Premijer liga 2024/2025
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2024/2025
Izviđac,Gračanica i Konjuh su tri nasa najbolja kluba trenutno,to niko ne može osporiti.
Mišljenja sam da prostora za napredak ima u ovoj ligi,i da možemo kada bi bilo želje,ulaganja u klubove i infrastukturu sigurno bi imali kvalitetniju ligu nego što ima Srbija,Hrvatska,C.Gora i Makedonija
Mišljenja sam da prostora za napredak ima u ovoj ligi,i da možemo kada bi bilo želje,ulaganja u klubove i infrastukturu sigurno bi imali kvalitetniju ligu nego što ima Srbija,Hrvatska,C.Gora i Makedonija
-
- Kontakt:
Sigurno, i to u svakom sportu. Sreca pa kod nas nema "drzavnih" klubova u koje drzava pumpa pare, kao npr Zagreb u rukometu, a ostale klubove zanemarili.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 08:36Izviđac,Gračanica i Konjuh su tri nasa najbolja kluba trenutno,to niko ne može osporiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:22Sigurno, i to u svakom sportu. Sreca pa kod nas nema "drzavnih" klubova u koje drzava pumpa pare, kao npr Zagreb u rukometu, a ostale klubove zanemarili.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 08:36Izviđac,Gračanica i Konjuh su tri nasa najbolja kluba trenutno,to niko ne može osporiti.

I da čestitke za pobjede u rukometu i košarci,na pravi način je obilježen nedavni ljubilej Slobode

Hvala drugAmirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:33DamirT je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:22Sigurno, i to u svakom sportu. Sreca pa kod nas nema "drzavnih" klubova u koje drzava pumpa pare, kao npr Zagreb u rukometu, a ostale klubove zanemarili.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 08:36Izviđac,Gračanica i Konjuh su tri nasa najbolja kluba trenutno,to niko ne može osporiti.
Mišljenja sam da prostora za napredak ima u ovoj ligi,i da možemo kada bi bilo želje,ulaganja u klubove i infrastukturu sigurno bi imali kvalitetniju ligu nego što ima Srbija,Hrvatska,C.Gora i MakedonijaKad sam pisao ovaj komentar u mislima mi je bio Zagreb,tačno sam znao da ces ga spomenuti,u Srbiji nema izrazenog kluba kao što je u Hrvatskoj,moguce u iducem periodu da to bude Partizan.
I da čestitke za pobjede u rukometu i košarci,na pravi način je obilježen nedavni ljubilej Slobode![]()
![]()

Nego, otkud da Gracanica igra sinoc u staroj dvorani?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- EastwichTown
- Kontakt:
Prošle godine Vojvodina osvojila EHF Evropski kup , višestruki su prvaci Srbije , imaju predobru ekipu , neki dan su Nexe u gostima pobijedili ...,u Srbiji nema izrazenog kluba kao što je u Hrvatskoj,moguce u iducem periodu da to bude Partizan.
-
- Kontakt:
Vjeruj da nzm vidim po komentarima da nàvijaci više gotive ovu staru od noveDamirT je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:49Hvala drugAmirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:33Kad sam pisao ovaj komentar u mislima mi je bio Zagreb,tačno sam znao da ces ga spomenuti,u Srbiji nema izrazenog kluba kao što je u Hrvatskoj,moguce u iducem periodu da to bude Partizan.
I da čestitke za pobjede u rukometu i košarci,na pravi način je obilježen nedavni ljubilej Slobode![]()
![]()
![]()
Nego, otkud da Gracanica igra sinoc u staroj dvorani?

Meni inače nova dvorana u Gračanici izgleda sjajno,samo ima manu sto je nezgodno raditi prenose,povelika je udaljenost,mada mozda ima i bolji kutak
Ma ti si fakultet, sve znaš.EastwichTown je napisao/la: ↑01 dec 2024, 08:17Ja i ... , kad izgube na strani 2-3 i od Izviđača kući opet ćete skidati glave na facebookuGEC je napisao/la: ↑01 dec 2024, 00:39EastwichTown je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:00Ja se malo razumijem , ali ovi što su komentarisali ni malo se ne razumiju ako su očekivali ovu Gračanicu u vrhu tabele .![]()
![]()
Po zanimanju expert za sportove.
-
- Kontakt:
Ali opet to nije izraženo kao u Hrvatskoj sa slučajem Zagreb,mada Srbija ima vise opcija za razvoj kvalitetnije lige u odnosu na Hrvatsku.EastwichTown je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:14Prošle godine Vojvodina osvojila EHF Evropski kup , višestruki su prvaci Srbije , imaju predobru ekipu , neki dan su Nexe u gostima pobijedili ...,u Srbiji nema izrazenog kluba kao što je u Hrvatskoj,moguce u iducem periodu da to bude Partizan.
Ako bi C.Zvezda i Partizan bili kao sto su u fudbalu i košarci,liga bi znacajno napredovala po rejtingu.
No,to je njihova stvar neka se oni bave s tim,mi cijenimo ono sto mi imamo u nasoj

