Uslo se u sezonu bez napadaca, ogroman kiks uprave Veleza.
Uslo se u sezonu bez napadaca, ogroman kiks uprave Veleza.
Bolje igrao onaj Mali sto je izasao u 25 min od Cvijanovica, Andusica i Zajmovica
Ove godine je zestoko zakazala transfer politika veleza.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Bazinga12345
- Kontakt:
100%
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Pa Ibro je doveo sve sto valja u Velez. Zaboravlja se covjek koji je postavio temelje Veleza nakon povratka u Premijer ligu.
Fedji opet kriv umor
Fedji opet kriv umor
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Kad sam ja to govorio ljudi me napadaju. Treba fedji dati dva tri igraca inace ce nam on otici. Kriva je uprava sto nije dovela igrace kako treba iskljucivo uprava. Sve za 10 rade ali transfer politika je jedna velika nula. 10 igraca jos uvijek igra sto nam je ibro doveo u federalnoj, FEDERALNOJ BOLAN.
Polako ulazimo u krizu. Dolazi na naplatu užasno odradjeni transferi i skauting. Ovo veceras je bilo tako loše i bezidejno u napadu, pa nismo postene akcije odigrali, razumijem umor, ali opet, pojedinci nek se malo zapitaju.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.