Nama je bitno da protiv ove Ukrajine izvučemo makar bod i drugi smo, u biti
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Kazahstan je bezveze ekipa. Mi ćemo im u dvije tekme strpati 5-6 komada i uzeti laganih 6 bodova, taman da s trećom ekipom izađemo.
A ja tekme braco draga, ovo samo sssr moze pobuditi!
Mi crmo zijaniti protiv kazaka bar jednu, ovo je ko i prosle kvale kad je armenija izbijala svima bodove.
Mi crmo zijaniti protiv kazaka bar jednu, ovo je ko i prosle kvale kad je armenija izbijala svima bodove.
CPOJ
Još da Finska kiksova protiv Kasachstan onda bi bilo to vrh...
bosnjo navija za kazahstan da ponosno preuzme fenjer 
Ako pobjedimo Kazahstan 2 puta, Finsku jednom, Ukrajinu jednom, to bi bilo dovoljno za drugo mjesto. Ako nismo to u stanju i ne zasluzujemo baraz.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 01 sep 2021, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tacno se otvatra da nas i Ukr nabusi a vjerovatno i Boratovi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakve sane za drugu poziciju nikakve
Vcrs karanje od Francuza a onda i od Boratovih nismo pobjedili od Litvanije 2013 nijednu vaznu utakmicu. Tako da privatna reprezentacija ostaje privatna prcija ovih glavonja iz saveza
Vcrs karanje od Francuza a onda i od Boratovih nismo pobjedili od Litvanije 2013 nijednu vaznu utakmicu. Tako da privatna reprezentacija ostaje privatna prcija ovih glavonja iz saveza
Uvijek je znao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Idemo se potuci s Galskim pijetlovima za prvo mjesto u grupi, a dva gola razlike su nam dovoljna za to! 
Ovo čitamo od 2014.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nismo to u stanju i nece se desiti ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ja fakat ne znam šta ste vi vidjeli u ovom Kazahstanu
Prava divlja ekipa, moglo biti 1-5 za Ukrajinu bez problema. Hajd prvo poluvrijeme i nekako, ali onda u drugom, Bože sačuvaj. Tehnički bezvezni, mogu igrati samo sigurne pasove, svaki rizičniji je pogrešna lopta. Nazad isto ništa vala previše disciplinovano ne drže, pa dozvolili su Ukrajini da u svakom napadu praktično stvore nešto. Eto, jedva čekam da dođe utakmica, pa i prođe, GARANTUJEM i kući i na strani pobjedu u hendikepu za nas
Nama je sad bitno da Francuska okrene Ukrajince za vikend. Idealno bi bilo i da Finci i Ukrajinci remiziraju u Helsinkiju u oktobru, a neloše i da Kazahstan nekad uzme bod Finskoj.
Mi ćemo 9. oktobra oko 17h ako Bog da imati 7 bodova, Ukrajina 4, Finska vjerovatno 5 i čekat ćemo tu tekmu Finska-Ukrajina nadajući se remiju. U nekim kombinacijama, nama pobjede protiv Kazahstana, Finske kući i remi kontra Ukrajine donose prolazak. Ako večeras izvučemo bod, što je naučna fantastika naravno, onda smo 95% s ovakvim rezultatima drugi.
Nama je sad bitno da Francuska okrene Ukrajince za vikend. Idealno bi bilo i da Finci i Ukrajinci remiziraju u Helsinkiju u oktobru, a neloše i da Kazahstan nekad uzme bod Finskoj.
Mi ćemo 9. oktobra oko 17h ako Bog da imati 7 bodova, Ukrajina 4, Finska vjerovatno 5 i čekat ćemo tu tekmu Finska-Ukrajina nadajući se remiju. U nekim kombinacijama, nama pobjede protiv Kazahstana, Finske kući i remi kontra Ukrajine donose prolazak. Ako večeras izvučemo bod, što je naučna fantastika naravno, onda smo 95% s ovakvim rezultatima drugi.
Samo da se ne nafura Kazahstan, ne bi valjalo da i oni ispred nas zavrse
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kad Kazahstan sa igracima iz domace lige moze otic u Kijev i uzet bod, pa i danas, vala mozemo i mi barem njih uzet kuci. Danas je Ukrajina bas pokazala dosta mana u odbrani, uz to Sevchenko vise nije selektor tako da ono 
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 01 sep 2021, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da li će se igrati pred publikom 7og ?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Najčešća rečenica u Bošnja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