E to za udaljenost sam i ja primijetio. Mislim, dvorana je super uradjena, ali npr u Lukama su tribine bas blizu terena i veci je nekako pritisak na protivnika. Ovdje sto kazes bas udaljeno, sto tribine, sto stolice za rezervne igrace.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:34Vjeruj da nzm vidim po komentarima da nàvijaci više gotive ovu staru od noveDamirT je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:49Hvala drugAmirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 10:33
Kad sam pisao ovaj komentar u mislima mi je bio Zagreb,tačno sam znao da ces ga spomenuti,u Srbiji nema izrazenog kluba kao što je u Hrvatskoj,moguce u iducem periodu da to bude Partizan.
![]()
![]()
Nego, otkud da Gracanica igra sinoc u staroj dvorani?,i Vogosca je igrala u dvorani u Hadzicima.
Meni inače nova dvorana u Gračanici izgleda sjajno,samo ima manu sto je nezgodno raditi prenose,povelika je udaljenost,mada mozda ima i bolji kutak
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
E to je mana,da su malo bliže bilo bi perfektno,ali i ovako je super.DamirT je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:56E to za udaljenost sam i ja primijetio. Mislim, dvorana je super uradjena, ali npr u Lukama su tribine bas blizu terena i veci je nekako pritisak na protivnika. Ovdje sto kazes bas udaljeno, sto tribine, sto stolice za rezervne igrace.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:34Vjeruj da nzm vidim po komentarima da nàvijaci više gotive ovu staru od nove,i Vogosca je igrala u dvorani u Hadzicima.
Taman za evropske utakmice u narednim sezonama,Gradačac i Bosna Visoko imaju super atmosfere kad igraju na domacem terenu,ja onako nesto volim,Bugojno ima sjajnu dvoranu,Cazin isto tako,jos kad bi Tuzla i Sarajevo poboljsalo dobilo bi sasvim drugu dimenziju
Posle ovog kola tabela dobila malo ''realniji izgled'' za mene.
Od ekipa ove godine po ovome sto sam vidio do sada bih izdvojio Izvidjac, Konjuh i Leotar kao najkvalitetnije za mene.
Sto se igraca tice tu bi izdvojio 6 imena, Fahrudina Melica iz Vogosce, Diana Ceska iz Ljubuskog, golmana Konjuha, ne znam mu prezime, Damir Halikovic iz Konjuha,Njegosa Djukica iz Bosne Sarajevo i Zeljka Sukica iz Leotara, po meni igrom iznad ove lige,
I dalje mislim da ce Izvidjac biti prvak al za 2 i 3 mjesto tu vidim Konjuh Leotar Gracanicu Slobodu i Vogoscu ako se probudi.
Od ekipa ove godine po ovome sto sam vidio do sada bih izdvojio Izvidjac, Konjuh i Leotar kao najkvalitetnije za mene.
Sto se igraca tice tu bi izdvojio 6 imena, Fahrudina Melica iz Vogosce, Diana Ceska iz Ljubuskog, golmana Konjuha, ne znam mu prezime, Damir Halikovic iz Konjuha,Njegosa Djukica iz Bosne Sarajevo i Zeljka Sukica iz Leotara, po meni igrom iznad ove lige,
I dalje mislim da ce Izvidjac biti prvak al za 2 i 3 mjesto tu vidim Konjuh Leotar Gracanicu Slobodu i Vogoscu ako se probudi.
-
- Kontakt:
Golman Konjuha je ukrajinac,vrlo dobar golman,slažem se.dzeno456 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:40Posle ovog kola tabela dobila malo ''realniji izgled'' za mene.
Meni je tabela manje -više izgledna i bez rezultata,otprilike je poznato gdje ce koja ekipa biti-završiti.
Konjuh-Gracanica-Krivaja-Leotar-Sloboda ce biti u vrhu samo je pitanje kako ce biti raspoređene.
Volio bih da Goražde,najviše zbog publike uspije da ostane u ligi.
Čelik Junior je siguran za ispadanje,drugi putnik u niži rang ce biti velika borba između Goražda-Višegrada-Sloge-Bosne-Maglaja.
Iduce sezone dobit cemo ekipu koja ce dostojno izgledati u PL a vjerujem i igrati i ispunit ce neke moje kriterije koja svaka ekipa treba da ima(dvoranu,navijače,fin.stabilnost).
To su svakako Gradačac ili Visočka Bosna.
Na Jugu volio bih Velež,ali misljenja sam da Zrinjski ima 60% za prvo mjesto.
Iz RS-a bi trebala Derventa da se vrati u PL.
I da vidjet cemo kako ce Borac izgurati ovu sezonu
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/live/ldNocP-o90 ... YQGn5BoYMk
Prenos utakmice iz Trebinja
Prenos utakmice iz Trebinja
-
- Kontakt:
17:15 poluvrijeme Leotar-Krivaja
-
- Kontakt:
30:29 pobjeda Leotara.
Dobra utakkica fer i korektna,Krivaja je pružila veliki otpor,da je bilo i nerijeseno ne bi bilo nezasluzeno.
Junak u ovoj pobjedi je svakako golman Leotara .
Dobra utakkica fer i korektna,Krivaja je pružila veliki otpor,da je bilo i nerijeseno ne bi bilo nezasluzeno.
Junak u ovoj pobjedi je svakako golman Leotara .
Svaka utakmica Leotara u par golova razlike...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dobro Gorazde u prvom poluvremenu. Mada ocekujem da ce pasti u drugom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Podice njih Kamenica i izvuci maximum iz te ekipe.
Mislio sam dok ne pocne Bosna kosarku gledati prvo poluvrijeme rukomet u Gradačcu(jer sam tamo ocekivao neizvjesnost),kad izgleda zanimljivije Izviđac-Goražde

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.